• Anna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Annára már régebben felfigyeltem itt a oldalon, nagyon megtetszett a hölgyemény, elhatároztam tehát ideje lenne személyesen is megismernem. Az egyeztetés picit nehezen ment, nagyon elfoglalt a drága, ilyenkor azért persze a kolleginák kezelik a telefonját, de mivel én mindenképp szerettem volna Annával beszélni, kitartó voltam és másnap sikerült is elérnem és egy hétvégi napon kora délutánra időpontot foglaltam nála.
  • Megközelítés:

    A cím teljesen egyértelmű, könnyen megközelíthető mind BKK-val ( villamos, 4-es metró), mind autóval. A parkolás is könnyen megoldható, ami persze, mivel belváros, fizetős.
  • Helyszín:

    VIII.-kerület, Józsefváros, azt hiszem ezzel már sok mindent elmondtam. Én tömegközlekedéssel érkeztem, így bőven lehet tapasztalni az utcákban a kerületre jellemző légkört és hangulatot, de ha ezeken az utcákon átküzdöd magad és befordulsz egy sokkal nyugisabb mellékutcába és meglátod az utcában a legszebb új építésű házat akkor már célba is értél.
    A lakás emeleten van, lifttel lehet megközelíteni és a folyosón pár méter után már az ajtóban is vagy.
    A lakás is úgy mint az épület teljesen rendben van, pici előtér, felállított paravánok, hogy azért mással ne fuss össze, a szoba kényelmesen tágas, viszont erős félhomály uralkodik benne, de ahogy a szemed hozzászokik ez már észre sem vehető. A fürdő is topp, rend, tisztaság mindenhol, rengeteg tusfürdő és dezodor valamint fogkefék, fogkrém, szájfrissítők, tik-tak is megtalálható.
  • Lány külseje:

    Anna az ajtó mögé bújva fogadott, beléptem, gyorsan megfordultam és hát amit akkor láttam, az valóban magával ragadó volt és ezt annyira komolyan mondom, hogy az engem ért kellemes látvány Anna személyében oly mértékben hatott rám, hogy hirtelen zavaromban a táskám mellett még a levetett cipőmet is bevittem magammal a szobába. :) Mondtam is Annának, ezt nem tudom miért tettem de azért egy jót mosolyogtunk rajta.
    Aranyos, tündéri szép pofija van Annának, az arckitakarás miatt abszolút nem kell aggódni, ez csak az ő diszkréciója miatt van. Nagyon szép, karcsú, csodás testű leányzó. A cicik nem nagyok, pont a testalkatához mérten arányosak, tenyérbe illő méretűek, karcsú csípője, csodás popsija és csodálatos ívű lábacskái teszik a látványt teljesen tökéletessé. Szép, kacér szemeit a hosszú szempillái nagyon jól kiemelik. Nagyon figyel rád, látszik, hogy folyamatosan a vendég kedvében próbál járni. Nagyon jól lehet vele egyben beszélgetni is, sokat kacag, nevetgél, teljesen felszabadultan viszonyul hozzád, ami egyben vele a könnyű összehangolódást is jelenti egyben.
  • Erotikus masszázs:

    A szobában ahol kellemes illatok mellett halk zene is duruzsolt gyorsan ledobáltam ruháimat és Anna elkísért a fürdőbe. A pancsi után mikor visszamentem Anna már csak egy szál tangában várt rám, ami a masszázs alatt végig rajta volt csak a kényeztetésnél került le.
    A tatamin történt a masszázs, van pad is, de ez így volt tökéletes. Megbeszéltük, hogy egy gyengédebb esetleg közepes erősségű masszázst kérek, amit Anna a lábaimnál, pontosabban a boka résznél kezdett el. Hát most gyorsan itt a masszázs elején leszögezem, ennyire hatékonyan, technikásan, ahogy Anna engem megmasszírozott még nem tette meg senki. Rendkívül alaposan, mindenre kiterjedően történtek a fogások, melyek között a drága többször be is nyúlt és finoman simította, érintette a lábam közötti területet, ami nagyon kellemes érzésekkel hatott rám.
    A lábaim után a fenekem kapta meg a kezelést már persze egyre több érzéki benyúlásokkal majd a hátam került sorra. Anna rögtön felfedezte a hátamon és a lapocka környékén a problémás területeket amelyeket határozottan kezelésbe is vett. Hát bevallom őszintén ki sem néztem volna ebből a karcsú szépséges leányzóból, hogy ekkora erő van a pici kezeiben. Szinte a fájdalom küszöbig elmenve szabályosan megropogtatta a hátamat, lapockámat szinte annyira, hogy bizsergett utána mindenem. Félreértés ne essék, mindez nagyon-nagyon jól esett, szinte újjá lettem varázsolva. Jót kacagva meg is beszéltem Annával, mi lett volna, hogy ha egy erősebb masszázst kérek, biztos bele is gyömöszölt volna a tatamiba. Mindez alatt nagyon jól beszélgettünk, sokat nevettünk, nagyon édes Anna, ahogy kacarászik, tényleg egy felhőtlenül kedves, tündéri leányzó.
  • Levezetés:

