• Ketrin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az RL-en találtam a hirdetését. Nagyon könnyen elérhető, és nagyon könnyen szót lehet érteni Ketrinnel. Már néhány hónapja is beszéltünk telefonon, de akkor nem jött létre a randi - viszont akkor is könnyű volt telefonon elérni és gördülékenyen lehetett vele egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Ketrin jött hozzám (illetve egy hostelbe), így ez a kérdés szinte értelmetlen. Javaslom a Webinek, hogy találjatok ki erre valami jobb informatikai megoldást :-)
  • Helyszín:

    Egy előre kifizetett budapesti szállodai szoba maradt váratlanul üresen egy napra, és gondoltam, kihasználom a dolgot. Azokat a lányokat kerestem, akikkel csak így lehet randizni - ebben a kategóriában Ketrin tűnt a legjobb választásnak. A helyszín ecsetelése ezért szerintem felejtős.
  • Lány külseje:

    Ketrin egy pici, vékony, de nagyon szép nő. Abban a szoknyácskában és felsőben jött hozzám, ami a hirdetési fotóin is látszik. Csini volt. Szerencsére feltűnés nélkül bejuttattam a szobába.
    Tényleg 27 éves lehet, és tényleg nem több 45 kilónál. Engem az arca és mosolya nyűgözött le leginkább, már a hirdetési oldalon is, és utána élőben is.
    A bőre szép selymes. Szép hosszú haja van, amit engedelmesen megkötött egy gumival, hogy jobba lássak mindent később.
    A mellei aprócskák, de ekkora nőtől mit várnánk? Látszik a melleken, hogy Ketrin már anyuka, de nem mondanám őket csúnyának.
    A popsija kicsiny és tenyérbemászó. Kemény és formás. Nagyon jól néz ki a szoknyácskájában is, meg meztelenül is. Amikor meg pucsit, az eszméletlenül szexy.
    A dereka karcsú, és időnként csikis. A combjai szépek, selymes tapintásúak, és amikor végigsimítod a kezeddel, nyitva az út a punciig, akkor is ha a térdeit összezárja. Nagyon símogatni való leányzó.
    Érdekes, hogy egy 27 éves anyuka, de mégsem hat milfnek, hanem inkább tapasztalt, tapintatos és szófogadó kislánynak.
    Látszik rajta a sokéves külföldi munka - komoly dresszírozás az, amin átmehetett, vagy csak természetéből fakadóan ilyen engedelmes. De inkább az első.
  • Action:

    Egy előző MT beszámolója alapján Ketrint elsősorban NFVSZ-re hívtam, meg ami utána kialakul belőle. Azt az egzotikus arcot kivántam a farkam körül lehetőleg minél tovább. Telefonban jelezte, hogy szájbaévezést nem vállal többé, mert "ha lenyeli, nem tesz jót a gyomrának". Aztán részben telefonon, részben később személyesen megegyeztünk, hogy elkerüljük a lenyelést.
    Jelentem: ezt sikeresen el is kerültük.

    Amikor "beköltöztünk" a szobába, megkínáltam innivalóval, és közben 1-2 percben egymásra hangolódtunk. Ebben is ügyes Ketrin. Aztán állva csókolóztunk és tapiztuk egymást: kellemes a csókja. Szabadkozott, hogy az idejövetele során (akár hiszitek, akár nem, BKV-val majd gyalog jött), el kellett szívnia 2 cigit, és talán enyhén érezni lehet majd rajta. Tényleg csak nagyon enyhén lehetett érezni a nikotinszagot. Kifejezetten érzékeny vagyok erre, és mégis alig zavart ezúttal. Viszont kellemes nyelves csókokat lehet vele váltani. Klassz volt és izgató.

    Aztán levarázsoltam róla a ruhácskáit: nem egy könnyű mutatvány, de profin segített ebben is.
    Aztán Ketrin vetkőztette le engem (mindketten zuhanyoztunk, mielőtt randiztunk).
    A nadrágomat, zoknimat és gyatyámat úgy húzta le, hogy magam elé térdeltettem egy kispárnára. Látszott, hogy sok ilyenben volt már része.

