• Mesi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mesi reagálása

    Szia!
    Köszönöm szépen a beszit!
    Örülök hogy jól érezted magad!
    Kicsit csalódtam benned illetve a szavaidban!
    A programomat mindenkinek a telefonban is elmondom illetve a helyszinen is mégegyszer! Igen,nálam a masszázs dominál és a végén van levezetés képpen maga az aktus!
    Ha Te fordítva képzelted el ezt az egészet nem hozzám kellett volna jönnöd!Tisztában voltál mindennel Itt a helyszínen áradoztál mennyire jól érezted magad! Erre csak azt tudom mondani hogy kétszínű ember vagy!Mindenkivel ugyan olyan kedves és mosolygós vagyok!A programjaimtól meg ne haragudj de nem vagyok hajlandó eltérni!Üdv.Mesi

  • Egyeztetés:

    Egy hirtelen ötlettől vezérelve hívtam Mesit, bár már régóta szemeztem figyelmet keltő képeivel. Szinte azonnal felvette és sikerült is pár órával későbbre időpontot egyeztetni. Elmondta a részleteket és a címet is.
  • Megközelítés:

    Szinte a Duna partján áll a lakópark, de a Dózsa Gy úti metró megálló sincs messze. Autóval sem lehet gond, bár fizetős övezet.
  • Helyszín:

    Modern társasház páradik emeleti lakása. Többen is rendelnek itt, de csak hangokat hallottam látni nem láttam mást. Igaz, korábban már 3 kolléganőt volt szerencsém meztelenül is látni - tehát nagy meglepi már nem lett volna :)
    Azért jó, hogy odafigyelnek a diszkrécióra.
    A szobában masszpad és tatami, lévén a kolléganők a masszázs oldalon aktívak, és két nagy tükör. Sejtelmes fények és halk zene. A fürdő makulátlan, sokféle tusfürdő, szájvíz és puha illatos törcsi.
  • Lány külseje:

    Vállaltan retusált képekkel hirdet, de a valóság nincs messze a képektől. A cicik hatalmasak, bár most kissé érzékenyek voltak és így csak óvatosan lehetett közeledni hozzájuk. Poci tájon érződött a retushatás, de ennek ellenére egy igen jó testű, dögös milf fogadott. Kedves arcán folyamatos mosoly ült, és kifejezetten szép szemével igézően nézett rám.
  • Action:

    Egy feszes rózsaszín ruciban fogadott amit majd szétfeszítettek az ikrek. Köszönés, puszi, program egyeztetés csokor átadással, apró ajándék és irány a fürdő.
    Eddig olyan, mint egy átlagos randi egy szexpartnernél...ám innen már másképp alakult, de nem az én elképzelésem hanem Mesi forgatókönyve szerint.

    Felküldött a masszpadra, mert mint mondta neki ez a rész a ráhangolódás.
    Tulajdonképpen egy nagyon kellemes masszázst kaptam, kakaóvajas krémmel, szakszerű mozdulatokkal, közepes erősséggel. Közben sokat beszélgettünk, "ráhangolódtunk". Majd kiszaladt kezet mosni, s közben az órára nézve láttam, hogy már a félidőnél vagyunk....és kissé aggódni kezdtem :)

    Miután visszatért a tatamira küldött, majd a kisori lefertőtlenítése után beolajozta magát és kaptam egy kis cicis kényeztetést. Aztán a szájába került az éledező testrészem és finoman franciázni kezdett. A környék és a zacsi azonban hiába sóvárgott, most kimaradtak a jóból.
    Itt jött a kölcsönösség rész, ahol is kb 5 percet nyalakodhattam 69-ben...bár fordított arányban jobb lett volna :)
    Pár perc múlva vv-t kaptam és szemből rámülve lovagolni kezdett. A tükörből csodáltam ahogy ez a pazar érett test hullámzott rajtam - de sajnos nem sok időt kaptam erre. Kutyusba fordulva készségesen felkínálta magát a levezetésemhez. Igyekeztem a maximumot kihozni a helyzetből és erős tempót diktálva élveztem a pazar méretes popsi ringását.
    Egyszer csak "aggódva" megkérdezte: el fogsz tudni így menni?
    Nem értettem először, de az órára nézve láttam, hogy már csak kevés időm maradt - és amúgy is másként akartam a véget - ezért magam elé ültettem Mesit és a vv-t lekapva kézi vezérlésre váltottam. Mesi, lábait felhúzva a ciciket szépen homorítva, ismét tálcán kínálta a lehetőséget - amit én köszönettel elfogadtam és a méretes cicikre lőttem.
    Letisztogattam magunkat, majd újabb fürdés, aztán kavargó gondolatokkal távozás.
    Nem erre készültem, kissé csalódott is voltam - ugyanakkor mégis jól éreztem magam. Furcsa, nem?
  • Elszámolás:

    3 hajszállal a régi pesti átlag fölé ment a csokor mérete - ami figyelembe véve hogy én mit gondolok a kölcsönösségről - kissé túl lett méretezve.
  • Összkép:

    Meglehetősen vegyesek a benyomásaim a randival kapcsolatban. Tulajdonképpen jól éreztem magam, bár a program nem az én ízlésem szerint alakult. Szuper lett volna ha a masszázs miatt mentem volna, de szexpartnerre számítottam és így van némi hiányérzetem.
    Kissé hosszú volt a masszázsrész, bár nagyon jól esett. A kölcsönösség mindössze 5 perc 69 volt óvatos puncinyalási lehetőséggel. A levezetés volt maga az aktus (mert ezt választottam) a program kb 1/3-adában.
    Így egy különleges programot kaptam ami több volt mint egy sima masszázs, egy csipetnyi kölcsönösséggel, és egy rövid aktussal.
    Talán szerencsésebb lenne az adatlapot módosítani mert a kölcsönösség már extra - bár ez nem teljesem jelenti a klasszikus kölcsönösséget.
    Ha csak szexpartnert keresel, nem biztos hogy Mesi az eseted - viszont masszőrnek kíváló a masszázsoldalon meg nem kapható levezetéssel.
Happy Massage