• Jana

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt előző nap, megbeszélve, hogy másnap reggel hány órakor pontosítunk. Így jártam el és így pont akkorra lett időpontom amikor nekem volt jó.
  • Megközelítés:

    Flóriántól pár száz méterre az egyik legszebb kis Duna parti településről elnevezett utca elején található a hatalmas épület együttes. Gépjárművel és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. A ház egyik oldalán lehet parkolni. Rengeteg parkoló van és általában mindig van hely is. A parkolás fizetős alacsonyabb árkategória, de ügyelni kell arra, hogy gyorsan mert szó szerint a ház alatt lesi a vendégeket ide érkezőket a parkoló őr. (Nekem rá kellett szólnom, hogy beálláskor elkezdett fényképezni, hogy baj lesz ha ezt csinálja, mert még le sem kapcsoltam a motort és a fedélzeti kamera veszi őt és én sem leszek jól nevelt, ha ennyire inkorrekt.)
  • Helyszín:

    Hatalmas panelháztömb.
    A sok számozott lépcsőházak egyikébe kell bemenni. A lépcsőház is rendbe rakott látni, hogy törődnek vele az ott lakók.
    A lakást szerintem fantasztikusan jó érzékkel újították fel.. Az elrendezés is más mint az ilyen panelokban. Az egész olyan mintha egy új penthouse lakásban járna az ember. Az egységes megjelenítés teli találat, annak ellenére, hogy az alkalmazott minimalista szín világ nekem idegen, de ebben a hőségben jól szolgálta a komfort érzet kialakulását. A fürdőszoba külön dicséretre méltó, hiszen az épület szellemiségével ellentétben luxust sugároz nem úgy mint a panel lakások ilyen típusú helysége. A szoba kényelmes jól funkció biztos ágyal van felszerelve, kényelmes teljesen megfelel a vendégek fogadására. Legalább hárman szolgáltatnak a lakásban. Diszkréten , de ennek ellenére határozottan észrevehető, hogy többen vannak.
  • Lány külseje:

    Nagyon jól kisportolt tónusos izomzattal ellátott hibátlan alakú (anatómiai adottságokkal rendelkező) nő Jana. Az aktívan végzett sportnak megfelelően a mell zsírszövetei elfogytak így annak mérete nem nagy , de formás és az alkathoz illó formát mutatnak. Bőre nagyon erősen és egységesen szoláriumozott. Rég láttam ilyen barna bőrű nőt. Arca maradjunk annyiba , hogy átlagos. Van igazság abban amit az előző beszámolóban írtak, hogy többnek néz ki arca alapján mint a teste alapján, de az igazat megvallva ettől olyan szép az élet, hogy nem vagyunk egyformák.
  • Action:

    Érkezés után megbeszéltük a részleteket, mert nem tudtam , hogy mennyi időt fogok ott tölteni. Beszélgetésbe kezdtünk.Azt hiszem amennyire lehet első ilyen típusú találkozásnál szimpatikus lehettem neki mert ez a kezdeti beszélgetés jellegéből és a záró beszélgetés végén elhangzott mondatból is le lehetett szűrni. Jelezte, hogy szeretne még velem a héten még egyszer (együtt lenni) találkozni mert megy szabadságra és csak a hónap utolsó hetében lesz újra, akkor tudunk újra találkozni.
    Beszélgetés után fürdő, majd az ágyon nagyon hosszú igazi nyelves csókkal kezdtünk. Utána testének részletei kezdtem felfedezni. Hosszan csókoltam melleit simogattam csókoltam testét, majd a végén nyelvvel és újjal kényeztettem kelyhét. Aktívan mozog közben és a kiadott hangok intenzitásából és erejéből lehetett érezni, hogy mit kedvel és, hogy érdemes kitartónak lenni mert a vége orgazmus lesz. Így is történt, több olyan kvázi orgazmus jel után folytatva a tevékenységemet egy igazán erős nagy orgazmussal jutott el a csúcsra. Lenyugodott és ő kezdet el franciázni nekem. Kis idő múlva átmentünk olyan teljesen összesimulós helyzetbe ahol végig igazi nyelves csókkal és testünk összesimulásával és ritmikus együtt mozgásával izgattuk egymást miközben a másik genitáliáját kézzel izgattuk. Hihetetlenül nedves volt még mindig így gumit fel és behatoltam szemből, hogy az összebújás érzése megmaradjon továbbra is. A sport eredményeként feszes hüvelye pont úgy simult rá a velem egykorúra ami nekem az ideális , de még nem szűk érzetet keltve. Együtt ringott csípőnk mindaddig míg tele nem lőttem a kis tartályt mobilizált DNS állományommal. ( Beszélgetés hosszan és tipli.)
  • Elszámolás:

    Annyi amennyit telefonban mondott. Elején átadtam, aztán a végén kiegészítettem , mert a fél óra egy órára sikeredett a kötetlen beszélgetésnek köszönhetően.
  • Összkép:

    Kedves nagyon jó testű nő Jana , de aki meglátogatja az arra számítson, hogy az arca alapján kicsit korosabbnak fogja látni mint amennyi az adat lapján szerepel. Teste alapján meg fiatalabbnak, de ahhoz, hogy ezt a kettősséget megtapasztalja a látogató túl kell lépni az első benyomáson. Én ajánlom őt.
Happy Massage