• ERIKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vasárnap olvasgattam itt a beszin, felhívtam. Egy kollegina vette fel, de mindent elmondott, beírt ahová be kell. Hétfőn délelött még telefonáltam egy megerősítőt.
  • Megközelítés:

    Mint mindig : autóval. Egy átkozott madár nev utca eleje. Ettől a madártól óvakodni kell, szüret idején, ha csapatostól repülnek, mert bár nem nagyok jobban tudnak "bombázni" mint a szövetégesek Drezdát.
  • Helyszín:

    Egy már többek által megírt szerintem ennek a célnak épült modern, tiszta ház. Csigalépcső vezet fel az emeletre, ahol a gyönyörök várnak.
  • Lány külseje:

    Erika egy magas, nyulánk, széptestű, széparcú lány. Saját növesztésű tenyérbe mászó, jól reagáló cicikkel. Szép popó, sötét barna hajjal.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel szokásos 25 évenkénti balesetem miatt megint belémszereltek egy rakás vasat, úgy dőntöttem meg kellene masszíroztatni fájós részeimet. Így esett a választás Erikára. Jókat olvastam róla itt a kollega uraktól.
    A földre tette tatamin történt a kezelés. Krémet használt, semleges illatút. Jól átgyúrt, szerintem tanulta. A veszélyes részeket, ahol nemrég a sebész garázdálkodott a szikével, ott nagyon vigyázva dolgozott rajtam. Jó is volt a kezelés, ma (egy nappal utána sokkal jobb a mozgásom)
    Nem volt kis atrakció a lefekvés a fent említett okok miatt, de segítségével megodottuk.
    Talptól nyakig átgyúrt. Én ezen az oldalon elég kezdő vagyok, de szerintem profi a lány.
  • Levezetés:

    Hát ez a másik ügy amiért mentem. Sokak szerint az orális szex nem szex. Szerintem intimebb, mint egy kutyusban történő kefélés.
    Az előző beszikbem olvastam miket tud, és csinál Erika. Ez volt a masszírozáson túl a másik ok, hogy hozzá mentem.
    Már a bejövetel előtt üdvözöltem az ikreket. Egy-egy puszi hatására már keményedni kezdtek. Gondoltam: nem lesz itt hiba.
    Nem is volt. Fordulás után kis puszik mindenhová részéről. Majd felállt, és lehúzta a bugyit. Nagyon szép kicsi babapuncija van. Nem ujjaztam, de simogatásra, nagyon jól reagált.
    A puszik egyre inkább a célállomás irányába haladtak. majd rátalált a lényegre.
    De nem esett neki. Előbb az egész környék el lett látva kényeztetéssel. Kapott bőven a zacsek, a gát, az ánusz. Én közben markolásztam a ciciket, simiztem a puncit. Így ment elég hosszasan. Nagyon jó érzés volt. Egyszer, kétszer egymásra néztünk, csodás látvány a teljes extázisba lévő lány arca, ahogy szeretgeti a férfit.
    Majd rátért Rudi barátomra. Körbe csókolta, előről, oldalról. Majd szájába vette. Hú!! Kézzel kicsit rásegített. Ritka jól csinálta. Én hála isten, elég jól bírtam. Így elég hosszan szopogatta, szeretgette a rudamat.
    mehet a szádba? kérdeztem, mire csak fejbóllíntás volt a válasz, mert nem engette ki a szájából. Oda mentek a gyerekek.
    Utolsó cseppig kiszívta, majd még a szájában hagyott lenyugodni. A termés Szilvia kisasszonyé lett.
    A vége felé még át akart gyurni mégegyszer a fájós részeken, de inkább kértem : inkább feküdjön mellém.
  • Elszámolás:

    Óbudai átlag. Szerintem nagyon baráti ilyen kiszolgálásért.
  • Összkép:

    Nagyon kedves segítőkész lányt ismertem meg Erikában. (hála isten a beszámolok.com-nak) Itt nagyon nehéz mellé nyúlni. Mivel most nehéz a mozgásom, mindenben segített. Lefeküdni, felállni, sőt még öltözni is.
    Szerintem még megyek hozzá. Sőt lehet, hogy átnyergelek erre az oldalra.
Happy Massage