• Dalia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggeltől hívtam Amandát de nem volt elérhető a nap folyamán, hívogattam párszor és már kezdtem feladni a reményt amikor még délután 1x megprobáltam hátha, és milyen jól tettem mert fel is vette a drága. Gyors egyeztetés és már mehettem is hozzá.
  • Megközelítés:

    Én nagyon jól ismerem a környéket, mondhatom már régi motoros vagyok arra fele ilyen helyeken. Corvin negyedben van Amanda, ott lehet elérni az egyik szép újépítésű lakóparkban. Villamostól és metrótól könnyedén oda lehet találni kis sétvával. Kocsival már kicsit neccesebb.
  • Helyszín:

    A helyszín az a célnak nagyon meg is felelő, szép újépítésű lakásról van szó. Kulturált rendezett folyosója van, új tükrös liftel ellátva. A lakásban nyugott kellemes hangulat uralkodik, és minden a helyén van. A szobában vagy egy nagy kényelmes ágy, a cuccoknak van helye is, igényesen be van rendezve. Fürdőszoba igen csak kulturált és igényesen felszerelve. Teljesen minden korrekt.
  • Lány külseje:

    Amanda külseje nekem pont megfelelő. Én szeretem az ilyen lányokat mint ő, szép telt kerek fenék (olyan tömi való féle) aranyos kellemes kis pofika és húsós ajak (ami igen csak jól jöhet a franciánál). Szép hosszú haja van lófarokba kötve (kapaszkodó már meg van) jó kis feszes mellek amik pont az ember szájába valóak. Amanda alakja szerintem teljesen rendben van.
  • Action:

    Beléptem az előszobába egy zöld tanga és melltartó szettben fogadott. Köszöntünk majd kis beszélgetés és már nem bírtam magammal egyből dícsérgettem és elkezdtem fogdosni meg pár csók is elcsattant. Majd bementünk szobába, megbeszéltük a dolgokak ajándékát az asztalra helyeztem, és még pancsizás előtt pár csók meg simi simi. Gyorsba letusoltam jól is jött mert kint nincs valami banánérlelő meleg majd vissza tértem a tetthelyre. Elkezdtünk állva csókolózni majd ágyra ledöltünk és úgy folytattuk aztán majd rámfordult és az ikreket oda helyezte ahová kell a számhoz. Elkezdtem velük szépen játszani, nyalogattam, csókolgattam őket amit kis sóhajok követtek részéről. Utánna hanyatt fektettem és elkezdtem izgatni a nyakát, puszilgattam, nyalogattam, csókolgattam majd egyre lejebb tértem és elkezdtem izgatni a kelyhét. Nem sokat időztem lent mert már nagyon kívántam Amandát és önző módon abba hagytam a kelyhe izgatását. Felültem és már jött is oda Amanda hogy kezelésbe vegye a kis bohócom. Finoman elkezdte alulról a zsákom izgatni majd szépen felfele haladva lágyan érzékien nyalogatni majd be is kapta és a franciaóra itt kezdetét is vette. A franciaóra igen finomra sikeredett amitől már elég rendesen kemény voltam így nem is keleltt sokat várni a védőfelszerelésre. Amanda szépen ráhúzta és még szájjal is rá segítette. Kérdezte hogy csináljuk mondtam ahogy te szeretnéd, nem is habozott fogta és szépen beleült amibe kellett. Nagyon ügyesen mozgott rajta és kimondottan jó volt mert közben a melleivel tudtam játszani és az a fenék meg hát igen csak fogdosni, markolászni való volt. Kicsit be is vadultam ettől és hevesebb tempora kapcsoltam ami aranyos kis nyögések követtek. Izgató hangja van Amandának és mivel már rég voltam nővel ezért nem sikerült valami hosszúra a menet. Hamar kicsinált (jó értelemben) és itt ezzel végem is lett. Kis pihi aztán gondolkoztam még egy meneten de inkább a beszélgetést választottam mert kicsit meg akartam ismerni őt. Értelmes kedves lány, akivel lehet beszélgetni és van egy aranyos kis kutyája is. A vége fele kértem még egy lazító kis masszsázst is ami belefért az időbe. Majd tusulás öltözés puszi puszi csók és távozás.
  • Elszámolás:

    Anyagiakat a legelején letisztáztuk és letettem ahova kérte.
  • Összkép:

    Kellemesen éreztem magam nála, és szerintem még meg fogok fordulni arra felé.
Happy Massage