• KIARA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen jött ötlettől vezérelve telefonon támadtam,azonnali sikerrel. Vele beszéltem kedvesen tájékoztatott és még megfelelő időpontot is találtunk. VTR -es támogatást is igénybe vettem,bár ez csak formalitás.
  • Megközelítés:

    Tömegözlekedtem a Lehel térig,onnan pár perc séta.Visszagondolva az autó is jó döntés lett volna,problémamentes parkolási lehetőségeket tapasztaltam.
  • Helyszín:

    Takaros társasház emelete,kellemes szalonná alakítva. Minden ami ezzel együtt jár,hangulatos beltér pazar helyszín,tiszta fürdő mindennel. A tetthelyen matrac kanapé szobainas,komódon zene és tükrök a jó kilátás érdekében.
  • Lány külseje:

    Aki a vékony lányokat szereti,Kiara bájait imádni fogja.Haját érdekes kontyba fogta,ami látni engedte kecses nyakát, és kifejezetten szép arcát.A cicik turbósak de nagyon jól sikerültek,és a méretük sem lett túlzás kategória,illik az alkatához.Lapos has,beton popsi,formás lábacskák, egyszóval Kiara nagyon egyben van.
  • Erotikus masszázs:

    Miután hasra vágódtam a tatamin,és megválaszoltam a masszázs erősségére vonatkozó kérdést,átadtam magam vendéglátóm ügyes kezeinek.Lábtól felfelé haladó rendszert követett, minden részletem kapott a jóból.Nagyon kellemes keze van,és én hagytam magam ellazulni,aminek az eredménye bealváshatáron lavírozó beszélgetésszerűség lett. Mikor észbe kaptam a tükörben próbáltam sasolni,izgalmas látvány és mosoly lett az jutalma.Ügyes fogásokat alkalmaz,érezni hogy van gyakorlata. Nagyon kellemes masszázs volt.
  • Levezetés:

    Kérésemnek eleget téve,bőven mérte az olajat amit közénk locsolt, és a fordulással át is tértünk az izgalmas csúszka részre.Finoman siklott rajtam minden irányban,puszikkal és évődéssel bolondítva.Simogattam ahol értem,és az eredmény akadályt képzett a csúszkaútvonalak mentén.A kikerülése helyett a leápolását választotta vendéglátóm,ami csak olaj volt a tűzre.Egyéni technikával kényeztette a velem egykorút,roppant élvezetesen.Mikor éreztem hogy ebből "baj" lehet helycserét javasoltam,és pozitív választ kapva viszonozhattam vendéglátóm kedvességét. Végigcsókoltam mindenét,de a végcél délen volt. Finom édes dédelgetni való darab tulajdonosa Kiara,nem is fukarkodtam a nyelvcsapásokkal. Végeredmény nem lett,de remélem kellemes perceket tudtam szerezni neki. Folytattuk a csúszkás évődést ami ismét a kényeztetésembe torkollott, és a végeredmény csodás ciciket beborító robbanás lett.
    Észheztérés közben letisztogatott, majd jólesőn mellém heveredett,és amennyire tőlem tellett kommunikálni próbáltunk.
    Ajánlatot kaptam hátam olajtalanításában való részvételére, amivel örömmel éltem is.
    Zuhany,öltözés és tipli.
  • Elszámolás:

    Végén a komódon landolt az előre megbeszélt mennyiség,közben szóba sem került.Abszolút megérte.
  • Összkép:

    Ügyes masszázslány Kiara, érezni minden megmozdulásából hogy nem én voltam az első vendége.Gyönyörű és profi.
    Egyetlen szívfájdalmam hogy nem alakult ki egy kis közös hullámhosszféleség ami a műfaj határain belül lehetséges,és szerencsére általában megvan.Ezzel együtt nagyon jó élmény volt, messzemenőkig ajánlott kategória!
Happy Massage