• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mint mindig jó előre egyeztettem és foglaltam időpontot! Mivel előre látható dolgom volt a városban! Mint mindig egy órát szándékoztam Nikivel eltölteni! Közben úgy alakult, hogy hamarabb végeztem a dolgaimmal és eresztettem egy sms, nem e lehetne egy fél órával hosszabbítani, úgy hogy előbb kezdenénk!? Néhány pillanat múlva jött a kedvező válasz!
  • Megközelítés:

    Parkolás, délután is van hely! Villamos és busz megálló, kőhajitásnyira! No azért, ilyesmivel ne duhajkodjunk! Gps oda visz ahova kell! Természetesen Niki is készségesen utba igazítja a már kényeztetésre áhítozó vándort!
  • Helyszín:

    Újszerű lakás! Niki ízlés világát tükrözi! Minőség mindenből! Szóval a képeken már látott tükrök nyújtanak plusz élmény a francia ágyas történetekhez! Fürdőben egy, két személyes zuhany kabin szolgálja a megfáradt vándor portalanitását és az együttlétre való ráhangolódást! Mindenütt patyolat tisztaság és higénia!
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelően egy csinos, imádni való, szőke, milf várt! De valahogy nem is ez a lényeg, hanem az a személyes varázs, ami rabul ejt, és képtelen az ember másra figyelni!
  • Action:

    A lépcsőház ajtaja lent nyítva volt, így amint be jutottam, jeleztem, hogy bent vagyok, majd liftet hívtam és már csak az ajtókat kellett magam mögött bezárnom! Mint mindig nagyon közvetlen! Saru le vétele után, át adtam a kis figyelmességet! Kávéval kínált! Kis csevej után a textileket magukra hagytuk és be az eső kabinba! Ahol mindenre kiterjedő figyelemmel tisztított meg!

    Aztán be a Tettek mezejére! Ezt ne keressétek a google térképen! Ide csak, vágyakat kergető kalandor jutt el!
    Niki hasra vágta magát, az ágy közepére! Mivel tudta a kis fruska, hogy mindenre kiterjedően át lesz puszilgatva, cupogtatva! Nagy, de finom lendülettel, egyszerűen megzabáltam a szülinapi tortám! Kértem forduljon! Kis intermezzo után be fészkeltem magam a lábai közzé és finoman, elkezdtem! A terv az volt, hogy elnyújtom az élvezetét, de egy idő után vibri után kiáltott, mondván "annyira finoman csinálod, így sose..." . Szóval én kis híján riglispielbe fordulva, kerestem a varázs cerka helyét, mert hogy az eddig még nem volt...( meg kell mentenem a Hercegnőt- gondoltam magamban kuncogva!). Kis segítséggel ráleltem!
    Fel ajánlhattam volna, hogy folytassuk valamelyik pózban, de ugye, ez a helyzet még új volt számomra! Így végig moziztam ahogy hörögve, zihálva adja át magát a gyönyörnek! Ahogy le csendesedet, elkezdtem az újjbegyeimmel finoman simogatni, nyaktól, lábújjig! Fantasztikus érzéssel töltött el, a látvány és az érzett, ahogy a finom bőrén, lágyan síklottak az újjaim! Közben a Niki hangja is megjött, " hú, de jól csinálod!" ( mosolyogtam!). Már teljesen bele feledkeztem, amikor átadtam a terepet és kényelembe helyeztem magam a párnákon.
    "Most én jövök?"- lelkesült fel Niki - széles mosolyal! Betérdelt a már szét terpesztett lábaim közzé! Meg simogatta a bundámat majd, puszillgatni kezdte. Keze letévedt az oldalamra! Nagyott sohajtottam! -"Á! Ez még mindig érzékeny?-konstatálta, mosolyogva! Gyorsan ereszkedett a lényeg felé. Előbb a környékkel foglalkozott, majd finoman, tenyérrel allá nyúlt a cerkának és végig szánkózott nyelvével! A végén kicsit bekapta a makkot, másik oldalon már nedves ajkaival csússzant a tök száron lefelé a golyszi és a comb hajlat közötti érzékeny részre! Közben fel-fel nézet azokkal az igező szemekkel, nagy komolyan, fürkészve, hogy, hogy állok, - mikor látta hogy fellélegeztem- huncut mosolyra váltott-ezen a kis hatás szüneten! Időnként elkalandozott a nedves ajkaival a combom belső érzékeny részén, térd hajlatig, miközben a másik kezében maradt a farkam és lehelet finoman tartotta, azt izgalomban! Ez olyan érzetet keltett bennem mintha a combomon kalandozó ajkai gerjesztenék a kéj érzettet! Teljesen elvonta a farkamról a figyelmem! Miután néhányszor elvitt a kapuig, ahol már a gyerkőcök tam-tamja hallatszik, kiszáradt torokkal hörögtem egy " huzzunk gumit"!
    Tövénél megfogta, kicsit és meg lobálta!-átszelemülten, csak ennyit mondot-"Hű, milyen kemény lett!" utánna, egy gumiért nyúlt! Ajkával, pik-pak, fel varázsolta! Misszit kértem!
    Erősen felhúzott lábakkal, ficergett alattam a tökéletes pózért. Lassan engedtem koppanásig! (Itt meg kell, hogy jegyezzem, ez idáig azt gondoltam ez az a póz, ahol a férfi irányít!)
    Lassú tempót szerettem volna diktálni, hosszú lökésekkel!:) Két, három tempó után, Niki- mint amikor a gitáros már beállította a hangszerét és bele csap a húrokba, csak itt -lentről fölfelé paskolta a fenekemet! Picit gyorsitottam! Niki ismét bele..., majd megint...! Tempó beállítva!!:)
    Alig jöttem bele a dugasba, Nikiböl elementáris energiával szabadult ki az orgazmus! Lenyűgöző volt érezni, látni, hallani! Egyszer már, majdnem azt hittem, hogy belém harap az élvezettől, de mire hozzám ért, már csak egy partra vetett hurrikán, megszeliditett csókja maradt! Teljesen megfeledkezve, ocsudtam és még a végén, épphogy utól értem! A gyerkőcöket a csapdába zavartam! Ernyedten terültünk el, egymás mellet!

