• BARBARA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Közvetlenül telefonon történt, minden a legkellemesebben. Már itt nagyon kedves, jókedvű és közvetlen volt.
  • Megközelítés:

    Odamenni könnyű, ott tartózkodni járművel már nem annyira. Keringtem 13 percig, míg felszabadult egy fizetős hely. Erre minden fizetős, és kerület-határ, vigyázni kell az utcák oldalaira.... Tömegközlekedés javasolt, busz és villamos is kettő percre.
  • Helyszín:

    Az a trükkös nem új, nagy ház, ahol a negyedikig lift megy fel, onnan gyalog még egy emelet. Nem gangos, ez jó. A lakás kis előszoba, de elfogadható méretű szobák, tiszta fürdőszoba. A tett színhelyén masszázs ágy, egy nagy elmerülős fotel, mindegyik játszik. Kérésre szobainas is.
  • Lány külseje:

    Hát ezt a fotóst tudnám felejteni! Biztosan valakinek a valakije, ha folyamatosan engedik, hogy a hölgyeket nevetségessé fotosoppolja, és az ügyfeleket pedig becsapja a nem reális képekkel. Barbi egy kedves mosolyú, helyes arcú és jó alakú nő, kicsit szélesebb csípővel, jól megmarkolható popóval, olyan körte-alakúnak mondanám, de van vállacskája és éppen tenyérbe illő cickói. De azért eléggé más, mint a fényképeken. Nekem az igaz teljesen bejött, és a kedves személyisége annyira kellemes volt, hogy egyszerűen jól egyben van, jó vele lenni, és egy igazi nőt kapsz. Prsze kényeztető masszőznek :-)))
  • Erotikus masszázs:

    Masszázspadon történik. Az első pillanattól kezdve érezni, hogy jó mozdulatok, az igényhez igazított erősség, tapasztaltnak éreztem, és azt mondta, hogy csak három hónapja csinálja. Akkor viszont egyértelműen jó érzéke és kedve van hozzá, mert a gerinc és a lapockák körül annyira profi kezelést csinált, amit csak a tapasztaltak tudnak. Nagyon figyelmes, ha beszélgetni van kedved, akkor abban szuper partner, ha hallgatni akarsz, akkor hagy elbambulni. Lábak, kezed, gerinc a program, a végtagokkal még annyira nagyon nem foglalkozik, de alakul ez. Talpmasszázs nincs. Ellenben kárpótol az a fogás, amikor a felkarhoz-vállhoz való jobb hozzáférés érdekében a combjai közé szorítja a kezedet. Nem is tagadja, hogy tisztában van ennek a huncutságával. Jó közel kerül a kéz a puncushoz, nincs ennél kellemesebb melegedő hely. És egyetértőleg visszajelzi, ha picit mocorogtatod a kezedet, hogy még kényelmesebb helyet találj ottan... A kimasszírozó, nyújtó, lazító fogások után következik a fenék, és itt már direkt besimítások, sőt, puszik jönnek, nem rohanva, hagyva az élvezkedést. Mindezt valami olyan kedves vidámsággal és figyelemmel, amit ritkán kap a vándor.
  • Levezetés:

    Amikor van kedved megfordulni, és ez jön a popósimogatástól, egyúttal a masszázspad támlája is kellő szögbe emelődik, párna a fej alá, és a 360 fokos tükrös térben megkezdődik az intenzív elvarázsolás.Puszik mindenhova, a simogatás a popó-gát-golyók-farok és vissza, körben, majd ki a felsőtestre, has, és megint lenn, közben belép a nagyon fínom szájacskája. Kézzel keveset, szájjal annál többet kapunk. Bent tartva szívogat, majd ki-be siklatja, becuppantva, közben a környéket símogatja.
    Nagyon figyelmes, vigyáz arra, hogy mindent jól láss, és jó érzéssel fogadja a símogatásokat is.
    Az egy órás programomban nem volt kölcsönösség, többszöri lövöldözés, de az volt a határozott érzésem, hogy igencsak el lehetne élveztetni, ha úgy adódna.
    Itt én adtam át magam az élvezeteknek, teljesen ellazulva, hagytam, hogy bedobja minden bájosságát. Az utolsó nekifutásra lemásztam a masszázspadról, odaájultam a nagy fotelbe, belesüllyedtem, Barbi a lábaim közé helyezkedett, csak szájjal ki-be, lassan, aztán tempósabban, lágyan, azután erősebben megszívva a nyújtózkodót, közben kezeivel először a golyókat, azután a mellbimbóimat simogatta, és jött a vége, bent a kis szájában, sokáig, ott ficánkoltam, amíg az utolsó rándulással kiürült a készlet.
    Kedvesen mosolyogva érzett együtt velem, én pedig hálásan nyögtem.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt! Mindig előre szoktam, nem volt téma.
  • Összkép:

    Nagyon szuper! Kellemes, kedves, közvetlen, figyelmes, szóval a legjobb körülmények, és szép huncut tekintet, bájos arcocska, igazi érett nőies test, miközben szinte kislányos a jelenség.
Happy Massage