• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Kisoroszlán!

    Szerintem türelmtelenül várod, hogy mit is fogok reagálni e nem mindennapi beszámolóra. Vajon mennyire leszek kritikus, hisz elég magas labdát adtál...de bővebben erről majd később.
    Akik olvastak már tőled beszámolót azok tudják, hogy te megadod a módját, és minőségi írás kerül ki a kezedből. Ez most sem volt másképp. Az már csak ízlésbeli dolog, hogy a te részletgazdagságod nekem már szinte zavarbaejtő. Viszont személyesen mondtam is neked, hogy te tényleg ilyen vagy, teljesen hiteles amit leírsz, mert tényleg így éled meg a történéseket.
    A mostani randinkkor az volt a tervem, hogy megcsillantom előtted fantasztikus masszázstudásomat is, éppen ezért míg te elmentél tusolni és én vártam rád direkt nem vágtam magam hasra hanem lecsücsültem ügyesen a tatamira, hogy minél kevésbé legyek kihívó, hátha ezzel nem korbácsolom fel benned a vágyat annyira, hogy rögtön a tettek mezejére lépj. Mit mondjak: volt már jobban megvalósult tervem is. Szerintem te abban sem lehetsz biztos, hogy masszírozni is tudok valamicskét. Bár szerintem ez foglalkoztat most a legkevésbé.
    Te egy rajongó férfi vagy. Imádod kényeztetni a nőt, ez szinte fontosabb neked mint az, hogy magadat tedd a középpontba. Én meg amilyen "rendes" vagyok hagyom, hogy ez a vágyad teljes mértékben teljesüljön. Egyébként is szeretek főszereplő lenni.
    Jól is alakultak a dolgok...talán túl jól is, ami ahhoz a kis malőrhöz vezetett végül. Nem gondolom, hogy halálos bűnt követtél volna él, mint ahogy férfitársaid is többen megfogalmazták: az vesse rád az első követ akinek egy ilyen helyzetben nem kalandoznak el a gondolatai.
    Viszont haragudtam rád, nem is kicsit. Tudod miért? Elég jól ismersz engem, gyakorlott vagy már ilyen helyzetekben, tisztában vagy az ilyenkor szokásos etikettel. Akkor meg miért nem tudtál lakatot tenni a szádra? Olyan kár volt ezt az olajozottan működő kapcsolatot így megterhelni. Ha valaki egyáltalán nem ismer engem, és az erotikus masszázs világa is új neki, ott ha becsúszik egy ilyen hiba valószínű elnézőbb vagyok vele. De te elrontottad a varázst, és ez nagyon bosszantott. Mivel már jó képet sem tudtam vágni hozzá ezért kellett hirtelen rövidre zárni a találkozó végét.
    Ez most így alakult. Hogy mi lesz a jövőben még én magam sem tudom. Pihentetjük most a mi ismeretségünket és meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok. Nagy tragédia nem történt, csak túl jól érezted magad és elkapott a hév.
    Viszont őszintén meglepődtem, hogy ezt képes voltál megírni. Sokat nőttél a szememben, hisz ebből az látszódik, hogy nem a saját magad dicsőségét akarod csak öregbíteni, és képes voltál nyílvánosan elismerni a botlásodat. Nagyon szimpatikus ez a gesztus.

    Kívánok sok-sok emlékezetes randit még neked és remélem legalább ilyen fantasztikus élményekben lesz még részed!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Több mint másfél éve jártam utoljára nála, szégyenszemre másfelé szólított a rossz csapodár vérem :)
    Eredetileg szülinapi meglepetésnek szántam magamnak, de az időben fixált randit sajnos le kellett mondanom.
    Sejtésem szerint sok rajongója lehet, így most is időben kerestem vtr-en, amit hamar vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    A kerület tetején és talán a legszebb helyén található a búvóhely. A busz szinte a ház előtt áll meg, de a fogaskerekű megállója sincs messzebb 200 méternél. Kocsival mentem és szinte a kapu előtt sikerült parkolnom.
  • Helyszín:

    Gyönyörű és igényes a lakás, méltó úrnőjéhez. A szobában tatami, mellette a falon nagy tükör kíváló ki- és rálátással. Hangulatos fények és illatok, halk zene. A fürdő tiszta, puha friss törcsi - tökéletes.
  • Lány külseje:

