• Zaya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Minden gyorsan ment telefonon. Sms-ben érdeklődtem nála aznap reggel és adott két időpontot egyből. A későbbi időpontot választottam amit telefonon is megerősítettünk egymás felé.
  • Megközelítés:

    Én személye szerint autóval mentem, könnyen megtalálható, és parkolni is lehet, bár az fizetős. Boráros tértől pár perc séta, ha valaki a BKV-t venné igénybe.
  • Helyszín:

    IX. kerület új építésű negyede, nagyon rendben van a ház és a környéke. Emeletre nem emlékszem, de nem túl magasan egy 2 szoba amerikai konyha-nappalis lakás, ami nagyon jól felszerelt. Action szobából nyíló fürdő, action szoba pedig hangulatosan megvilágítva. És egyedül fogad.
  • Lány külseje:

    Régebben jártam már Zayánál, akkor még más néven hirdetett, így volt róla valami sejtésem milyen is lehet. Egy kicsit vékonyabb lett, de a képeknek teljesen megfelel, sőt! Egy kis kötött fürdőruciban várt. A korábbiakhoz képest több új tetkója is lett, de ez engem egyáltalán nem zavart. Arca helyes, nem kell megijedni, hogy ki van takarva a képeken. Szilikonos cicik, de természetesnek hatottak. Nekem nagyon bejövős, mert pont az ilyen pici, szőke csajok az ideáljaim.
  • Action:

    Parkolóból felhívtam, hogy megérkeztem, ő minden infóval ellátott, hogy hogyan jutok be az épületbe, hanyadik emelet, hanyas ajtó. Ahogy felértem már nyílt az ajtó és mögötte elbújva ez a kis tünemény az említett szettben. Öleléssel és egy szájra puszival fogadott, tehát már itt játszik a barátnő feeling. Jó volt megölelni, cicijei érzése tisztára felizgatott, fenekét is megmarkoltam kicsit.
    Elkezdtünk beszélgetni, hogy kivel mi történt azóta, hogy jártam nála, több, mint 2 éve volt ez talán :D, közben kaptam egy pohár vizet, mellette kis csokik. Nagyon odafigyel, hogy a kedvedben járjon és nem mívelt a dolog, hanem tényleg érdekli.
    Pár perc után átölelt hátulról és elindultunk a szoba felé. Ott elmutogatta mit hova rakhatok, a fürdőben mit hol találok és gyorsan tusoltam egyet. Ahogy kinyitottam az ajtót ő már az ágyon várt, de még mindig a kis szettben. Felállt ő is :D és csókok közepette kibontott a törölközőből, közben én is csókolgattam bomba testét, nyalogattam a ciciket. Nem bírtam már, ki akartam bontani és levettük a melltartót és a bugyit és az ágyra mászott, hogy ott térdelve kényeztessen egy kicsit. Nagyon lágy és finom a franciája, néha jó mélyen bevéve a cerkát és ott is tartva magát kicsit. Majd én is meg akartam kóstolni, milyen a simára borotvált puncija és az ágyra fektettem és belenyaltam a szépségbe. Egy kicsit kényeztettem, néha felnézve rá, ahogy a ciciket izgatja, nagyon izgató látvány, majd kértem, hogy húzzunk gumit(bordó színű :D), amit szájjal rakott fel, ismét egy kis mélytorokkal fűszerezve. Majd visszafektettem és missziben kezdtük el a csodát. Hát srácok, lehet nekem azért, mert imádom az ilyen szőke vékony csajokat, de egy olyan élmény volt belé hatolni, ráadásul olyan könnyen fogadott be a puncija, hogy pár percen belül el is mentem. Kis tisztogatás és felajánlott egy masszázst, amit azonnal elfogadtam. ;)
    Masszázs alatt sokat beszélgettünk, ki mit szeretne a jövőben csinálni, nagyon kommunikatív és okos lány.
    Kb 10 perc masszázs után felajánlotta, kedvesen(Leszopjalak? :D), hogy folytathatnánk a szeánszt és ismét egy lágy franciával készre állított. Ismét gumit "szopott" rám és belém ült, közben kéjesen nyögött. Én próbáltam mozizni a falra szerelt díszítésben, hát a látvány beleégett a retinámba. Markoltam kerek melleit, kicsit dugattyúztam a popsiját fogva, majd kértem, hogy csináljuk hátulról is. Megfordultunk és hátulról belé helyeztem bizalmamat. Hátulról még csodálatosabb ez a vékony lány, a puncija úgy öleli át a farkad, amit csak pornó filmben látsz. Döngetés közben hátra nyúl és markolássza a golyókat, izgat. Egy kicsit elfáradva ismét misszibe fordultunk és feltolva a lábait, a térdét fogtam és így is sportoltunk pár percet. Nem voltam formában ezért mondtam neki, hogy a második már nem biztos, hogy menni fog. Ekkor kis huncut mosollyal, közben a punciját, mellét izgatva megkérdezte, hogy rám vered? Hát annyira nem voltam már ritmusban, hogy kénytelen voltam most elutasítani(makk társak, ne tegyetek ilyet soha!).
    Újra tisztogatás, el a tusolóba, majd egy kis beszélgetés még és el.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás annyira barátnős, hogy nem kérte egy percig sem, én adtam oda a végén. A rózsák szállja is kedvező egy ilyen barátnő feelingért, ha jól gondolom az új pesti átlag.
  • Összkép:

    Mit is lehet mondani egy ilyen barátnő feelinges együttlét után? Teljesen rád figyel, kommunikatív és gyönyörű. Már mennék is vissza hozzá.
Happy Massage