    Ezután Ketrin leszopott engem, de valami fergetegesen. Nyalogatta a dákómat, kezével símogatta, és közben kéjesen fel-felnézattt rám. Aztán tövig bevette - ez ekkor még nem is volt nehéz. Majd szépen lassan le föl járt rajta a szájával. Most már nem volt olyan könnyű tövig bekapni, de vette az akadályt.
    Időnként nyalogatta símogatta a golyszikat is. Nagyszerű volt.
    Mindezt jól tudtam élvezni közvetlenül is, meg a tükörben nézve is a dolgokat. Nagyon jó látvány Ketrin, ahogy engedelmesen szopikál. Eltartott vagy jó 10 percig, amikor is először elélveztem.

    Mivel tudtam, hogy ennél a pontnál vigyázni kell, szóltam neki a kritikus pillanat előtt 2 másodperccel, és így nem volt lenyelés. Ehelyett elment szépen a fürdőszobába öblíteni. Megkért, hogy én is mossam le magam gyorsan, mielőtt újra szopni kezd. Érdekes módon azt mondta, hogy a kedvéért mossam le magam, és amennyi időt eltöltök majd a zuhany alatt, azt majd hozzáadjuk az egy órához. Hát ez kb. két perc volt, és mondtam Ketrinnek, hogy ez fejeltős - nem vagyok ilyen szarrágó a percekkel.
    De viszont visszajöttem és leültem az ágyra, ő meg elém térdelt és úgy folytattuk. Ez is ugyanolyan jó volt, csak nem volt tükör. Ezután is eltöltöttem 2 percet a lemosakodással.

    Viszonozni akartam a dolgokat, lefektettem a szépséges kicsi partneremet az ágyra és elkezdtem én kényeztetni. Szép a puncija. Jó hosszú nagyajkak, kicsiny szűk punci, szinte észrevehetetlen klitorisz.
    Kényelmesen elhelyezkedett és engedelmes volt, de alig-alig élvezte a dolgot. Rákérdeztem, hogy rossz-e neki, és azt mondta, hogy nem rossz, hanem inkább jó, de nem tud majd elélvezni. Azért betyárbecsületből kényeztettem még egy kicsit, bevetettem a nyelvem, az ujjam, a másik kezemmel a popsiját markolásztam, de nem volt haladás. Ezért hát kölcsönös franciába fordultunk.
    A puncija és a popója ilyen szögből nézve nagyon szép, és Ketrin közben megint gyönyört okozott nekem. Eközben engedelmesen és nagyon gyakorlottan fordította a testét úgy, ahogy én kértem, szinte a gondolataimat is olvasta.
    Jól megujjaztam, miközben szopizott, és újra elélveztem - a már ismert forgatókönyv szerint.
    Nem mai gyerek lévén az már teljesen elképesztő, hogy kinyert belőlem később még egy negyedik lövetet is. Remélem, hogy nem volt neki kellemetlen az egész dolog. De akkora a profizmusa, hogy szerintem nem éreztem volna meg, ha nem esik neki jól. Én mindenesetre négyszer nem zuhanyoztam még egyik ilyen randim során sem.

    Hihetetlen ugyan, de még mindig volt pár percünk az egy órából, és egymás mellé feküdtünk az ágyon és egymást símogatva beszélgettünk egy jót.

    Aztán búcsúzás előtt megkértem, hogy ereszkedjen négykézláb az ágyra és pucsítson, hogy ezt a látványt vigyem magammal. Azt kérdezte, hogy nem azt a látványt akarom-e eltárolni, amikor térdelt előttem és szopott. Mondtam gyorsan, hogy mindkettőt, és engedelmesen bepucsított nekem. Tényleg nem semmi látvány a szűk és jól elrejtett punci-szűk ánusz-kicsiny formás fenék kombó.

    Egyszer minden jónak vége szakad. Kikisértem Ketrint. Puszi-puszi, kedvesen váltunk el egymástól.
  • Elszámolás:

    Pontosan az volt, amit telefonon megbeszéltünk. Megkapta az új pesti átlag nevű ajándékot.
    Ezt is profin kezelte. Nem volt taxiköltség.
  • Összkép:

    Nem életem randija volt, mert nem tudtam neki gyönyört okozni. De ha azt nézem, hogy én mit nyertem, akkor azt mondhatom, hogy ritkán kaptam én ennél többet.
    Engedelmes, szófogadó, kedves, barátságos, becsületes. Tapasztalt profi szolgáltató, és még kedvesen is emlékszem rá. Lehet ám, hogy egy 30 éves Adonisz őt is fel tudja izgatni. És lehet, hogy valakinek csak a saját gyönyöre a fontos. Ezeknek bátran javaslom Ketrint. És valószínűleg én is visszatérek majd még.
Happy Massage