    Aki megnézi Alíz képeit az valószínűleg egyetért velem abban hogy a hölgy gyönyörű. Azt látom, hogy retusált képekkel hirdet, de bármennyire is gyötröm vizuális memóriámat nem tudok rájönni melyik kép lehet az :)
    Nincsen szüksége semmilyen retusra mert minden porcikája tökéletes. Mondtam is neki, hogy a ház előtt állva gyönyörködtem a kilátásban a budai hegyekre - de az meg sem közelítette azt a csodás panorámát ami akkor tárult elém amikor hason feküdt meztelenül előttem a tatamin. Hosszasan csodáltam szépívű hátának vonalát, az apró szőke pihéket - de a sok gyönyörűség között a kedvencem a popsija volt. Ahogy azok a tökéletesen gömbölyű halmok véget értek a mesés kincsek ígéretét rejtő völgyben....
  • Erotikus masszázs:

    Az egyik képen látható szexis fekete bodyban fogadott igéző látványt nyújtva. Átadtam ajándékaimat, s nagy örömömre a kapott csokit rögtön majszolni kezdte. Tetszett, hogy nem tört belőle, hanem félig kihámozva aprókat harapott mint egy pajkos kislány :)
    A fürdőből visszatérve maga mellé invitált a tatamira és egy kicsit beszélgettünk. Majd hasra feküdt elém tárva a fent említett csodás panorámát és huncut hangon felkért hogy hámozzam ki a rucijából. Először csak derékig tettem meg végigcsókolva gerince vonalát, majd combközépig hogy élvezhessem a meztelen popsi remegését, aztán teljesen.
    Nem tudtam ellenállni az elém táruló látványnak mert Alíz kis terpeszbe helyezkedett és a csodás félgömbök közül rám mosolygott...a szerencse hogy itt lehetek :).
    Bele is bújtam az édes völgybe s ficánkoló nyelvemmel igyekeztem Alíz örömére tenni. Kaptam is tőle a visszajelzéseket: fokozódtak sóhajai, egyik kezével a kezemet kereste a másikkal a tatamit majd a karomat csapkodta, egyre ütemesebben emelgette csípőjét és aztán megkaptam első ajándékomat. Imádtam gyönyörét amivel igencsak boldoggá tett.

    Mikor egy kicsit elcsitult úgy éreztem, hogy még nem teljes az öröme - hát folytattam kényeztetését mindkettőnk ismételt gyönyörűségére.
    Majd hátulról szép finoman hozzásimulva nyakát csókolgattam, miközben "odalenn" nem csitult vágyunk. Úgy simultunk össze finoman mozogva mintha...de mégse - tökéletes volt az illúzió és nagyszerű az érzés.

    Kisvártatva kérdezte: nem akarsz cserélni? De igen, válaszoltam, majd a hátára fordítva ismét kényeztetni kezdtem. Lehet, hogy nem teljesen erre gondolt...de láthatóan nem volt ellenére :)
    Alíz megint elhalmozott odaadásával és ennek a vége egy függönybekapaszkodós-tatamicsapkodós boldogsága lett a jutalmam. Egyszerűen nem tudtam betelni vele, gyönyörének látványa tovább szította vágyamat.
  • Levezetés:

    Most már át "kellett" adnom neki a kezdeményezést. Rámülve beolajozta csodás cickóit és egy igencsak erotikus csúszkába kezdett. Pörgött-fogott rajtam, hol a cicik, hol a popsi volt szájközelben. Közben az ujjaim is felfedezőútra indultak a völgyben keresve azokat a helyeket ahol a legtöbb gyönyört tudom adni Alíznak - és boldogan nyugtáztam a siker reakcióit. Aztán jött a specialitása: az olajos kisorit a hasamra fektetve puncijával ráült, és hihetetlen érzéki módon csúszkálva rajta kezdett az őrületbe kergetni :)

    Az egész együttlétünk szexualitással meglehetősen túlfűtött volt - talán túlságosan is - és az egyik ilyen ihletett pillanatomban elkövettem egy igen nagy hibát (többet szerettem volna mint amit a masszázs keretei megengednek).
    Természetesen Alíz rögtön véget vetett ábrándozásomnak és sajnos a randinknak is.
    Csendben felöltöztem és távoztam.
  • Elszámolás:

    "Igazán baráti" a csokor mérete mit Alíznak vittem, hiszen mindössze egyetlen szál virágból állt. És ahogy a kis csokit rögtön birtokba vette....én is olvadozni kezdtem :)
  • Összkép:

    Napok óta vívódtam, hogy megírjam-e ezt a több szempontból is felejthetetlenre és tanulságosra sikeredett randiról szóló beszámolót és végül döntöttem.
    Addig, az azóta már százszor elátkozott gyenge pillanatomig, fergetes volt az együttlétünk, Alíz tényleg mindent megadott amit megadhatott hogy nagyszerűen érezzem magam. Sajnos elrontottam mindent egyetlen kérdéssel...
    Ismerve Alíz következetességét borítékolható hogy a mi életünknek már nem lesz több metszéspontja.
    Megtiszteltetés a számomra hogy megismerhettem Őt és hogy a vendége lehettem!
Happy Massage