• Sylvi

  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Kedves Darkmickey!
    Nagyon köszönöm a beszamolódat!
    Ami nagyon meghatott az az egyeztetésnél írt utolsó két mondat.
    El is érzékenyültem:)
    Köszönöm!
    Szép napot neked
    Puszi

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk már az előző héten. Volt már Vele VTR-es egyeztetésem is, de most csak telón beszéltünk. Úgy volt, hogy külföldről jöttem hazafelé, és hazafelé menet szívesen eltöltöttem volna Patríciával egy-másfél órát. Végül egy óra sikerült, de így is jól alakultak a dolgok.
    Különös hangulatot kölcsönöz kapcsolatunknak egy kedves, szeretett közös ismerősünk sorsa és méltatlan távozása az oldalról, ami feltétlenül emelte az esemény fényét. Patrícia a bajban (is) jóbarát, imádni való teremtés, amit sohasem fogok neki elfelejteni!
  • Megközelítés:

    Kitűnő hely, könnyen megközelíthető a sokak által ismert Kondorosi lakópark. A környéken számtalan lehetőség adódik parkolni. Én mindig a sarki benzinkútnál hagyom a négykerekűt, némi jattért még figyelnek is rá. A ház előtt egyébként villamos is jár.
  • Helyszín:

    Pici lakás, amerikai konyhával, vele egy térben lévő nappalival, ahol méretes franciaágy vár ahancúrozásra. Külön helyiség a zuhanyozós fürdő, ahol minden adott a tisztálkodáshoz, egyszóval kezdetnek minden rendben.
  • Lány külseje:

    Már évekkel ezelőtt nézegettem Pati fotóit, amikor még a IX. kerületben rendelt, mert valljuk be a fotókon látható bájai olyanok, hogy nehéz nem elérzékenyülni a látvány hatására. Hogy mért nem kerültem közelebbi kapcsolatba vele korábban, arra nincs magyarázat, mindenesetre most megesett. Az ajtóban egy talán bikinit - ebben nem vagyok biztos - viselő hölgy fogadott, kellően laza stílusban. Kellemesen barna bőrrel, ami az idei nyár hőségnapjait is mutatja, mosolygós arccal, enyhén pisze orral invitált beljebb az egyébként elég pici lakásba. A cicik mérete alapján már ekkor láttam, hogy hiba volt eddig halogatni a randit, mert valóban imponáló volt a látvány.
  • Action:

    A lakásba lépve puszi puszi, majd átadtam az apróbb ajándékaimat, amik italok és gyümölcsök egészséges kombinációiból állt, remélem sikerült kedvére választanom.
    Kis eszmecsere a közös témákról, majd törölköző, ruha le és irány zuhizni, fogat mosni. Közben felhívta a figyelmem egy kis jövevényre, aki az igazak álmát aludta érkezésemkor az az asztal alatt, róla többet később.
    Tisztálkodás után a terebélyes franciaágyra telepedtünk. Patrícia magától megvált a ciciket takaró ruhadarabtól és várta, hogy milyen irányt vesznek az események. Nem mondanám kezdeményezőnek, így magam kezdtem simogatni, ölelgetni az ágyon térdelve. A cicik hozzám simultak, egy-egy csók is elcsattant, nem csoda, hogy a tesztoszteron szintje emelkedni kezdett, ennek látványa pedig Patríciát franciás kényeztetésre sarkallta. Nagyon jól érezem magam ezalatt, akár végig is mehetett volna a móka, de inkább óvszer után nyúltunk.
    Missziben kezdtük, eszméletlenül jól éreztem magam benne, legszívesebben megállítottam volna az időt, de mivel ez nem volt opció, paciban élveztem tovább az orrom előtt izgő-mozgó kebleket (váááúúúu). Közben megkérdeztem, mit szólna egy kis kényeztetéshez, amire pozitív volt válasz. Ő hanyatt, én oldalról, hogy az ujjammal is hozzá tudjak férni. Elkezdődött egy relatív hosszú menet, amit jól fogadott Pati- Döngettem, közben ujjammal simogattam legérzékenyebb pontját, de nem sikerült a csúcsra juttatnom.Azt mondta, hogy eszméletlen jó, de ez most valószínűleg nem fog összejönni. Sebaj, ez nekem így is öröm volt.
    A változatosság gyönyörködtet, mondják (én elhiszem), a popóra rákérdeztem, mert az is szerepel az adatlapján. A válasz pozitív volt, szeretem, mondta. Hajrá.
    Ő az ágy szélére térdelt, én mögé álltam és hadd menjen. Ez volt a második ilyen irányú próbálkozásom, őszintén, az első nem írta be magát az intim történelemkönyvembe, és most világosodtam meg e tekintetben, ez tényleg nem az én műfajom, és ez még véletlenül sem Patrícia hibája.
    Lekaptuk a gumit és egy franciás levezetést kérem, amit nem hagytam végig vinni, mert úgy éreztem, hogy túlságosan meggyötörném ezzel Patríciát, ezért a végét a cicik közé helyezett Kismickey-vel oldottam meg. Annyira elfáradtam ebben, hogy akár egy órára is le tudtam volna dőlni Patrícia mellett szenderegve, de nyilván ez sem volt opció.
    Tisztogatás és kis pihenés után kis csevegésbe kezdtünk a gasztronómia rejtélyes dolgairól, de mivel időm igencsak a végére járt, zuhanyozni indultam.
    Mire felöltöztem, felébredt a pici kedvenc. Egy olyan kicsi cuki kutyus, ami egy tenyeremben elférne. Nagyon kellett vigyáznom, nehogy rálépjek. Figyelve a kis kedvencre puszi és ölelés Patríciának, majd irány haza. Őszintén köszönöm a felejthetetlen élményt!!!! Visszajövök!!
  • Elszámolás:

    Ezt a részt sohasem firtatom előre. Ott kérdeztem rá a mértékére, amiről azt gondolom, hogy kb. a mai pesti átlag. Ha figyelembe vesszük, hogy ezért mit kap a a vendég, nem hiszem, hogy bárkinek hiányérzete lehetne!!!
  • Összkép:

    Patrícia egy jó fej csaj, aki önmagát adja. Nem pózol, nem játssza meg magát, őszintén adja azt, ami a sajátja. Kitűnő szolgáltató, aki magas szinten műveli a szex minden válfaját, a látogatón múlik, hogy ebből melyik részt akasztja le magának. Ha megtalálod vele a közös hullámhosszt, egy igazi jó, barátnős szeretkezés is kikerekedhet a randiból! Hajrá!
Happy Massage