• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés simán ment, elsőre felvette. Másfél órával későbbre sikerült is időpontot egyeztetni. Félmondatokból azt sejtem hogy tulajdonképpen miattam "ment be", pedig már esteledett. Nagyon szimpatikus volt.
  • Megközelítés:

    M3 -as bevezetőnél, családi házas környezetben, simán oda lehet találni, de ajánlott autóval menni. Én motorkerékpárral mentem és a fél utca kint volt éppen, ami nagyon pozitív hogy a helyszínnek van garázsa.
  • Helyszín:

    Újépítésű ház, kívülről úgy néz ki mintha egy családi ház lenne, de valójában nem az :) Mint említettem van garázs, a találkozó nagyjából úgy történik hogy felhívod a hölgyet amikor megérkeztél, kinyitja a garázskaput fentről, beállsz, lejön a hölgy a garázsba és felkísér. Borzasztó kultúrált megoldás! A helyszin teljesen rendben van, a szoba is tökéletes. ízléses hangulatvilágítás, szép hangulatos az egész.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak, sőt élőben csinosabb mint a képeken. Formás, nőies alakja, helyes arca és szép fogai vannak hölgynek. Nagyon rendben van. A tetoválások is nagyon ízlésesek mindehol.
  • Action:

    Gyors zucsi után a szobában várt tangában és melltartóban. Rövid beszélgetés után álló helyzetben végig simogattuk egymást, majd elcsattant egy csók is! Teljesen elvarázsolt, közben a szemtelent finoman markolászta. Aztán hasra feküdt az ágyon és lassú fenék puszikkal kezdtem, módszeresen szemügyre vettem gyönyörű testét, közben az forgott az agyamban hogy most rögtön feldobom az óvszert és nagyon de nagyon megdugom. De végülis visszafogtam magam és finom simogatással nedvesítettem be. Majd helyet cseréltünk, nagykabát után (nagyon ügyesen tette fel, segítség nélkül) golyók puszilgatása, hát na... tudja a hölgy hogy mi kell a magunk fajtáknak... Franciája jó, forró nyelve a golyókon mégjobb. Nem is bírtam sokáig, kértem hogy üljön fel a farkamra. Nos, itt jött a meglepetés. Háttal felém hatolt körém akkor már nedves (nagyon nagyon jó puncijával), gugoló helyzetből tüntette el a szemtelent. Majd letette a térdeit, és először elkezdett lassan mozogni, csípőből ahogy azt kell. Nem mertem odanézni, mert attól féltem hogy 8 másodperces lesz a játék. Mintha csak megérezte volna hogy másra vágyom, hirtelen elkezdett vadulni, recsegett az ágy, az izmos formás fenék, az izgató hölgy látványától, és persze a vadul magába ölelő szük puncitól.. hát a "nagyon megdugom"-ból végülis lett 15 másodperc. Mondtam is neki hogy így még nem végeztek ki. Elképesztő!!!
    Beszélgetés..Beszélgetés... Egymás mellett fekve beszélgetés.. Aranyos mosolygós lányka.
    Újra gumi, újra felizgatott, újra behatoltam, ezúttal missziben mert szerettem volna látni. Nagyon szexi volt ahogy járt az ujja a csiklóján miközben dugtam. Szépen nedvesedett, szexi hangon visszajelzésekkel. Imádtam. De hát sajnos megint elmentem (másodszorra bírtam vagy 5 percig! )
  • Elszámolás:

    Budapesti átlag, ahogy szokták mondani. . Jóval felette van.
  • Összkép:

    Én szeretem a női melleket, a hölgy nem vette le a melltartót, végig rajta maradt, mégis feljethetetlen volt, nagyon jól éreztem magam. Megérte, sőt már bánom hogy nem jattoltam :)
Happy Massage