• BARBARA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Roppant kedves hang a vonal végén. Ő volt, nem kolléganő. Kérdeztem, és ő engedelmesen válaszolt. Már ez meglepett, mert ha csak érdeklődsz, általában hamar leráznak. Találtunk aznapra mindkettőnknek megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Pontosan érkeztem. Könnyű megtalálni a házat, bár én már többször jártam itt. Szinte a ház előtt találtam parkolóhelyet. A BKV-val érkezők is jól járnának. Több villamos, busz, Hév van a közelben.
  • Helyszín:

    Egyik kedvenc helyem. Teljes tisztaság, sok tusfürdő, dezodorok. A lakás tágas, hangulatos, igényesen berendezett, tiszta törülköző is volt. A szobában masszázságy és fotel volt.
  • Lány külseje:

    Egy nagyon kedves, megragadó mosolyú hölgy Barbara. Figyelmes, udvarias, és 5 évet letagadhatna. Óriási szexuális kisugárzása van! A képekhez képest jobban tetszett. Csodás, formás nő! Isteni popsi, tenyérbe illő cicik! Ő egy szuper milf! Ölelés, finom csók és már ágaskodott a farok. Kis türkiz ruhában, combfixben fogadott. Ahogy a szobába kísért, kivillant a popsija.
  • Erotikus masszázs:

    A zuhanyzás után hasamra feküdtem a masszázságyon. Végigsimított a testemen, mielőtt bekrémezett volna.Már ez a mozdulat nagyon finom volt.Változatosan masszírozott, hol határozott, szakszerű mozdulatokkal, hol gyengéden simítva. Van hozzá érzéke. Alapos, erőteljes masszázsban részesített. Megkérdezte, milyen erősen szeretném. Nem csalódtam, tényleg tud masszírozni. Jól el lehetett vele beszélgetni. Közben mosolygott végig. A masszázsa nagyon jólesett, különösen élveztem, hogy az erőteljes mozdulatait időnként lágy, kellemes simogatás váltotta fel rövid időkre. Ahogy Barbara simogat, az valami mennyei! Beleborzongok most is, ha eszembe jut.
  • Levezetés:

    A telefonos egyeztetésből már kiderült, hogy a kezét és a száját fogja használni, amikor emgem kényeztet. De ami következett, az felülmúlta várakozásomat. A masszázs 30 perce után, mikor a lábammal is végzett, kezdődött a csoda. Nagyon érzéki, lágy, fincsi simogatás vette kezdetét. Benyúlások, de nem akármilyenek. Beleremegtem. Jött a kulcskérdés: szeretnél megfordulni, szivem?
    Elkezdődött, amiről mindig is álmodtam. Finom farok simi, zacsi simi bő olajjal. Nem siet, élvezi. Hangokat ad ki. Isszonyatosan izgató. Mmmm... Dicséri a farkam.
    Ezután jött a szopás. Na, az valami extra jó! Bőnyálas, pornófilmbe illő módon, hol lassan, hol gyorsan, vákuummal, vagy éppen játszadozva. Szeret szopni. Szeret a farokkal bánni, és nagyon jól csinálja! Néha csak a kezét használta, közben izgató dolgokat mondott.
    A fotelba kéredzkedtem, ott még "kínzott" pár percig, majd szopta, és a szájába élveztem. Óriásit, fantasztikus volt!
  • Elszámolás:

    Amiket vállalt, masszázs, francia, mind benne voltak az árban. Amit ezen felül adott hozzá, az az erotikus kisugárzása, az, hogy élvezi, amit tesz velem, hogy kedves, mosolygós, magával ragadó személyiség.
    Egyébként a 3. kerületi szokásos átlagár, de ez az óra sokkal többet is megért volna.
  • Összkép:

    Kedves, okos, csodás hölgy Barbara. 20 év masszázsra járás és több száz masszőrhölgy kipróbálása után úgy döntöttem, megírom első beszámolómat, ami csak azért jónak minősített, mert még nincs rangom, de tapasztalatom annál több.
    De ez nem csak hogy jó, hanem az istennő és a felejthetetlen között van. Benne van a top 3-ban.
    Ahogy a farkamhoz nyúlt, ahogy élvezte a szopást, ahogy nyögött közben szájában a farkammal, és ahogy megölelt, hát mindig erre vágytam!
Happy Massage