• Rubi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Köszönöm szépen drágám a cuki beszidet :-D Tudod,hogy mindig várlak és örülök mikor ismét találkozunk,hisz nagyon jól érzem magam én is veled.Egy igazi úriember vagy ja és csak úgy zárójelbe megjegyzem újra, nagyon tetszik a stílus váltásod a kis Szakál nagyon jól áll neked ebbe pont bele találtál.Várlak vissza drágám és jó utat kívánok neked a mai napra és 40 kg alatt ne is fogj halat :-D Imádlak :-) Csókom neked még nem találkozunk újra :-D

  • Egyeztetés:

    Kapcsolatfelvétel könnyen egyszerűen ment telefon-üzenet. Kis alkudozás után találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval egyszerű, egyértelmű a cím, könnyű megtalálni. A troli megálló is pár méterre van. Parkolás ingyenes és hely is van.
  • Helyszín:

    Lakótelepi ház, tiszta, rendezett. Két lift, útközben senkivel nem találkoztam. A lakás pici de otthonos, a célnak tökéletesen megfelel. Fürdőben tisztaság, több tusfürdő, szájvíz. Kis extra hogy a friss, puha törölköző az ágyra készítve, ízléses mintára hajtogatva. Rubi még erre is ad. Szerintem a lakás nem rég lehetett felújítva. Kellemes francia ágy, nagy tükör, hangulatvilágítás. Minden ami szükséges, hogy a vendég jólérezze magát.
  • Lány külseje:

    Rubi képei fölé azt írták "retusált". Nem értem... Külseje tökéletesen megfelel a képeken láthatóaknak, sőt talán még jobb is élőben. Nagyon formás, ahol kell gömbölyödő. Kerek kőkemény popsi, feszes, selymes szolibarna bőr, helyes arc, huncut szemek. Talán egy rioi samba táncosnőhöz tudnám hasonlítani.
  • Action:

    Nem először jártam Rubinál, csak sajnos a szűkös időm miatt elég régen. Az ajtóban csókokkal-öleléssel fogadott. Lerendeztük a "rózsákat" és rohantam zuhanyozni, hogy minél előbb ölelhessem.
    Pancsi után csókok, simogatás és gyorsan átbeszéltük mi történt velünk az utóbbi időben. Azért gyorsan mert a lompos bizony már ágaskodott! Rubi nem is tétlenkedett sokáig, egy fantasztikus cumiba kezdett. Nem hagyott ki semmit. Nyelvvel, ajkakkal, torokkal, fent is lent is... Többször is rá kellett szólnom, hogy akkor most pihenjen egy kicsit és beszélgessünk 1-2 percet mert rögtön végem lesz.
    Persze én sem akartam lemaradni és helycserét kértem, hogy megízlelhessem a pici kis kelyhét. Finom, szép izgalmas. Mint maga Rubi.
    Kis idő után nehéz szívvel de el kellett hagynom kis nektáros virágát és a esőkabátot kértem. A popsija amit még ki nem hagynék. Kis síkosító, és szépen finoman behatoltam. Gyönyörűen magába fogad és pont annyira szorít hogy sokáig nem lehet bírni. Amikor éreztem hogy itt a vég, gumi le és Rubi kivégzett a szájával. Egy cseppet sem hagyott kárbaveszni.
    Kicsit még beszélgettünk és nehéz szívvel irány a fürdő és a fájó búcsúzás.
  • Elszámolás:

    A megbeszélteknek megfelelően, előre letettem az asztalra. Szerintem az átlag alatt kicsivel.
  • Összkép:

    Teljesen rendben volt minden. Nem először és nem is utoljára voltam itt. Biztosan visszamegyek még Rubihoz. Nagyon igaz amit a bemutatkozásában ír, hogy nincs kamu vállalás.
Happy Massage