• Ebi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    SMS-ben történt az egyeztetés, két nappal a randi előtt rögzítettük az időpontját.
  • Megközelítés:

    A XI ker. egyik ismert tere, tömegközlekedéssel könnyű elérni, autóval a közeli plazában mindig van hely.
  • Helyszín:

    Régebbi építésű bérház egyik emeletén lévő lakás nagy, légkondis nappalival, tusfürdőkkel,szájvizekkel ellátott zuhanykabinos fürdő. Nagyon ügyel a tisztaságra és a rendre. A bejutás diszkrét, telefonos jelzésre nyílik a kapu.
  • Lány külseje:

    Képei jól adják vissza karcsú alakját, barna hosszú hajzuhatagát mély tüzű zöld szemét, fantázia mozgató domborulatait. Vonzó, vágyat keltő, kezdeményező, tettekre sarkalló, nagyon pozitív kisugárzású, igazi Nő :)
  • Action:

    Megérkezésem után megbeszéltük a velünk történteket és átadtam kedvenc ajándékait az édességet és egy finom nedűt. Üdítővel kínált majd csókjaival halmozott el, melyek finomak, érzékiek és vadítóak és melyeket Vele igen nehéz abbahagyni. Kezeink finom érintéseink minden elérhető, simogatható test felületünket bejárták megadva a randink alaphangulatát. Nehezen, de sikerült egy rövid időre elszakadni Tőle és a fürdőben felfrissülni. A fürdőből kilépve folytattuk az érzéki ölelkezést, de gondolván a jövőre a rajta lévő, alakját csodásan kiemelő fekete mini ruha bontogatásába kezdtem, melyhez igazán Ő sem ragaszkodott, így közös erővel és nagy élvezettel visszatért kedvencemhez az Ádám kosztümhöz. Az érzéki érintések, csókok sokasága után felvetődött a francia ágy adta lehetőségek birtokba vétele, ami az én hanyatt fekvésemmel, istennőm fölém térdelésével, csodás testének fölém magasodásával, hajkoronájának összefogásával kezdődött. Rám hajolva csókjainak bársonyát élvezhettem számon, nyakamon és egyre lejjebb haladva éledező lelkesedésemen, melyet simogatva, csókolgatva, körbenyalva, majd bekapva, bő nyálasan, hosszan kényeztetett, markolászott, érzékien körmeivel karmolászott és a csodás kéjem felfokozta. Hogy megháláljam csodáit, cseréltünk és most én csókoltam cirógattam tetőtől talpig, száját, nyakát, cicijeit csókolva cirógatva, bimbóit körbe nyalva, szívogatva eljutottam a gyönyörök völgyébe ahol minden hajlatot, rejteket bejártam nyelvemmel, majd kitartó munkálkodással, remegéseinek közepette eljutott a csodás orgazmusának csúcsára. Nem siettünk, simogatások, széles mosolyok, összebújások következtek, kis frissítő után pedig fölém kerekedett. Isteni franciával, cirógatásokkal, simogatásokkal járt kedvemben, és éreztem hogy az élvezetek folytatásához bizony fel kell öltözni. Nem habozott, kezei nyomban felruháztak, majd kérésemre egy fölém hajolós, cicikényeztetős, csípő körzős lovaglásban részesített (majdnem kivégezve).
    Közeledő beteljesedésem miatt kutyusra váltottunk, amely nagyon kapaszkodósra, egyre fokozódó iramúra és pucsító fenekének látványára és bekövetkező orgazmusomra tekintettel frenetikusra sikerült. A rákövetkező ájult percek, összebújva pihegések között mondtam köszönetet a csodás élményért és némi idő múlva tusolni indultam, utána pedig csókjaival búcsúztatott.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor rendeztem az egyéb apró ajándékaimmal, a továbbiakban nem esett szó róla.
  • Összkép:

    Ebi egy csodás, odaadó, fantasztikus szexualitású, csodás domborulatokkal és tapasztalatokkal rendelkező tünemény. Nagyon jó humorú, kedves személyiség akivel mindig jól érzem magam
Happy Massage