• Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon keresztül egyeztettünk. Könnyen elértem, elmondta az opciókat és még aznapra tudunk is találni mindkettőnk számára megfelő időpontot aminek nagyon örültem.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. XIII. kerület újépítésű lakótömbökkel tűzdelt része. Könnyen odataláltam GPS segítségével, a ház előtt a parkolás fizetős, viszont véleményem szerint minig lehet helyet találni könnyedén.
  • Helyszín:

    Mint már feljebb emblítettem, újépítésű lakotömb. Minden a célnak megfelelő, Kádas fürdőszoba, nagy ameriaki konyhás nappali és egy szoba ahol nagy ágy a tetthely. Higénia, túsfördő stb. minden megfelelő mennyiségben, amire a tisztálkodáshoz csak szükség van.
  • Lány külseje:

    Mikor odaértem telefonon hívtam, kért pár percet, adott egy személyleírást, mondta hogy Ő is most érkezik, találkozunk a bejárat előtt. Így hétköznapi ruhában is láthattam Ramónát. Minden az adatlapján leírtaknak megfelel, közepesen magas, vékony, mosolygós lány.
  • Action:

    Közösen mentünk fel a lakásba ami ilyen szempontból szerencsés volt, mert több ajtón és kapun át visz fel az út. Közben kicsit beszélgettünk. Belépve a lakásba gyorsan megbeszéltük a programot kaptam egy törölközőt és irány zuhanyozni. Meleg nap volt, szerencsére a lakásban van légkondi. Miután én végeztem kért egy kis időt, Ő is renbetette magát mivel közösen érkeztünk. Ezután megpillanthattam formás idomait. Csókolózni kezdtünk ami teljesen a barátnős feeling nem a sima szájrapuszi amit egy-két lánytól kap az ember. Ezután kezelésbe vette a velem egykorút. Nagyon jól csinálja, nem túl lassú, nem túl gyors, kellően erős és nem csak a végével játszik. Közben felém pucsitva nagyon kellemes látvány fogadott. Kértem legyen 69 azt mondta hogy neki az nem annyira kénylemes ezért legyen egyszerre csak egyikünk kényeztetve. Én következtem, belenyalintottam a mézesbödönbe amire kellemes hangokkal reagált. Ezután gumihúzás és először szemből kezdtük el a klasszikus misszi, majd hátulról folytattuk. A tempó nagyon jó volt és így is lett végem. Gyors zuhany ismét majd kaptam egy kellemes masszázst, miközben beszélgettünk különböző témákról. Gyorsan el is repült az idő mert nagyon jó vele beszélgetni is, de egy második körre azért még beneveztünk. Először hátúlról majd utána előről. Második körre gyorsabb és erősebb tempót diktáltunk és misszben is lett végem. Hagyott lenyugodni, szépen letisztogatott és go zuhanyozni ismét. Még egy pohár vizet kaptam közben beszélgettünk és kis idő elteltével mentem tovább a dolgomra.
  • Elszámolás:

    A telefonban megegyezettek szerint, előre az asztalra letettem, mivel első alkalom volt. Korrekt ár érték arány a szolgáltatás mértékének megfelelő.
  • Összkép:

    Egy nagyon kellemes órát töltöttem el Ramónával, minden percét élveztem. Nagyon jó partner, nemcsak szex hanem beszélgetés terén is. Mindenkinek ajánlom aki szereti a természetes vékonyabb / sportos lányokat. Erősen ajánlott kategória.
Happy Massage