• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lassan, egy éve próbálok összehozni egy randit Enikővel, de nehéz elérni és ha sikerült is, a szabad időpontjainkat nem tudtuk közös nevezőre hozni. Ez így volt mostanáig. A csillagok együttállása kedvezett nekem és eljött a randevúnk ideje. Előző nap telefonon majd üzenetben pontosítottunk, mígnem szembetaláltam magam Enikővel. Szerintem azért nehéz elérni, mert ottlétem alatt nem láttam a telefonját, tehát ha vendég van nála, akkor a vendégen kívül nem kommunikál senkivel semmilyen másik csatornán. Ez fontos tényező, mert a MT Enikő teljes figyelmét, kegyét élvezheti.
  • Megközelítés:

    Négykerekű bádogdobozommal gurultam a közeli pláza parkolójába, ahol kikötöttem. Onnét gyalog mentem a toronyházakig, mert nem ismertem a környéket és a parkolási lehetőségeket a ház közelében. Utólag tudom már, hogy lehet ott is parkolni, akár jachttal is.:)
    Tömegközlekedésről dunsztom sincs, de nincs messze a Váci út, csak néhány percnyi sétára.
    Enikő pontos felvilágosítást ad az oda és bejutáshoz.(+ telefonos segítség):)
  • Helyszín:

    Vadiúj toronyház a Marina parton. Gyalog is megközelíthető a kéjlak, de lusta voltam és lifttel emelkedtem egy hangyafasznyit és már ott is voltam az ajtó előtt. A lakás egy kis alapterületű garzonlakás, modern berendezéssel, kis fürdővel és egy jókora kihúzható kanapéval, ahol a lepedőt gyűrtük. Van konyharész és étkező is. Kád, zuhanyfüggönnyel és többféle tusfürdővel áll rendelkezésre a tisztálkodáshoz, valamint többféle szájvíz.
  • Lány külseje:

    Vendéglátóm egy igazi nádszálkisasszony, vékony sportos megjelenésével. Tornász, vagy atlétikás lányok testfelépítése jellemzi: hosszú combok, lapos has, kis formás cicik, feszes fenék –hajlékony, rugalmas, nyújtható izomzattal ( ez együttlétünk alatt derült ki).
    Kb. vállig érő vastag szálú vöröses szőke hajkorona, szegélyezi az arcát, amit szépnek mondanék. Határozott vagányság sugárzik róla. Kedves, barátságos. Személyisége érdekes, izgalmas és sokoldalú. Szeretem az ilyen nőket, akit nem lehet első látásra jellemezni, mert tele vannak meglepetésekkel, és több idő kell ahhoz, hogy pontosabb képet alkossak róla.
  • Action:

