• Stella

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon randi előtt érdeklődtem pár órával, majd egy fél órával előtte hívtam, hogy szabaddá vált az időm és ha lehet mennék. Megfelelő volt neki az időpont így elindultam hozzá.
  • Megközelítés:

    Szent Endrei út nagy panel épület. Kezdem az hinni , hogy a kerület valamennyi 30 feletti és az utóbbi egy-két hónapban megjelent szolgáltatójának ez az egy hely az egyetlen elérhető címe. Rövid időn belül többedjére voltam itt és kezd az a gyanúm lenni, hogy akit kinéztem már magamnak, csak nem jött össze vele a találkozó ő is ezt a címet fogja majd megadni.
  • Helyszín:

    Hatalmas panelháztömb.
    A sok számozott lépcsőházak egyikébe kell bemenni. A lépcsőház is rendbe rakott látni, hogy törődnek vele az ott lakók.
    A lakást szerintem fantasztikusan jó érzékkel újították fel.. Az elrendezés is más mint az ilyen panelokban. Az egész olyan mintha egy új penthouse lakásban járna az ember. Az egységes megjelenítés teli találat, annak ellenére, hogy az alkalmazott minimalista szín világ nekem idegen, de ebben a hőségben jól szolgálta a komfort érzet kialakulását. A fürdőszoba külön dicséretre méltó, hiszen az épület szellemiségével ellentétben luxust sugároz nem úgy mint a panel lakások ilyen típusú helysége. A szoba kényelmes jól funkció biztos ágyal van felszerelve, kényelmes teljesen megfelel a vendégek fogadására. Többen szolgáltatnak a lakásban. Diszkréten , de ennek ellenére határozottan észrevehető, hogy többen vannak. Valószínű, hogy idő intervallumok alapján váltják egymást, mert kezd egy olyan érzésem lenni, mintha valamennyi 30 fölötti utóbbi két hónapban regisztrált hölgy a kerületben itt lenne megtalálható.
  • Lány külseje:

    Stella olyan igazi szép asszony forma nő. Nem tini. Inkább nézem az én korosztályom bélinek, mint ami az adat lapon szerepel. Ő már igazi középkorú milf aki még kívánatos, de már rég elhagyta kisgyermekes anyuka kort. Asszonyos formák jellemzik mindenhol. Feszes kemény húsú a bőre fiatalos, mellei hatalmasok és még mindig kemény tapintásúak. Jól néz ki , kívánatos nő, de ő tényleg nem az átlag szolgáltató korosztály már.
  • Action:

    Érkezést követően kötelező protokoll után szobába érve csókkal kezdtünk.
    Igazi nyelves csókkal, de annak egy ritkább változatával, amikor is nem a felső hanem az alsó részével ér a nő nyelve a férfiéhoz. Ez egy más érzés . Én szeretem, de alapvetően kevesen csókolnak így.
    Stella végig harapdálta mellemet úgy jutott el a velem egykorúhoz. Szájába vette és ütemesen mozgott rajta , miközben makkomon nyelvét körkörösen mozgatta.
    Közben én egyik kezemmel a haját túrtam a másikkal a mellét fogtam és simogattam.
    Átfordítottam magam mellé. Újra csókolóztunk , de most én indultam lefelé.
    Fantasztikusan szép és feromon illat felhővel ellátott vulvája van Stellának. Meglepően kislányos kinézete van . Nyelvemmel csiklóját ujjammal hüvelyének bemenetelét izgattam.
    Itt már lehetett érezni, hogy Stella nem ma kezdte a szolgáltatást, mert mozgás és hanghatásai nagyon gyorsan egy olyan zárást produkáltak mint akinek orgazmusa volt.
    Tetszett amit csinált, de az igazság az, hogy van már tapasztalatom több fajta orgazmus kísérő jelenségével kapcsolatban, de ezekből most nem vettem észre igazából semmit. Imádom, ha egy nőnek van orgazmusa, de sajnos most ezt nem tapasztaltam meg. Minden esetre köszönet Stellának a kedveskedésért.
    Tehát úgy vettem, hogy ő az aki megtesz mindent azért, hogy mind fizikális, mind érzelmi kielégüléssel távozzon tőle a vendég.
    Utána megint összebújtunk és genitáliáink izgatásának azokat a módozatait gyakoroltuk amit leginkább az illatos kert című mű nemzetiségei szoktak gyakorolni.
    Felvettük a védelmi eszközt. Szemből szerelmeskedtünk, hogy a csókolózást ne akrobata mutatványok véghez vitelével lehessen megvalósítani.
    Stella kelyhe hihetetlen meglepetéssel szolgált, mert a húszas éveinek elején járó lányok feszességét és rugalmasságát meghazudtoló konzisztenciával bírt. Van olyan sejtésem , hogy a Kriston féle intim torna összes fokozatát elvégezte Stella és ennek köszönhető ez a fantasztikus érzés.
    Ilyen érzés mellett nem lehetett sokáig bírni így megtöltöttem a kis tégelyt.
    El fürödni és elköszöntem.
    Jól kezdődött a hétvége.
  • Elszámolás:

    Annyi amennyit mondott. Óra átlag régi rózsacsokor, fél óra valamivel jobb érték arányú. Előre adtam mint mindig.
  • Összkép:

    Mint írtam egy igazi érett szép asszony Stella, nagy szex kultúrával. Mindenképpen ajánlani tudom aki már a ténylegesen is a milf kategóriájú nőket keresi.
Happy Massage