• Zaya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam a kora délelőtti órákban. Szinte rögtön fel is vette. Még aznapra sikerült is pár órával későbbre időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Könnyen odataláltam, mivel Zaya pontos tájékoztatást adott honnan tudok bemenni az épületbe és hol tudok parkolni. Igy a GPS és a tájékoztatás kombó segítségével egyszerre odataláltam.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház egyik emeleti lakása. A lakás tágas és nagyon rendben van. A nappaliból nyílik a háló amiből pedig be lehet menni a fürdőbe. Kádas fürdő megfelelő mennyiségű tüsfürdővel, szájvízzel setb...
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel. Az arckitakarás senkit ne ijesszen el, csakis a diszkréció miatt van. Kedves, bájos mosollyal fogadott, mintha régóta ismernénk egymást. Vékony, izmos lábak, lapos has, szép szilikon cicik, valamint a testét borító tetoválások. Mindegyik izléses, jól állnak neki.
  • Action:

    Beinvitálás után rögtön kérdezte mit kérek inni, egy pohár mentes vizet kértem. Ezután bekísért a szobába, szobainasra lepakoltam a ruháimat, kaptam egy törölközőt és irány a fürdő. Miután végeztem Ő már az ágyon fekve várt. Ott elkezdtünk csókolózni, amit olyan barátnő feelinggel csinál, mintha párkapcsloatban élnél vele. Ezután csokóltam a nyakát, vállát, majd egyre lejjebb haladtam, de még rajta volt a bugyi + melltartó ami inkább fürdőruha volt. Segített megszabadulni tőle, majd folytattam a teste felfedezését. Először elidőztem a ciciknél és közben visszamentem egy kis csókért is. Ezután céllbavettem a kelyhét ami nagyon finom, jól leagál a kényeztetésre. Leírtam a teljes ABC-t amire jól reagált, sóhajtozott és mozgatta közben a csípőjét. Ezután cseréltünk és Ő következett. Kaptam egy félig barátnős félig pornós franciát. Lágyan kezdte kéz nélkül, és egyre jobban bevette az egészet, szinte tövig. Nyalta oldalról, játszott a nyelvével mint egy hangszeren, közbe közbe pedig teljesen, szinte koppig bevette. Közepesen erős volt, kéz nélkül, teljesen felizgatott, kértem is a védőfelszerelést amit feltett majd még kaptam egy kis franciát és kértem hogy üljön bele fordítva. Elkezdtük először lassabban majd egyre erősebb tempóban az iramot tolni, közben a mellét fogtam és úgy lovagolt meg. Kértem ezután hogy missziben folytassuk. Itt először ismét lágyabb volt a tempó majd elkezdtem fokozni amit kellemes nyögéssel konstatált. Az egyre gyorsabb tempónak köszönhetően éreztem hogy nem sok van hátra, tele is lőttem a gumit. Kicsit benne maradtam, lenyugodtam majd jött a tisztálkodás és felajánlott egy masszázst. El is fogadtam, közben beszélgettünk különböző témákról. Jó partner ilyen téren is. Miután véget ért a masszázs rész még beszélgettünk kicsit majd újabb csókcsata után elkezdett újra franciázni a már fentebb leírt technikával csak most nem olyan hosszan mint az első alkalommal. Egyből kemény lettem majd pár perc elteltével megkérdezte hogy akkor megdugsz hátulról is. Erre mit lehet válaszolni, naná hogy igen. Már benne iy volt a szűk puncijában és egyre erősebb tempót diktáltunk, hanghatások sem maradtak el, jó sokáig bírtam mire beleéveztem ismét a gumiba. Újra hagyott lenyugodni, kis tisztogatás és kértem még vizet mivel jól megdolgozott Zaya. Ezután elmentem fürdeni majd felöltöztem. Kaptam tőle útravalónak egy kis csokit és egy csókot.
  • Elszámolás:

    Pesti átlagnak megfelelő mértékű rózsaszálak. Végén tettem le az asztalra pedig először találkoztunk. Nem esett róla szó a találkozó alatt.
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves vékony, sportos lány, nagyon jó alakkal és közvetlen hozzáállással. Lehet szmpatikus voltam neki elsőre de olyan érzés volt mintha ezer éve ismernénk egymást. Ajánlott kategória aki szereti a vékony és sportos lányokat szilikon cicivel és nem zavarják a tetoválások. Nem pornós feeling inkább a kedves barátnő kategória. Én nagyon jól éreztem magam vele.
Happy Massage