• Anna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Váratlanul támadt egy kis szabadidőm és a kellemes eltöltése okán körbecsörögtem az adott környéken fellelhető kedvenceimet. Nem volt velük szerencsém, ezért felmentem a beszámolok.hu-ra, és körülnéztem. Anna volt a második, akire rápróbáltam, és nagy mázlim volt, mert fél óra múlva tudott is fogadni. Kellemes hangon és kellő részletességgel tájékoztatott a paraméterekről.
  • Megközelítés:

    A cím könnyen megtalálható, de inkább egyéni járművel érkező MT-nak ajánlott, mint tömegközlekedőknek. Szerintem a busztól simán van 1 km.
  • Helyszín:

    Nem túl rég épített (utóbbi 5 év, talán) családi ház, egy új kertvárosi övezetben, kívül-belül kitűnő állapotban. Parkolás a ház előtt, természetesen ingyenesen. Amerikai konyhás, nappali-ebédlő-konyha kombó, tágas fürdőszoba (épített zuhanyzóval) és 3 szobával. Az általunk használt szoba masszázspaddal és tatamival felszerelt, valamint a szükséges kiegészítőkkel, szobainas és tükrök. Hangulatvilágítás (állítható a fényerő, mert kérdezte, hogy változtasson-e a fényviszonyokon), halk zene. És be is fűtött, nehogy fázzunk.
  • Lány külseje:

    Alacsony, filigrán milf. Finoman szolizott bőr, izmos, karbantartott test. Kerek popsi, szépen ívelt, nem túl nagy, de igen kellemes tapintású, puha cicik. Az arckitakarástól nem kell félni, a diszkréció miatt van. Lehet, hogy nem nyerne szépségversenyt, de az elődöntőbe simán beválogatnák. Mosolygós arc, huncut szemek, csábos tekintetet, amivel rád néz, és egyből rabul ejt. Olyan erotikus kisugárzása van, hogy szíved szerint azonnal letámadnád. Bikini szettben fogadott, és egyből kaptam két puszit is, amint az ajtó bezárult mögöttem.
  • Erotikus masszázs:

    Bevezetett a szobába, itallal kínált, érdeklődött, hogy megfelel-e a hőmérséklet, a hangerő és a fényviszonyok. Mivel minden jó volt úgy, ahogy volt, vetkőzés, zuhany, szájvíz és vissza. Mivel csak rövid időre mentem, javasoltam, hogy a kényeztetésre helyezze a nagyobb hangsúlyt, vagy akár ki is hagyhatjuk a masszírozást. Mondta, hogy ismerkedésként egy pici masszázst mindenképp javasol, így hasra vágtam magam a tatamin. Visszatértemkor nem volt már rajta a bikini felső, de a masszázs kezdetekor a bugyi is lekerült.

    Olajjal dolgozott, finom simogatás a lábakon, talpon, fenéken, közben apró puszik a hátra, nyakra, fülre, fenékre. Kellemes volt és izgató is egyben, főleg, hogy moziztam a tükörben, és amennyire tudtam, simogattam és markolásztam, ahol értem (popsi, comb, derék, kb. ennyi esett a kezem ügyébe, hátrafelé nyúlva). Külön izgató volt, hogy amikor elkalandozott a keze a nemesebb szervem és tartozékai felé, többször végigsimította a fenékvájatot, megcirógatva Ánusz urat is. Majd a meztelen popsijával a derekamra ült, és a hátamat is beolajozta, végigdolgozta. Persze itt is jöttek a csókok, finom szuszogás a fülembe. Aztán beindult a csúszka is. Teljes testtel és cicikkel tolta, és apró nyögdécselések is jöttek, mintha ő is legalább annyira élvezné, mint én.

    Végül engedélyt kaptam a fordulásra. Itt is jött az olaj, és a teljes testes csúszka szemből, érzékien, odaadóan…
  • Levezetés:

    … finom, ajakharapdálós, évődős csókok, vágykeltő pillantások. Mindent bevetett, a lehetőségek keretein belül. Lenyúlt, betette a combjai közé, és párzó mozdulatokat végezve ingerelte kicsi Ént. Csinálta a cicikkel is, közéjük szorítva őt. Volt, hogy én szorítottam össze a melleit, és én mozogtam. Kényeztette franciásan is, kézzel is és többször csókolta, nyalta, szopogatta a golyókat is. Természetesen itt már én is csókoltam, ahol értem, és a kezeim sem maradtak tétlenek. Konkrétan megőrjíti a férfiembert, olyan profin tolta, az egész programot (a) végig.

    (Mivel nem voltam felkészülve belőle, nem olvastam a beszijeit, csak utólag, és az oldal nem igazán részletezi masszőzöknél a lehetőségeket, valamint a késő délutáni időpont miatt elég borostás is voltam, nem próbálkoztam a kölcsönösséggel, pedig nála még az is opció. Utólag nagyon sajnálom, hogy ilyen kuka voltam, mert iszonyatosan kívántam őt, és éltem volna minden lehetőséggel, ami belefér a „vállalási szabályzatba”.)

    A vég az ajkai közt ért. Nem ugrott le azonnal, hagyott lenyugodni, mielőtt kicsúsztatta a szájából. A magoncokat átpasszolta Szilviának, csináljon velük, amit akar. Magába szívta őket.(Mármint Szilvia.) Kicsit még odabújt hozzám. Cirógatás, simogatás, puszik, finom csókok, és egy kis dumcsi fért még bele a közös zuhanyzás előtt, ahol még volt egy kis dörgölődzés, összesimulás, egymás hátának és egyéb testrészeinek lemosása.

    Törölközés, öltözés és távozás - lett volna a menetrend, de ő itallal kínált, amit elfogadtam, majd a sütit is, amit érkezésem előtt sütött és még langyos volt. Amíg majszolgattam, teázgattam, addig elbeszélgettünk. Közben azért moziztam még, mert a köntös, amit felvett, az szemérmetlenül rövid volt, és különben is, szétnyílt a szeméremdomb felett, láthatóvá téve azt a kívánatos puncit.

    Nasi után gyors leltár, hogy minden meg van-e, aminek nálam kell lennie (még mindig úgy el voltam varázsolva, hogy azt sem tudtam, hol vagyok, lila köd minden felé) és csókváltás után utamra engedett.
  • Elszámolás:

    Utólag letéve egy váza alá. A csokor nagysága, mely még a vidéki átlagot sem éri el (jóval a régi pesti átlag alatti), viszont amit kaptam, az köszönő viszonyban sincs vele, olyan magas szintű volt.
  • Összkép:

    Imádni való! (Ó, ez még kevés. Üssek 97 felkiáltójelet?) Engem úgy elkápráztatott, hogy csak dicsérni tudnám, de az meg már menedzserinek tűnne.

    Profi, olyan erotikus kisugárzással és bájjal, hogy szívem szerint hazavinném. (Ja, azt mégsem lehet, mit szólna az asszony? Akkor inkább megpróbálnám elcsábítani, és én költöznék hozzá.) Ahányszor eszembe jut a vele töltött óra, elönt a vágy. Idővel talán tompulnak a dolgok, de ha nem tudom magamban elfojtani a sóvárgást, akkor még be fog előzni a bakancslistámból 1-2 SZT-t, és újra meg fogom látogatni. Áldom a sorsot, hogy így alakult (remélem idővel nem válik átokká). Vigyázni kell vele, mert lehet, hogy függőséget okoz!

    A félreértések elkerülése végett: amint lehetőségem lesz, és a rendszer engedi (közzététel után), felejthetetlenre fogom beállítani a minősítést.
Happy Massage