• Tia

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Láttam az oldalon, hogy most éppen telefonnál van és felveszi, szóval hívtam, és tényleg fel is vette :) Gyakorlatilag egy óra múlva már nála is voltam.
 • Megközelítés:

  Kocsival mentem, ami nagy bátorságra vallott, mert a parkolás nagyon nehéz azon a környéken. Tia a telefonban még azt javasolta, hogy a Bálna garázsába álljak be, de én kockáztattam, és végül is bejött. Fizetős a parkolás és kiemelten nehéz!!!
 • Helyszín:

  Szép kultúrált lakás az emeleten. A fürdőszoba minden igényt kielégít és jópofa figyelmeztetések, instrukciók vannak a csempére ragasztva, hogy húzd be a függönyt, stb. De tényleg humorosan, kedvesen.
  A szobában egy nagy ágy a központ, az egész szoba tiszta, kellemes hangulatú. Rengeteg féle tusfürgő, tágas kényelmes zuhanyzó rész, ha valaki itt közös zuhanyzást szeretne igénybe venni, tökéletes a helyszín. A szájvízből is kétféle volt, minden kéznél, minden természetesen elrendezve.
 • Lány külseje:

  Tia magas lány, fantasztikus természetes cicikkel. karcsú a dereka, izmos szép a háta, válla. Ezt sokat nézegettem, mert kutyusban sok időt töltöttünk. Kellemes jó tapintású a bőre, jó érzés hozzáérni, simogatni. A cicikre visszatérnék, mert igazán megérdemlik :) Feszes, formás, fiatalos, nagyon nagyon jó !
  Tia popsija olyan brazilos formájú! Kerek, izmos, kemény! Nem pici fokhagymagizirdek, hanem jól megmarkolható, ugyanakkor nem rengő, nem elhízott fenék.
  Kedves mosolygós lány, a sorozatok nagy ismerője és kedvelője! Ha beszédtémát keres valaki a Trónok Harca tuti tipp :) Én is nézem éppen :)
 • Action:

  Egy nagyon csinos, egyberészes ruhában fogadott, kicsit elbeszélgettünk, hamar kialakult egy kellemes hangulat. Arra gondoltam, hogy bizony azt a ruhát jó lesz majd levenni róla, jó lesz felhúzni a rövid szoknya részét és így felfedezni mi is van alatta, de végül nem így alakult, amit amúgy egyáltalán nem bánok. Elmentem zuhanyozni, mosolyogtam a falra ragasztott instrukciókon. Mire visszaértem Tia már meztelenül álldogált a szobában! Lenyűgöző volt először látni a cicijeit :)
  Néhány esetlen dicséret után csókolózni kezdtünk és természetesen az ikrekkel kezdtem játszadozni, még az ágy mellett állva.
  Nagyon jó volt vele csókolózni! Kicsit szinte félősen, óvatosan, mintha most hódítanád meg, olyan volt a csókja! Elhittem, hogy élvezi, a hanghatások, sóhajtások már ekkor nagyon ösztönzőek voltak. Végig csókoltam a nyakát, és mivel úgy tűnt ez tetszik neki ezt többször is megtettem. Szóval csókolózás, nyak és váll puszilgatás, cici simogatás, markolászás, nem unatkoztam :)
  Aztán lassan az ágyra ereszkedtünk ahol ugyanebben szellemben folytatódott a randi, azzal a többlettel, hogy most már a fenekét, hasát, punciját is símogattam, puszilgatta. A punci kicsit borostás volt, ami nekem személy szerint nem kedvencem, de hát én is borostás voltam :) Kérdeztem is, hogy nem zavarja-e, halkan kedvesen azt válaszolta, hogy nem igazán, főleg ha nem a borostámmal érek hozzá.. Egy idő után, mivel én már igen felajzott állapotban voltam kértem, hogy franciázzon. A franciázás olyan kis barátnős, volt, jó tempójú, jó erősségű, finom, de nem igazán változatos, nem igazán mély. Kérdeztem is, hogy tudja-e mélyebben, mire nemet intett a fejével (na ez is jó volt :) ) de kicsit azért mélyebbre vette ez után!
  Jujj, hazudok! A változatosságról! Amit nem láttam, csak éreztem az az, hogy nyelvével nagyon komolyan, nagyon kellemesen dolgozik. Szóval összességében kifejezetten kellemes, hosszú francia leckében volt részem!
  Megkérdeztem, melyik a kedvenc póza (viccesen visszakérdezett, hogy a szexben? :) ) és a kutyus volt a közös nevező.
  Gumit húztunk, kis síkosítót kent a felöltöztetett ezredesre és felém fordította a fenekét! Hát nagyon jó volt! A kutyuson belül is több pózt kipróbáltunk. Eleinte széttett lábakkal térdelt, aztán kértem, hogy zárja össze a térdeit, én meg az egyik lábamat mellé téve ügyködtem tovább. Volt olyan, hogy én az egyik lábamon álltam a földön, a másikat Tia mellé tettem és úgy mozogtam benne.
  A legszebb az volt, amikor összezárt lábakkal hasra feküdt úgy, hogy a csípője alá két párnát tettünk.
  Na ez a kép nagyon megmaradt :)
  Sajnos mire ide jutottunk én már olyan érzékeny állapotba kerültem, hogy két három döés után mindig meg kellett állnom, mert nem akartam még (fél óra sem telt el) elmenni.
  Arra kértem, hogy hagy fejezzem be most a szájában és reméljük, hogy összejön egy második forduló, illetve úgy éreztem, hogy még ha most el is megyek egyből tudjuk tovább folytatni!
  Nagyon jó volt a szájában befejezni! Nem hagyta abba amikor elmentem, tovább kényeztetett, isteni volt. Az utódokat egy szalvétába terelte, és láttuk, hogy bizony az ezredes még mindig harcra kész. Gondoltam, hogy nem lesz ez sokáig így ezért gyorsan gumit húztunk megint és mostmár kicsit bátrabban, erőteljesebben ügyködhettem!
  Nem túl sokáig, mert el is fáradtam, meg hát a NFVSZ hatása is kezdett mutatkozni, az ezredes úr is kókadni kezdett és pihenőt kért :)
  De ez így ezzel a koreográfiával is nekem tökéletes volt.
  Még oldalt fekve mozogtam benne egy kicsit aztán abba hagytuk a szex részét a randinak.
  Kértem és kaptam egy igazán kellemesen erős masszázst, közben jót beszélgettünk a sorozatokról, az ő külföldi munkájáról.

  Amit elfelejtettem írni és fontos, hogy Tia nagyon jó hangokat ad ki szex közben. Visszafogott, de olyan érzése van az ember fiának, hogy jól esik neki amit csinál! Olyan természetes hatású!
 • Elszámolás:

  Elhelyeztem a randi elején az asztalon, nem is került szóba többet. A sok alappal a szép környezettel, a készséges, gyönyörű lánnyal igazán pesti átlagnak nevezhetjük.
 • Összkép:

  Abszolút pozitív! A cicik természetesek és nagyon szépek, ez abszolút kiemelendő! Tia kedves, igyekvő, szép!
  Mindenkinek bátra ajánlom!
Happy Massage