• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hivtam, nem vette fel. irtam neki üzenetet VTR-ben, amire nemsokára reagált. Ekkor újra hivtam, ekkor felvette és meg tudtunk beszélni egy nekem megfelelő időpontot. Kedves volt a hangja, mindenről tájékoztatott.
    egy picit régebbi történet, de mivel nagyon jól sikerült, szeretném megosztani
  • Megközelítés:

    Megadta a pontos címet, kocsival simán odataláltam, és mivel napközben volt temérdek parkoló hely volt. Fizetős, de a legolcsóbb kategória.
    BKV is van minden, picit kell gyalogolni a megállókból.
  • Helyszín:

    Panelház sokadik emelete, lifttel mentem, a folyosót rács zárja le, már ott várt és beengedett.
    A lakás a szokásos panel, nem sokat láttam belőle, a fürdőt káddal és a baszobát. Ami elég picike, csak egy ágy van, polc amire az ajándékot tettem, ajtón fogas amire ruhákat aggattam. Tisztaság volt mindenütt, volt többféle tusfürdő, blablabla :)
    És van tükör a falon, amiben lehet bámészkodni :)
  • Lány külseje:

    Alice jó sok képpel hirdet, azt kapjuk amit ott látunk: fiatalos, vékony csaj, mindene a helyén van. Cicik picik, de nagyon szépek, a bimbók jól reagálnak amikor izgalomba jön. Arckitakarástól nem kell tartani, csak diszkréció miatt van
    Képeken talán nem jön át, de nagyon izgató szexuális kisugárzása van Alice-nek, alig vártam hogy belekezdjünk!
  • Action:

    Kaptam friss törölközőt, elkisért a fürdőbe, ahol lezuhanyoztam a kádban, majd siettem vissza hozzá, ekkor már meztelenül várt a szobában, remek!
    Leültetett az ágyra és már bújt is hozzám, simogatott, puszilta felső testem, kezei már a velem egykorút keresték. Ami pedig már ágaskodott, ahogy irtam a kisugárzása, hozzáállása fantasztikusan sexy.
    Pici csókolózás után én is pusziltam őt, a melleket, a bimbókat, nyakát. Eltolt magától, de csak azért hogy odaférjen lábam közé és kezébe vegye a dolgokat. Ekkor már ágaskodó farkamat előbb kézzel majd pedig nem sokkal utána szájjal kezdte el izgatni: csókolta oldalról, bekapta a végét, nyalogatta. Nem a sablonos szop*s volt, hanem izgalmas játék: folgalkozott a környékkel is, nyalta a golyókat, a zacskót, a combomat.
    Egy idő után már tövig nyelte a szerszámom (átlagos méret), sőt elkezdte magát szop*atni: lennt tartotta amig már levegőért kapkodott, kényszer volt de nem kellett nekem nyomnom a fejét csinálta magától.
    Érezni akartam punciját is ezért nemsokára mondtam: húzzunk gumit! Profin felpattintotta és már últ is bele: ő is élvezhette a helyzetet mert sikositó nélkül tüntetett el magában tövig. Fölém guggolt és elkezdett lovagolni, egyre gyorsuló tempóban. Feneke alá nyúltam két kézzel és én diktáltam tempót, figyeltem arcát, ahogy átadta magát az élvezetnek.
    Teljesen felhúzott, nagyszerű volt látni, ahogy a farkamon fel, és alá csúszkált, nem tudtam és nem is akartam visszatartani, hamarosan hatalmasat élveztem a gumiba. Hagyott lenyugodni, leszállt rólam, segitett levenni a gumit és le is tisztogatott. Rég kaptam ilyen fullos kiszolgálást.
    Miután ő is megtörölte magát felajánlotta a masszázst, elfogadtam, mert tudtam hogy időre lesz szükségem.
    Hason fekve a hátamra ült és elkezdett krémmel masszirozni. Szakszerű volt, nem kapkodott, lépésekben haladt a vállaimon, derekamon, majd kérésemre fenekemen és combjaimon is. A masszázs nagyon jól esett, közben tudtunk beszélgetni mindenről, közvetlenül, de nem tolakodóan kérdezgetett.
    Elrepült az idő, igy hamarosan összeszedtem magam a masszázsból és még egyszer lezuhanyoztam. Nem hiányzott a második menet, igy is kielégülten távoztam tőle. Kikisért a rácsig, ott puszival inditott utamra.
  • Elszámolás:

    1 órát voltam, már az elején a telefonban megmondta, a régi és új átlag közötti "átlag". A helyszinen nem került szóba én már az elején a szekrényre tettem a deákot, a végén megkérdezte, hogy adjon-e vissza. Mivel nagyon jól éreztem magam ezért nem éltem ezzel. Nincsenek extrák, szerintem ez nagyon jó ár érték arány, nekem legalábbis megérte
  • Összkép:

    Fantasztikusan éreztem magam, egy nagyszerű randi volt, mind a szex és mind a masszázs nagyon jól esett. Talán még sosem voltam ilyen lánynál, aki mindkettőben ilyen jót alakitott volna velem.
    Mint szolgáltató és mint partner is nagyszerű: odafigyelt rám, azt éreztem, hogy az én élvezetem a cél
    Egyetlen megjegyzésem, hogy egy nivósabb helyszin sokkal jobban illene hozzá: bele sem merek gondolni, hogy mit tudnánk csinálni egy nagy francia ágyon, egy bőr ülőgarnitúrán :)
Happy Massage