    Levezetésként, újra simogattam, az ujjaimmal, játékos finom kis túrákat ejtettem, gyönyörű testén! Folyamatosan, mondta mennyire jól csinálom! Valahogy úgy érezte, hogy én ezt képtelen vagyok felfogni és egyszercsak elvette, a már kedvencé vált jatékomat!
    Felpattanva, kényelmes helyzetbe parancsolt, hogy most akkor Ő jön! Bevallom csalódottan vettem fel a kívánt pózt, de amint, végig simitott rajtam, éreztem ahogy bele borzongok! Éreztem, ahogy a saját izgatott testem, rezgés hullámait megtörik a finom kis ujjai és két-három kanyar után, testem lenyugszik! Csak élveztem a nyugtattó simításokat! Próbáltam szólni, hogy milyen jól csinálja, de annyira erőtlen lett, hogy nem értette! De már képtelen voltam, kipréselni magamból, bármit is! De ennek is a végére lassan pontot kellet rakni, mert a randink a végét járta!
    Kis zuhi, textilbe, fájó búcsú!
  • Elszámolás:

    Szokás szerint, búcsuzáskor tettem le az asztalra! Minden alapban van! Szavakban nem kifejezhető, mennyire megérte!
  • Összkép:

    Olvastam valamikor egy könyvben, ahol a klinikai halál állapotából visszatért emberek, élményeit szedték, egy csokorba! Ezen visszaemlékezések alkalmával, az alanyok arról számolnak be, hogy az egész élete lepereg, néhány pillanat alatt.
    Niki volt az a lány akiért, éppen három éve, bele kóstoltam ezen, feromonoktól átitatott mámoritó világba! Akkor azzal a céllal léptem át ezt a küszöböt, hogy életem utolsó filmjéhez,
    néhány olyan felejthetetlen élmény anyagot gyűjtsek, amiben a férfi, az érzékek fűszer keverékét élhetti át!
    Ez a randi méltán lesz egy kis ék köve eme nem túl nagy gyűjteménynek!

    Köszönöm!
Happy Massage