• ERIKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, rövid tájékoztatást kértem és még aznapra sikerült időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Taxival mentem, BKV megállók is vannak a közelben, de nekem az indulástól elég komplikált lehetett volna. Parkolni lehet a környéken, láttam üres helyeket, noha elég forgalmas időszak volt.
  • Helyszín:

    Egy villaszerű nagy házban találkoztunk, ahol nem egyedül dolgozik, viszont senkivel sem találkoztam rajta kívül, szóval a diszkréció teljes volt.
  • Lány külseje:

    A képeken is átjön, hogy egy érett, nőies nő Erika. Amit még hozzátennék, hogy viszonylag magas, formás feneke és mellei vannak. Feszes babapopsija pedig nagyon szexi ahogy előttem ringva ment fel a lépcsőn.
  • Erotikus masszázs:

    Nálam a masszázs két kényeztetés közé ékelődött be. Viszonylag lágyabb lazító gyúrást kaptam a bokámtól/lábaktól a vállakig. Nagyon jól esett, de persze a kényeztetés utáni regenerációban is segíg ahogy hosszasan elidőzött a fenekemnél és a vérkeringést serkentő módon körkörös mozdulatokkal átgyúrta, néha az ánuszomon is végigsimítva. Ennek okán a második kényeztetésre is tökéletesen ráhangolódtam és készen álltam.
  • Levezetés:

    Hát igen, ez az amit nehéz szavakban kifejezni mert hasonló kényeztetésben az életben ritkán van része az ember fiának. Mikor a fürdőből megérkeztem, felajánlotta hogy segít megtörölközni. Ami persze erotikus izgatásba torkollott nagyon hamar. A hátamon és egész testemben a bizsergés futkosott ahogy a törölközővel simogatott végig...
    Mikor látta hogy itt már nem a törölközés körül járnak a gondolotaim, megkérdezte ülni vagy feküdni szeretnék, én persze a fekvést választottam hogy nagyobb mozgásterem legyen. Ahogy a korábbi beszámolók is írják, lágyan és türelmesen izgatta a testemet, nem a gyors kivégzés volt a cél. NYelvét sokszor a fenekem különböző részein éreztem, az ánuszom is hosszasan nyalogatta ami nagyon jól esett. A rudam előbb utóbb elkerülhetetlenül a szájába került, kértem én is had nyalakodjak. Nem tudtam nem belenyalni a puncijába és a popsijába. Sajnos nem készültem ezért az arcom borostás volt. Pedig szívesen kielégítettem volna. De ő persze nem hagyta abba az én klényeztetésemet, errre esélyem sem volt :) Hörgések közepette a nyelvemet az ánuszához dugva élveztem el. Letörölgetett, hagyott lenyugodni. Itt jött a masszázs, majd az újabb kényeztetés. Másodszorra is hasonlóan zajlott. Ekkor már volt lélekjelenlétem hogy a tükötből figyeljem ahogy egy kívánatos nő a fenekemet nyalja hosszasan. Mikor már teljesen beindultam egy rövid időre egyik ujját lágyan a fenekembe dugta, ezt nagyon élveztem. Mikor végül már közeledett a második csúcspont számomra a vállához hajoltam és egymással szemeztünk miközben pornósan elsütötte a farkam hol szájába véve, hol kézzel izgatva, hol a melleivel izgatva. Másodszorra is nagyot élveztem így...
  • Elszámolás:

    Másfél órára mentem, ehhez képest minőséget és az élményt tekintve baráti, utólag. Szerintem kb. az átlag, persze az átlag nem jelent élménybe ténylegesen hasonlót :)
  • Összkép:

    Nagyon szexi kívánatos nő aki mindenben a kedvedre tesz, és nagyon ért a férfitest kényeztetéséhez. Abszolút javasolt és visszatérni is kötelező :)
Happy Massage