• Niobé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam, sikerült egyből elérnem kedves volt a telefonban, elmondta a lehetőségeket, majd egyeztettünk időpontot.
  • Megközelítés:

    XIII. kerület könnyem megközelíthető része, kocsival mentem, parkolási lehetőség bőven volt napközben, nem vagyok pesti a tömegközlekedésről nem tudok írni.
  • Helyszín:

    Panelházban fogad, a lakás egy szobás, a célnak tökéletesen megfelel. A fürdő rendben van az ajtóra figyelni kell nehogy beragadjon. Az ágy kényelmes, jól használható! :D
  • Lány külseje:

    A képek teljesen visszaadják a valóságot, gyönyörű lány! Arckitakarással hirdet, de senkit nem fog meglepetés érni, gyönyörű lány! Csodás alakja van, szépek a mellei, és iszonyat formás a feneke!
  • Action:

    1 órára mentem, a fürdő után javasolta helyezzem magam kényelembe, volt rajta egy bőr fűző szerűség, nagyon szexi volt, majd miután levette elkezdett kényeztetni. Először a melleivel, majd szájába vette amit kell. Jó a franciája nagyon, majd kértem hogy forduljon 69-be! Finom puncija van de nem nagyon tudtam rá koncentrálni, így kértem gumit! Felhúzta majd kértem üljön rám. Itt jött egy megjegyzése, kicsit érdekes stílusban. Rám guggolt és csináltuk, lehet nem direkt de úgy helyezkedett hogy véletlenül se tudjak hozzá érni. Kértem váltsunk pózt, misszibe folytattuk, nem volt rossz, de valahogy éreztem rajta hogy túl akar lenni inkább az egészen, így kértem csináljuk hátulról. Itt is jött egy megjegyzés ami már zavart is, majd egy kis grimasz ("Már ideje volt" vagy valami hasonló megjegyzés, kicsit "érdekes stílusban") Hátulról gyönyörű volt, szép formás feneke van, jól mozog lehet is. Itt végem is lett a gumiba. Nem kapkodott, kaptam törlőkendőt. Ezután felajánlott egy masszázst amit el is fogadtam. Masszázs alatt szerintem jót beszélgettünk, volt közös nyaralásos élményünk (nem együtt nyaraltunk, csak az utazás élménye volt ugyanolyan). A beszélgetés közben éreztem hogy talán most kezd feloldódni, elfogadni engem, de mire végeztünk lejárt az idő! Fürdés előtt megkínált jeges teával amit elfelejtett odaadni, majd miután eljöttem irta üziben hogy elfelejtette oda adni a teát!
  • Elszámolás:

    A végén tettem le, a komódra, ottlétem alatt szóba sem került, a telefonon elmondottak alapján!
  • Összkép:

    Elég érdekes érzésem volt utána, ottlétem első felében azt éreztem hogy csak túl akar lenni rajtam rám sem nézett közben, majd a masszázs alatt mintha sikerült volna kicsit enyhíteni a köztünk lévő feszültséget a végére! Talán a ha a masszázzsal kezdünk és kicsit beszélgetünk előtte máshogy alakult volna. A végén az sms-e kifejezetten jól eset! Félek visszamenni hozzá, de ugyanannyira vissza is mennék hozzá! Talán a legközelebb több időt kellene szánni az ismerkedésre, feszültség csökkentésre!
Happy Massage