• Mara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Nagyon szépen köszönöm az elismerő szavakat kedves "kiskos",

    a vizelési ingerrel kapcsolatban azt tudnám javasolni (de mindenkinek!) hogy amint megjelenik tessék kimenni a mosdóba, bármennyire is nehéz kiszállni az élményből, és bármennyire is úgy érezzük, hogy már nem lehet sok hátra, nem érdemes tartogatni! Még ha a program vége felé is járunk, sokkal jobb ellazulva újra belesüppedni az élménybe és kellemesen lezárni, mint feszengve, számolva a másodperceket. Nekem is jobb. :)

    Várlak sok szeretettel a jövőben is kedves "kiskos", a feleségednek pedig örömmel adok órákat ha elég nyitott rá! ;)

  • Egyeztetés:

    Sokára szántam rá magam, hogy próbát teszek (még nem vettem rész korábban ilyen masszázson), és valamiért (lehet, hogy a nyár miatt volt), néhányszor hiába hívtam, nem sikerült elérnem. Végül augusztus vége felé sikerült a dolog és könnyű volt megegyezni az időpontban, igaz volt rá idő bőven, mivel kb 2 hétre előre kértem időpontot.
  • Megközelítés:

    Budának ez már eléggé a széle, de annál jobb volt ide elzarándokolni. Egyébként térképpel vagy GPS-szel is könnyű megtalálni és akár BKV-val is viszonylag jól megközelíthető. Szerencsére nekem éppen nem is esik messze a törzshelyemtől, de ha valaki pl. nem a XII. kerületből jön akkor talán kicsit kalandos lehet az ideút. Viszont az élmény megér minden fáradtságot. A parkolás pedig egyáltalán nem gond.
  • Helyszín:

    A fürdő viszonylag pici, de szép, tiszta és egyszerű. Van egy spéci masszázsos zuhany benne (de ugyebár nem a zuhany-masszázsáért jön ide az ember), aminek a használatát Mara kedvesen meg is mutatta, tehát semmi gond nem volt vele. Emellett egy kellemes tapintású és illatú törülköző is rendelkezésre állt természetesen.
  • Lány külseje:

    Mara külseje szerintem nagyon magával ragadó. Sok kép ugyan nem volt fenn róla, ettől függetlenül nem ért meglepetés - maximum kellemes :) Azt nem mondom, hogy sokat legeltettem a szemem rajta - hisz nem is azért mentem - de valahogy a külleméből és a belsejéből is árad valami kellemes megnyugtató dolog, ami miatt az ember egyből jó helyen és jó kezekben érzi magát már a masszázs előtt. Mivel a masszázs alatt én hason feküdtem és a szobában is félhomály volt, nem is nagyon próbáltam meg leskelődni (lehet, hogy sokat veszítettem), de még így is tökéletes volt az összkép.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel nekem ez első alkalom volt, a telefonon sem igazán mondtam neki semmi konkrétat, még magam sem tudtam, hogy mit szeretnék, legyen-e intim rész vagy sem. Ez a tanácstalanságom még a megérkezésemkor is megmaradt sőt, még azt sem tudtam eldönteni, hogy 1 vagy 1,5 óra legyen, ezért abban maradtunk, hogy rábízom magam, esetleg közben majd még megbeszéljük. Na ez elmaradt. Mert nem volt rá szükség. Valahogy Mara ráérzett, hogy mi minden van bennem. Egyrészről persze nagyon izgatott, hogy milyen lehet az intim masszázs rész, viszont mégis picit volt bennem egy félsz, hogy talán jobb lenne anélkül. Ahogy haladt előre a masszázs, már egyre inkább azt kívántam magamban, hogy most jobb ha elmaradt az intim kényeztetés, hogy legyen elég ez a tökéletes masszázs. Tehát nem volt intim masszázs a szó mai értelmében, mégis az egész ettől függetlenül intim volt, mivel éreztem, hogy Mara nagyon figyel és minden mozdulata nagyon koncentrált és nekem címzett. Fantasztikus érzés volt megtapasztalni ezt a mély törődést, ami ebben az esetben talán nem csak testi hanem még lelki is volt. De, hogy valamit a masszázsról is írjak :) : Végig hason feküdtem, először a lábaimmal kezdte, és onnan haladt nagyon lassan, aprólékosan felfelé. Mindig nagyon gondosan végigjárt minden apró területet, és voltak pontok amiket tényleg határozottabban meggyúrt (volt amit még előtte mondtam neki). Persze a masszázs maga, nem az az igazi gyúrós fajta volt, hanem leginkább nagyon finom, minőségi érintéssorozat. Szinte alig volt olyan pillanat amikor éppen nem ért hozzám valahol. Ez a folyamatos kontaktus szerintem nagyon fontos és jó volt az egész alkalomban. Végül jutott idő az egész testemre (hason fekve), igaz 1,5 órás volt a masszázs, de azt tökéletesen be is osztotta, nem éreztem sehol, hogy itt vagy ott jobban el kellett volna időznie. Egyedül az rontotta az összképet, hogy a végére már vizelhetnékem támadt és amiatt nem tudtam teljesen ellazítani magam mindenütt :)
  • Levezetés:

    Az a fajta kényeztetés (most) elmaradt ahogy már írtam, de ez így volt jó. Legfeljebb méginkább kedvem lesz visszatérni, ha mégis olyanra vágyok, de ez persze nem azt jelenti, hogy csak azért térnék vissza Marához, mert anélkül is óriási élmény volt az egész alkalom, sőt még az is lehet, hogy maradok az "intim-free" verziónál :)
  • Elszámolás:

    Gondolkodtam rajta, hogy talán előre kéne odaadnom, de mivel a legelején még azt sem tudtam, hogy 1 vagy 1,5 óra lesz ezért hagytam a végére az ajándék átadását. Az embernek egy percig sincs olyan gondolata, hogy nem érte meg...
  • Összkép:

    Bár nincsen összehasonlítási alapom, nehezen tudom elképzelni, hogy ezt bárki űberelni tudná, (esetleg ha a feleségem tudna így masszírozni :) ) Egyszerűen az a tudat nagyon jó, hogy mennyire jó kezekben van az ember. Ez tényleg terápia is, mert utána annyira más kedve lesz az embernek, én még órákkal a masszázs után is teljesen a hatása alatt vagyok. És a legjobb még talán az, hogy egész idő alatt semmi hátsó gondolat nem volt bennem. Egy pillanatra sem gondoltam, hogy de jó lenne ha ez több lenne mint masszázs, mert Mara ezt tökéletesen csinálja, és ezt bármi mással inkább csak elrontani lehetne. És nagy tisztelet érte, hogy ezt ÍGY tudja csinálni. Hála érte és remélem - a nála megfordult kollégákkal egyetemben - , hogy még sokáig élvezhetjük kezeit.
Happy Massage