• KYLIE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, kolléganője vette fel, majd szólt hogy vissza csörörg ha szabad lessz Kylie. Vártam estig majd újra próbálkoztam sikerrel. A nekem megfelelő időpontban nem fogadott éppen de mondta hogy értesit ha jó. Este meg is jött az sms amire én megerősítét küldtem. Másnap még pár üzenet fantáziadús kívánságokkal. Aztán kapu előtti izgalom.
  • Megközelítés:

    Lehel térthez közel, kocsival mentem. Hétvége lévén parkolás díjmentes, csak hét közbe fizetős.
    Könnyen oda találni minden egyértelmű.
  • Helyszín:

    Kívülről új építésűnek néztem belső zárt udvarral. Lépcsőházban lift, majd kétszer balra szembe az ajtó. Előszobából sokat nem láttam mert Kylieval voltam elfoglalva. Fürdő nagyon rendben van minden ami szükséges adott több változatban is. Több lány is rendel. A maszszoba hangulatos pár bútorral, bőr ülő fotel, szoba inas bárhová le lehet pakolni. Halk zene különböző szobrok képek mellé hangulatos fények. A masszázs a képeken is látható földön elhelyezett tatamin van előtte és mellette tökör a mozizás végett. Volt időm megfigyelni mert várnom kellett a fürdőből jövet, biztosan siettem a fürdéssel.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögé bújva megláttam, fehér vagy világos színű áttetsző kombinétban a francia bugyis popsit. Fantasztikus popsi amit a képeken láttam, mivel mániás vagyok ezt meg kell néznem. Akinek ilyen hátsója van annak az arcával sem lehet probléma gondoltam. Már itt tudtam jó helyen járok, az arc már csak hab volt a tortán a fekete szemüveges barna hajú titkárnős feeling jött le. Kis édességgel kedveskedtem aztán fürdeni.
  • Erotikus masszázs:

    Valőszínű gyorsan végeztem a fürdéssel mert volt időm a szobában szétnézni kicsit. Mire megjelent Kylie kombinét nélkül csipkés fehérneműben amit a képeken már oly sokszor meg csodáltam. Melltartó le majd kértem hogy a bugyit még ne vegye le majd én lefogom, de előbb megcsodálom amit eddig csak képen láttam. A cicik nem hegyesen állóak de szép esztétikusan formásak és markolászni valók. Ahogy szeretnéd Te vagy a főnök válaszolta titkárnőiesen. Először állva, én mellé térdelve aztán hasra feküdt hogy mégjobban belé bújhassak a meseszép popsiba. Majd bugyit le és nyelvemmel bele a domborulatok közé. Arcomat orromat is bele toltam csak levegőért kaptam ki néha. Kértem hogy forduljon meg előről is szeretném a kelyhét kóstolni. Hogy szeretnéd kérdeztem de rám bízta, volt hogy a ciciket simogatva, időnként a popsi alá nyúlva elkapott a hév és a kis punciborostákat nem kímélve nyalakodtam, probálva az ujjamat is bevetni hátha fokozni tudom a dolgokat de nem kaptam rá engedélyt, ezért folytattam egészen addig míg a nyakam fáradni nem kezdett. Majd én következek szólt és kezdetét vette egy szimpatikus beszélgetős masszázs aminek a végén hát csúszka volt, tükörből sasoltam. Mikor meghallottam a fordulás szót.
  • Levezetés:

    Innentől kezdve megint egy másik dimenzióba kerültem. Előlről csúszkált tiszta olajos testel, a mellei közé vette a cerkát én pedig a csípőjét fogtam majd följebb csúszott mikor majd el élveztem és a popsit szorítottam magamhoz. Közbe olyan kacéran nézett mint aki csókolózni akarna de hiába próbálkoztam mindig ügyesen hárított de csöppet sem zavaróan. Bár a nyelvem elérte a szája szélét de a nyakát meg a füle tövét majd szét haraptam. Ekkor gondoltam hogy megfordítom és a gyönyörű popsira élvezek, de még az ajkai közé is szerettem volna kerülni ezért ez következett. Kézzel besegített mert szükség volt rá. olyan kézügyessége van bő olajjal és nyállal keverve, nagyon jó ütemet elkapva.Közbe kértem a popsit amit elérhetővé tett a kezemnek így is lett végem. Lassított, letörölgetett, majd vízzel kínált. Aztán fürdés, búcsúzás.
  • Elszámolás:

    Még telefonba esett róla szó az elején letettem a szekrényre, nem is esett róla szó később.
    Pesti átlag.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam mivel Kylie olyan titkárnős típus aki lesi a főnök minden kívánságát és szívesen teljesíti is. Azt hizsem fordult a kocka, mert én bármit megtennék neki.
Happy Massage