• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon próbáltam elérni Dóri-t többször, de valahogy nem sierült, aztán a hét közepén sikerült alkalmas időpontban hívni, így sor kerültehtett az időpont egyeztetésre is. A telefonban nagyon kedvesen elmondot minden fontosabb dolgot a randival kapcsolatosan. Már itt megemlítette, hogy nála nincs francia, csak védőruhában, és hogy ez nem okoz e problémát. Ez egy plusz pont
  • Megközelítés:

    A helyszín könnyen megközelíthető, tömegközlekedéssel sem vészes, és a parkolás is megoldható. A cím megtalálása kicsit mókás mivel pont azon az épületen nincs feltüntetve a házszám.
  • Helyszín:

    Felújításon átesett panel lakás sokadik emelete. A célnak tökéletesen megfelel. A fürdő szintén most lett igényesen felújítva, többféle tusfürdő, szájvíz. A törülköző száraz, jó illatú.
  • Lány külseje:

    Pont olyan mint a képeken, egyedül az arc kitakarás zavarhat egyesket, de ettől sem kell megilyedni, mert egy mindig mosolygós kellemes arccal találod magad szemben. Engem egy spagettipántos miniruhában fogadott, ami alatt még volt egy szexi fehérnemü is.
  • Action:

    Megérkezésemkor csokival, és frissítővel kínált, majd egy ismerkedős beszélgetésbe kezdtünk, ez egészes sokáig elhúzódott. A beszélgetés megteszi a hatását, mert tényleg oldja a kezdeti feszültséget. Egy idő után már elég melegnek gondolta a légkört, így megszabadult a ruháitól. A mellei megfelelő ingerélsre ól reagálnak nekem pont jó meretűnek tűntek. A popsi, és a combok, hát ezekről tudnák még órákat mesélni, szerintem tökéletesek. Rá kérdezett a közös fürdésre amit természetesen elfogadtam, így elvonultunk a fürdőbe. Itt mindenre kiterjedő alapos furdetésben részesültem, és én is megmosdattam Őt. Ezt követően vissza a baszobába, ahol egy kellemes mazzsázst kaptam, amikor hanyatt fordultam rákérdezett a gumis franciára, amit ki kell próbálni, így aztán elő került a köpeny, amivel ő csomagola be a veled egykoraszületésűt. Rákérdeztem, arra, hogy esetleg én is kényezetethetném e őt amiben simán benne volt így 69-ben kezdtünk. Csodálatos látvány tárul a szemed elé amikor oda tolja picuri hamvas punciját az arcodba. Lassan lassan belekóstolsz, majd egyre méllyebben veted bele magad a piciuri punci felfedezésébe, közben próbálod tartani magad, mikozben Ő gyengéden szopkodja a farkad, de nem sokáig tudod, így az apróságokat szabadon engeded a gumiba.
  • Elszámolás:

    Korrekt, én az elején adtam oda, így szoktam meg, nem tudom, hogy ott maradt ahová tettem, mert nem figyeltem rá.
  • Összkép:

    Egy végtelenül kedves, elbűvölő lánnyal ismerkedhettem meg, mivel most voltam nála először így első alkalomra tökéletes volt. Aki szereti az összebújós, ismerkedős, randikat azoknak bátran ajánlom. Én biztosan visszatérő vendége leszek.
Happy Massage