    Anna érintései kezdtek egyre inkább finomabbá válni és egyre jobban érezhetővé vált az ő erotikus energiája. Anna levette a kis tangáját és elkezdte nagyon édesen, csábítóan beolajozni magát. Ezt oldalt a tükörben látva felültem és a segítségére siettem, mindeközben egymás mellett ültünk, így masszíroztam simogattam az édes vállait és a formás ciciket, majd az édes bimbók is a számba kerültek. Nyalogattam szopogattam őket melynek hatására szépen meredezni is kezdtek. Annának is tetszett amit csinálok, éreztem, úgy helyezkedik, hogy mindkettőhöz jól odaférjek.
    A cicis kényeztetésem után mondta Anna feküdjek hasra a tatamin, mert most beveti a finom csúszkáját.
    Nagyon finom és izgató érzés volt, ahogy a cicikkel a fenekemen és a hátamon csúszkált, időnként teljesen felcsúszott velük a tarkómig, ekkor jó lett volna rögtön megfordulni, de arra még egy picit várnom kellett. Nagyon gyengéden és erotikusan csúszkált rajtam, csókolgatott, finoman harapdálta a fülemet közben mélyen sokszor bele is sóhajtott. Nagyon szexis, erős erotikus töltete volt Anna tevékenységének ami engem felettébb izgalmi állapotba hozott.
    Majd egyszer csak a fülembe suttogva édesen csak annyit mondott, ha szeretnél megfordulhatsz…
    Minden vágyam ez volt és már a hátamon is találtam magam. Anna olajat csorgatott péniszemre és finom kézmozdulatokkal kezdte ingerelni. Ezután feljebb csúszott és a cicikkel folytatta a hadrendbe állítást. Közben folyamatosan kaptam az édes puszikat a hasamra mellemre, feljebb csúszva a nyakamra és végezetül már a szánk is egymásra talált. Finom édes barátnős csókokat váltottunk ami után Anna ismét dél felé vette az irányt. Kért tőlem a jobb hozzáférés miatt egy picit nagyobb terpeszt és kezdetét vette a program csúcspontja.
    Nagyon finom és gyengéd franciát mutatott be nekem Anna. Először csak a tövét nyalogatta majd az oldalát simította végig a nyelvével, közben finoman a fogaival is érintette, huh ez valami hihetetlen jó érzésekkel töltött el, majd a tetejére érve a makkom is az ajkai közé került. Nagyon finoman, barátnősen szopogatta, kellemes érzés volt a meleg finom ajkai között lenni, érezve közben az érzéki nyelvjátékát szinte az egész testem beleremegett, majd ezután az egész szerszámomat is mélyebben bevette és így kényeztetett tovább. Ez így ment egy darabig, de már éreztem, hogy lassan végem lesz, szóltam Annának, hogy lassítsunk mert én is szeretném még őt kényeztetni. Ezt örömmel vette és 69-be fordultunk. Anna puncija egy nagyon picit borostás volt, de nem volt ezzel gond ez így csak hab volt a tortán. Kitartóan nyalogattam, szopogattam csiklóját, kényeztettem punciját, nyelvem is bekerült kelyhecskéjébe. Érezhetően Annának is jól esett, amit csinálok, közben édesen sóhajtozott, nedve teljesen átjárta punciját, de a végkifejlet nála sajnos elmaradt. Nem úgy mint nálam.. Nyelves kényeztetésem közben, ugyan látni nem láttam, de nagyon is éreztem, hogy közben Anna az ajkaival milyen szépen kényezteti a férfiasságomat. A végkifejlet előtt jeleztem neki a kitörés közeledtét, ekkor kikerültem az ajkai közül és rendkívül kellemes kézi levezetéssel a pici kezecskéi között durrantam el. Ezután még sokáig simogatta Anna a péniszemet, segítve is ezzel a kellemes levezetést. Utána nagyon alaposan letisztogatott, majd a mellkasom irányába csúszott és rengeteg puszit kaptam testem minden pontjára, ezeket persze én is viszonoztam, szinte össze puszilgattuk egymás testét, majd ismét a szánk egymásba fonódott. Ez egy nagyon kedves érzéki levezetés volt Annától, külön köszönet érte.
    Szeánszunk végén még kellemesen egymást simogatva percekig beszélgettünk, az időm is így szépen lepergett, még egy gyors ellenőrzés, szabad-e a fürdő és már mentem fürdeni.
  • Elszámolás:

    A randi után rendeztem, amit rendezni kell. Átlagos, vagy talán még egy picit alatta van, a szuper élményeket tekintve én még egy picit megtoldottam és persze utána még átadtam Annának az ajándékomat, amit örömmel fogadott.
  • Összkép:

    Anna egy csodaszép lány, rendkívüli barátnő feelinget éreztem végig a vele töltött randink alkalmával. Nagyon figyel rád, úgy csinál mindent, hogy neked is a legjobb élményed legyen vele.
    Nagyon ajánlott, tényleg örülök, hogy nála jártam és megismertem egy ilyen rendkívül kedves, törődő tüneményes lányt. Még biztos, hogy látni fogjuk egymást.
    Ezer csók Neked Anna :)
Happy Massage