• Léda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem. Nem is sokadik csörgésre fel is vette...nagyon kedves barátságos hangja van. Elmondta a programját és meg is beszéltünk egy időpontot.
  • Megközelítés:

    Én kocsival mentem. Teljesen egyszerű odatalálni. A parkolás is könnyű, egyszerű. Én pont a háztömb előtt találtam is helyet. Hogy fiztős-e azt nem is néztem mivel este 22-kor mentem.
  • Helyszín:

    A házszám előtt megálva Léda mondta a kapukódot és bejutottam a tömbe és felnavigált a kis lakásába. A lakásba belépve egész jól éreztem magam...nem nagy lakás...de kis hangulatos...szép és tiszta. A szoba és a fürdőszoba is szép tiszta..higénikus...hangulatos.
  • Lány külseje:

    Léda a képeken teljesen hiteles...sőt...ahogy ajtót nyitott még sokkal jobb is volt mivel élőben egy kis fekete selyem köntöcskében várt. Az arcocskáját sejtelmes kis álarcka takarta...de hamar el is mondta hogy miért...és hogy ez nála egy bevezetett dolog.De Én ezt végig tiszteletben is tartottam. Léda egy magas..kifejezetten csinos..kedves hölgy. A kis köntöse alatt csodás test lakozik...nem nagy mellek de szépek és izgatóak...nagyon csinos popsi..finom feszes bőr....illatos kis tündér!!!
  • Erotikus masszázs:

    A zuhanyzásból rögtön a szobába vezetett ahol egy szép nagy masszázságy várt. Fel is pattantam rá hason fekvő pozícióban. Megbeszéltük Lédával a masszázs programját és erősségét aztán el is kezdte. Nagyon jól és odafigyeléssel masszìroz. Nem kapkod...szépen nyomról nyomra...lábtól felfelé indulva csinálta. Végig élveztem ahogy csinálta közben néha félre kukucskálva figyeltem az ágy melletti tükörböl a csodás formás alakját...ami teljes levett a lábamról. Közben végig beszélgettünk erről is meg arról is.
  • Levezetés:

    A masszázs közben már kisebb benyúlásokat is csinált a lábaim között amitől teljesen oda voltam...éreztem a szimpátiát. Fel ült a combocskáimra aztán rámhajolva kaptam finom kis puszikat a nyakamra...persze közben már lekerült a kis köntöcske is. Egy szál kis bugyiban volt. Aztán a puszik közben fülembe súgta hogy ha szeretnél fordulj meg....amit rögtön igénybe is vettem. Nagyon finoman cirógatta végig a testem..majd oda is ért a kis kígyomhoz aztán elkezdte bűvölni hol kézzel hol szájjal....nagyon érzékien finoman lágyan bánt vele....ahogyan szeretem...teljesen egymásra hangolodtunk....közben Én is pusziltam...fogdostam...az eszméletlen csinos testét....igazi barátnős feelingbe volt részem. Persze aki többre vágyik az itt nem jó helyen jár...mivel itt is meg van szabva az a határ amit Lédánál lehet csinálni...de Én nem is feszegettem többet. Pont tökéletes volt igy is amit csináltunk..
  • Elszámolás:

    Semmiféle extra szolgáltatás nincs és nem is volt. A végén. Megszokott normál belvárosi...a telefonba megbeszéltet letettem az ágyra és sok sok öleléssel puszival távozva léptem ki a lakásból.
  • Összkép:

    Sok lánynál jártam már de valahogy Léda a kiemelkedő volt számomra.. Annyira kedves...szimpatikus..aranyos lány hogy egy kicsit talán szerelmes is lettem belé..A kisugárzása valami fenominális volt. Nagyon..de nagyon jól éreztem magam. Én csak javasolni tudom mindenkinek ezt a kedves tünemény hölgyet. Persze a szimpátia nála is szempont!! Ezt tartsd szemelőtt!!! Csókollak kedves Léda! Üdv:István a kamionos!!!
Happy Massage