• Pema

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam a múlt hét közepe táján kedvesen elmesélt mindent akkor abban maradtunk hogy hívom amikor tudok menni. Később péntek este hívtam, sajnos nem értem el, de visszacsörgött ez nagyon pozitív volt!
  • Megközelítés:

    XVII.kerület, sajnos errefelé nem a legjobb a tömegközlekedés, de nincsenek dugók és parkolni is lehet gyakorlatilag bárhol. Mivel helyi vagyok így nem okozott túl nagy gondot odatalálni, úgy emlékszem 5-10 perc gyalog a legközelebbi buszmeg.
  • Helyszín:

    Kertes ház, ez nem újdonság, mert itt ezen a környéken ilyen a házak 90%-a, legalább nincs lépcsőház ahol összefuthatsz a lakókkal. Régi típusú ház így nem szabad high tech dolgokra számítani viszont tisztaság van. A fürdő egy kicsit minimálisan felszerelt nem túl sok a tusfürdő, de én tisztán érkeztem így csak gyors öblítés volt. Az akció helyszíne egy dupla ágy összetolva, ami egy picit öregecske már, úgy emlékszem szabadkozott is miatta Pema hogy már szeretné lecserélni. Kicsit nyikorog, de itt legalább nincs szomszéd aki átkopog :) . Mivel átmeneti időszak van így elektromos hősugárzóval fűtött hogy ne legyen hideg, figyel az emberre.
  • Lány külseje:

    Látszik hogy érett nő, nekem bejött a stílusa, pozitív energiát és nyugalmat sugároz. Egy lenge egyrészes ruciban volt, nagyon jól állt neki. Egy pár kilót mintha popsira combra felszedett volna, ezt említette is, de szerintem jól áll neki, fel se tűnt amíg el nem kezdtem simogatni és volt mit fogni.
  • Action:

    Beinvitált, majd felkísért az emeletre ahol az ajándékot az asztalra tettem majd levetkőztem és elrohantam zuhanyozni. Miután visszatértem levetkőzött és megtörölgette a hátamat, majd felkínálta a svéd masszázst amit elfogadtam. Közben végig beszélgettünk, olyan volt mintha mindig is ismertük volna egymást, jó fej csaj. Jól átgyúrt mindenhol ami borzasztó jól esett, majd kérte hogy forduljak meg és a combomat is kezelésbe vette, majd egy kis simizés után én kezdtem el felfedezni őt. Egy kis francia után kérte hogy most Ő kényeztethessen engem. Na és ezt még nem éreztem hogy valaki ennyire szeressen játszani az ékszerekkel, borzasztó jól csinálja és elmondása szerint élvezi is. Az aktus választható, ha akarsz lehet, én akartam, sajna már elég régóta el voltam hanyagolva így kb azonnal végem lett, de egy kis tűzszünet után kezdeményezett és újra feléledtem. Rám ült és egy hosszabb menet után nagy közös sóhajok közepette újra elmentem, remélem legalább feleannyira élvezte mint én. Nagyon kedves volt velem végig és türelmes, amit eddig nem sok lánynál éreztem így.
  • Elszámolás:

    A pesti átlag felett van, de teljesen megérte, nagyon jó volt vele!
  • Összkép:

    Ahogy írtam már feljebb érett nő, lehet vele beszélgetni, nem kell köntörfalazni, elengedheted magad vele. A képein látszik a két kedvenc tesztrészem, nem győztem dícsérgetni őket :) . Köszönöm szépen Pema! :)
Happy Massage