    Gondolom a liftajtó hangjára reagált az ajtónyitó, mert amint odaértem kitárult. Beléptem és az ajtó mögött találtam egy fölém tornyosuló vöröses szőke teremtést, magas sarkúban és egy dögös, fekete, kb. combközépig érő koktélruhában. (Fiatalabb koromban, ha egy bulin, egy ilyen szerkóban belibbent egy lány nem az volt a kérdés, hogy mit akar, hanem melyikünk lesz az első aki a mosdóban elkapja egy körre, vagy csoportos terápiában részesítjük.) Kívánatos volt , és bujaságot sugárzott felém. Bemutatkoztunk egymásnak. Az előszoba résznél egy puffra tettem a rongyot majd elmentem zuhanyozni, és közbe beszélgettünk erről- arról.
    Zuhany után kértem , hogy vegye le a magas sarkú cipőjét, azért, hogy eltűnjék a kisebbrendűségi érzésem, és hogy ne kelljen pipiskedjek egy csókért. Magamhoz ölelve simogattam és puszilgattam, puha ajkait, nyakát, vállát.
    Feltérdelt az ágyra és megkért, hogy húzzam le a ruhája cipzárját, azért, hogy kibújhasson belőle.( igaz, végigfutott a szoftver a fejemben, hogy úgy ruhástól, csak feltolva, és bugyikát félrehúzva, az egyik lábával az étkező asztalon, hátulról meglepem , de így első alkalommal nem mertem ajtóstul berontani.- na, meg nem tudtam , hogy merre találok gumit.:)
    Szóval az ágyon folytattuk egymás megismerését simogatva és puszilgatva, mikor csókra váltottunk volna ugrott be, hogy szájöblítés véletlenül elmaradt, ezért gyorsan pótoltam ezt a hiányosságot.
    Újra neki futottunk és kezdtem puszilgatni, harapdálni finom, húsos ajkait és közösen örültünk egymásnak. Megszabadítottam a melltartótól és kézzel majd szájjal is pátyolgattam, dédelgettem szép formájú kis melleit. Szereti és jól viseli a bimbók szopogatását, mert sóhajtozva hangot ad , hogy jó úton haladok a libidója felkorbácsolásában. Bugyin keresztül, majd mögényúlva kezdtem birizgálni már duzzadó csiklóját, ami egyre növelte benne és bennem a vágyat. Menet közben a bugyi is lekerült, de itt már kimaradnak képkockák. Arra emlékszem, hogy egyszer csak nem volt rajta, de hogy mily módon került le róla , arra nem.
    Féloldalasan, hátulról puszilgattam végig a testét egészen a bokájáig és vissza, majd hanyatt fektetve kezdtem ugyanúgy bele. A ciciket elhagyva nem tudtam eljutni a bokájáig, mert a lágyéka környékén, minden olyan erő ami a fizikából ismert (gravitáció, mágnes vonzerő stb) és nem ismert, fogva tartott és kényszerített , hogy puncusát kényeztessem. ( nemhiába ott az univerzum középpontja,:) - nekünk férfiaknak mindenképp). Lágy, érzéki nyelvórát tartottam a csiklójának, de néha a feketelyuk gravitációja bevonzotta a nyelvemet az esemény horizonton belülre. Kéjes, sóhajtozó hangok kíséretében Enikő egyre feljebb kúszott e beteljesülés felé. Remegések, apró rángások, mélyről jövő sóhajok kíséretében, nyaligátorkodásom célba juttatta vendéglátómat. Az én szemszögemből úgy tűnt, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy magas fokú színészi tehetség áldozata voltam-e? A lényeg, hogy én jól éreztem magam és Enikő rendkívül kedves és érzéki szolgáltató révén mindent elkövet, hogy a vendég jól érezze magát.
    Kedvesem megkért, hogy feküdjek hasra és ekkor nagyon erotikusan simogatott, dörgölődzött hozzám és puszilgatta végig a hátam egészen a derekamig, majd megkért, hogy forduljak meg, hogy szemből is megtegye ugyanazt a műveleti sort. Végighaladva a hasamon át elért a megereszkedett kígyóhoz és gyengéd, szinte leheletnyi finoman franciázni kezdett. Játszott a makkommal, aztán végignyalta teljes hosszában, a golyókat is kóstolgatta, melynek eredményeként a kobra, támadóállásba merevedet. Ütemesen, de nem vadul, bólogatott a répán, miközben én a melleivel bíbelődtem, vagy simogattam a hátát, tarkóját. Néha fölnézett(huh, az a kéjes pillantás) és észrevette a szememből, kiolvashatta a vágyam, mert javasolta, hogy öltöztessük be a harcostársam. Óvatosan felhelyezte a gumit és beleült. Remek érzés volt szűk puncijában elmerülni. Lassú, inkább lépésben haladtunk előre, amit finoman fokoztunk, mígnem egy alulról döfködős galoppra avanzsáltam. Felültem, Enikővel az ölembe és hanyatt dőltünk, hogy missziben folytassuk szeretkezésünket. Többféle képen dolgoztam kedvesem puncijában, lehetőleg úgy, hogy neki minél jobban tetsszen. Sóhajtozik, és szenvedélyesen csókol, mint egy igazi szerető. Jó érzés vele lenni, mert elhiszem, hogy én vagyok neki ideális partner.:) Néhány perc után átváltunk kutyusba, amit az ágyon térdelve hajtunk végre. A látvány magas fokon izgató, amint csípőjénél megragadva formás popója láttán ki-be csúszkálok a szűk punciban. Csattogósan pumpálom hátulról és rápillantok az órára, és látom, hogy a feketelyuk időtorzulást hozott létre és már csak negyed óra van hátra. Ezért úgy döntök, hogy kapitulálok, mert félek , ha visszatartom, akkor nem lesz elég a rám fordított időkeret és feszülten távoznék:). Szabadjára engedem az egysejtű bandát, akik feszegetik a gumit belülről, és Enikő a szűk nunijával még kifeji a cerkából az utolsó cseppeket is. Kibújok belőle, eltávolítja a gumit, és hozzám bújva beszélgetünk egy keveset.
    Ahogy érzem, hogy fogytán az időm, gyorsan lezuhanyozom és gyors öltözködés után átadom az ajándékomat majd egy búcsú öleléssel és puszival elválunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Mondhatnám, hogy másodmagammal mentem a randira, velem volt a „haza bölcse” is
    akit ott hagytam az asztalon láblógatva.:) Mindenképp megérte.
  • Összkép:

    Enikő egy kedves, aranyos, értelmes, partner, aki a vendég kívánságait lesi, de van benne elegendő vagányság, hogy kíváncsivá tegye a partnerét. Szerintem kellően perverz is, ha szituáció megkívánja. Első randi lévén inkább csak ismerkedtünk, de ha még összefutunk akkor merészebben csapunk a lovak közé. Ajánlani tudom azoknak, akik szeretik a vékony lányokat és a barátnős feelinget. Köszönöm.
Happy Massage