• Dalia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam munka közben dél fele talán egyből felvette nagyon kedvesen tájékoztatott. Már itt olyan közvetlen volt mintha már ismernénk egymást pedig még csak akkor beszéltünk először, mindent elmondott amit tudni kell kérdésekre is kedvesen válaszolt. Egy órára mentem hozzá
  • Megközelítés:

    Corvin negyedben található egyszerű oda találni metróval villamossal könnyen megközelíthető néhány perc séta a megálloktól térkép erősen más felé mutatja :)
  • Helyszín:

    A helyszín a célnak abszolút megfelel de még annál többre is, tiszta rendezett és és nem tők sötétbe lép be az ember hanem fénybe ami nekem nagy pozitívum volt elmúlt tapasztalatok után bár épp ottlétem alatt éget ki a lámpa az előszobában szóval ez az utánam érkezőknek már pont nem volt igaz :). fürdö felszerelt minden megtalálható ami kell.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak olyan valóságban amilyen a képeken, még szebb is. Szép arca van gyönyörű szemei formás alkata hibátlan minden. Nem is ragoznám nekem nagyon tetszett.
  • Action:

    Első pillanattól nagyon kedves volt amint beléptem a házba kis kutyusa is jött segíteni oldani a kezdeti feszültséget amit Amanda is kiválóan tett. Be kísért a szobába ott az asztalon elhelyeztem amit el kell helyezni, beszélgetünk picit majd kaptam egy nagyon jó meglepően nehéz illatos törölközőt és elindultam tisztálkodni. Zuhanyból visszatérve valamelyik képen is látható zöld fehérneműben várt az ágy mellet állva gyönyörű látvány fogadott kisvártatva közelebb kerültünk egymáshoz és finom csókok váltották egymást (Itt emelném ki hát az ajkai valami isteniek csókra teremtettek annyira jó vele csókolózni szavakba nem önthető már csak ezért megérte elmennem hozzá) és még csak most jött a java szépen kibontottuk egymást a megmaradt textilből és az ágyra fekve ismerkedtem testével nem lehet betelni vele. Ezt kővetően ő vette át "szót" és megmutatta francia tudását majd kis 69-ben ízlelgetem punciát remek nyelvérzékének köszönhetően hamar eljutottam oda ahova még nem akartam így kértem hogy ott legyen ennek vége és hagy izgassam csak én őt.
    Ezt kővetően kértem a gumit amit felhelyezett és ülő pozíciót vet fel és megmutatta hogy ebben is első osztályú a tudása csókok továbbra is záporoztak hanghatás is megjött minden annyira természetes volt mint egy igaz barátnővel, ezt kővetően misszionárius jött és a tettek hevében már azt se tudom hogy így lett végem vagy még volt dogy is de őszintén mindegy is még túl sok minden maradt ki így még mindenképp meg kell látogatnom újra és újra.

    Dolgok végeztével hosszasan beszélgetünk egészen személyes témák is előjöttek nagyon jó volt vele elcsevegni csak annyira elszaladt az idő hogy mire ismét neki esne az ember letelt az idő ezért zuhanyzónak vettem az irányt gyors tisztálkodás még, öltözés és csókkal az ajtóban búcsút intettünk egymásnak
  • Elszámolás:

    Előre megbeszéltek szerint volt az elszámolás. Jelezte még az elején hogy miután először vagyok nála szeretné előre kérni, ennek eleget téve letettem az asztalra és erről szó több nem eset pesti átlagnak megfelel szolgáltatás minőségében átlag feleit a kisasszony.
  • Összkép:

    Nagyon megérte biztosan visszafogok hozzá még menni ez nem is kérdés remélem mielőbb meg is fog ez történni :)
Happy Massage