• Niobé

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, majd vissza csörgött és utána gyorsan találtunk is egy megfelelő időpontot.
    Randi napján reggel megerősítés, cím is akkor érkezett.
  • Megközelítés:

    XIII.ker, Vasas pálya környéke. BKV-val mentem, mivel az autóm szervízben van, a vili nem messze ál meg a háztól.
  • Helyszín:

    Panel ház, szerelmi fészeknek berendezett garzon. Tiszta, rendezett lakás. Egy tablet szolgáltatott némi halk zenét.Fürdő nem nagy, több tusfürdő található + szájvíz, dezodor.
  • Lány külseje:

    Niobé egy tökéletes alkatú, szép arcú hölgy. 10/10. Hibát keresve sem találni... :)
    Cicik nagyon szépek és nagyok. Testén pár tetoválás, de én kifejezetten szeretem őket. Piercing is a megfelelő helyeken. A beszámolókban leírt bőr felsőben és tangában fogadott.
  • Action:

    Érkezéskor puszit kaptam, majd egy kis beszélgetésbe elegyedtünk, de a kommunikáció folyamatossága (részemről is) talán egy picit akadozott. Kaptam egy szépen meghajtogatott türcsit, fürdőbe el. Visszaékezésemkor még rajta volt a szett, épp a konyhában volt, kérdezte "levegyem?" - mondom persze, miért is maradna fent? :)
    In medias reses kezdés, csók nélkül. Ő nem erőltette, így én sem.
    Egy kicsit zavarban is voltam, de ezen állapotom gyorsan oldódott az ezredes cicikkel való cirógatás hatására. Franciázni kezdett, amit nagyon jól művel. Kéz nélkül, mélytorok elvétve, környéket kihagyva, de tényleg nagyon érti! Majd kértem egy cserét, hogy én is viszonozhassam eme orális élvezeteket.
    Nekiálltam, de egy két halvány csípő mozgatáson kívül nagy sikert nem arattam. Tisztában vagyok vele, hogy ezen hölgyek közül ritka, aki ezt tényleg élvezi, de jól esik az embernek 1-2 "hamis" élvezet... :)
    Majd kértem a védőfelszerelést, nekivágtunk a missziónak. MAjd kértem, hogy lovagoljon meg egy picit, csodálva a kebleket. Végül doggyban ért a végzet. Itt ért egy kis meglepetés, mert állítása szerint nagyon rámarkoltam a fenekére! Bár nem vagy egy terminátor, sem egy szkander bajnok nagy tenyérrel + ezt még soha senki nem vetette a szememre, de mivel mégis ő érzi, így tudomásul vettem. Sex közben 1-2 halk nyögés, egy kicsit itt is hiányzott a"hamis" érzés részéről nekem. Ezután kaptam törlőkendőt és megtisztíthattam magamat..
    Felajánlotta masszázst, nem utasíthatta vissza. Látszik, hogy így indította a pályafutását, nagyon kellemes volt.
    A masszázs végeztével megkérdezte, hogy második menet? Mondom persze.
    Ismét franciával indított, ismételten jól esett majd kértem, hogy doggyra váltsunk. Egy kis pumpálás után rákérdeztem, hoyg NFVSZ van -e? Igennel felelt, így ezt a befejezést választottam.
    Vagyis választottam volna, mivel a vég közeledtével kézre váltott, így egyrészt sem időm, sem kedvem nem volt "figyelmezetni", hogy nem ezt kértem...no mind1, elsült a pisztoly, ismét letörölhettem magam... :)
    Tusolás, majd puszi és távozás!
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor az asztalra tettem +1 egy rózsaszállal megtoldva és egy tábla csokival. Régi pesti átlag.
  • Összkép:

    Niobé egy gyönyörű hölgy, gyönyörű testtel! Viszont aki a barátnős vagy a pornós feelinget kedveli, lehet csalódni fog. Benne van a pakliban, hogy nem voltam szimpatikus (ezt valszeg csak a vérprofik tudják ellensúlyozni) és hiányzott a "kémia", de így elég erőteljesen érződött a szolgáltatás jelleg! Ez egy picit elbizonytalanított, de a foglalkozás elérte végül is elérte célját, 2szer könnyítve magamon távoztam.
Happy Massage