• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Hello bello!

    Még hogy az egyeztetés probléma mentes és vidám? Vidám az nem kifejezés. Örömteli vagy mi a szösz? :)

    Hát igen tudok néha meglepetést okozni.... ez már csak ilyen. Ez természetesen a helyzet adja magát de kell hozzá a partner is. Akire azt mondom, hogy tökéletes volt. Ez most olyan eset volt.

    Ide nem írhatom, hogy remélem még látlak, mert biztos vagyok benne, hogy fogunk még találkozni.
    Igyekszem tökéletes lenni számodra amilyen vagyok, én ilyen. :)
    Te is szoktál felém csipkelődni ami viszonzásnak tudom be és azt gondolom, hogy jól megértjük egymást minden téren vagy az éteren keresztül, haha.

    Pusszantásom

  • Egyeztetés:

    Régebb óta Besziről ismerem az egyeztetés mindig probléma mentes, vidám.
  • Megközelítés:

    Lakótelepi házat tömegközlekedéssel autóval egyarán könnyen el lehet érni közeli megállók, jó parkolás. A házszám szuper látható, a kapugombozón simán túlbonyolított kódok nélkül, be lehet jutni.
  • Helyszín:

    Karbantartott lakótelepi sokemeletesben csinosra formázott lakás. Visszafogott fény az előszobában hangulatos, de látható a vendéglátó ;) Érdemes Is nézelődni, de arról később.
    Szobán látszik a nőI szem figyelme, finoman a szükségesekkel felszerelt, színek, fények hangulat a masszázshoz igazítva. Türcsiből kis alakzat formázva a masszágyon. És ami igen fontos hogy a tükrök elegendő számban és pont jó helyeken vannak alig forgolódás és mindig lehet valami szépet látni ;)
    Fürdő a feladatra alkalmas, bár a lakótelep itt erőt demonstrál. Világítás kis muzsika mind a ráhangolódásért. Száraz belépő, zuhanynál elegendő tusfürdő, mosdónál szájvíz pohárka és a ledobó sem hiányzik. Hogy is hiányozna?
  • Lány külseje:

    Nekem mindenkor egy királynő, egy istennő jut eszembe, ha látom. Magas, hosszú hajú, nyugalmat sugárzó csodásan nőies. Imádom mikor gyönyörű hosszú ujjait láthatom, érezhetem. Miegyéb részeket Is szívesen fedezek fel újra és ujjra.
    Most fekete két egységes kis női csodában fogadott a bugyin valami kis diszek vagy az anag csodája de kis csillogás nem durván h na ott a csoda csak szelíden mint diadem a koronázandó szép forma fölött. A felső tartó pont annyira emel ki h tudható itt egy igazi NŐ fogad nincs nyakába tolva a természet ajándéka de nemi slaza h az ember gondolná már az ajtóban minden kapu nyitva. A kiemelkedő dombocskákon jól esik a szemnek egyett fordulni.Én imádom ahog yes amit beszél de az nem a külső része
  • Erotikus masszázs:

    Zeneinek mondható kezdet a fantasztikus nyitány után másik művészeti ágon át közelítem a test gondozás művészének ténykedését. Mert a masszázsa is üdítő és hatékony, de az egész együtt mindenkor kiváló élményem.
    Asztalra mászásom után minding a kérdés, hogy mivel szeretném a masszázst? Mert itt van választék. Nem értek én ezekhez az aroma csodákhoz, általában pezsdítősét kérek, pedig egyszer még a zuhanyban voltam okos mindenemet mentással mosni… az mereven az emlékemben van ;) Ezzel együtt ilyesmit kérek. Nem vagyok csikis így talptól jön a masszázs. Nem csak gyönyörű keze van és ujjai, de erősek is így pont megfelelő erővel, de tudhatóan megdolgozza a talpam. Közben beszélünk mindenféléről. Csipkelődő humora belsőmben is mindig izzást hoz. Ahogy halad felfelé vádli, comb jó az érzés, de én a látványt is szeretem nála. Most az ablak előtti sötét függöny mellett egy sávon beszűrődött a fény így hátulról világítva meg meztelen testét, karja és mellkasa közt a gyönyörű adományt. Pont akkora cici, amin jól el lehet játszani már, de még átérhető kézzel. A munka nem heves lassan szorít, tol így az izmainak mozgása, mellének árnyjátéka, a fotonok kergetőzése, miként állhatnak még jobban, hogy még szebb íveket rajzolhassanak. Mellének alsó ízéhez földi eszközökkel nem lehet sablont alkotni finom pontos ív a bimbóig, ott visszább a lendület és felfelé mint a síugrósánc.. és a bolondos kis fotonok kis porszemek az erős fényben körbe-körbe táncolják a teremtő e csodáját. Nem simít be, dolgozik, beszél viccelünk. Érzem a gyönyörű puha hosszú ujjak játszanak a testemen mindenem bizsereg, megfeszülök, ernyedek. Közelebb jön, már kézközelben. Látom terpeszben áll és gyúr, kérem, álljon kicsit közelebb. Elsőre nem érti. Nem akarja? De jön, elérem a puha meleg területet, nem bele csak finoman ráfogok, ujjaim játszanak kicsit, amíg ott dolgozik felettem. Tükörben újabb optikai fordulat az egymással szemben tükrökben egyszerre látom melleit szemből és kicsit hátul oldalról emelkedik, rezdül, mert feszes ahol, ahogy kell. Hátam-nyakam jön majd vissza másik lábamhoz. Kezem oly boldog volt kértem álljon kicsit úgy, hogy talpam homorulata pont vénuszi dombját érhesse. Ráadásul - bár nincs gondom a borotvált, sőt olykor a kicsit reszelősebb puncikkal, de nem ám ;) - de, hogy ami neki van az a puhaság! El élvezném hosszan ;) És ez így, a kezem a puhaságban, hosszú combjából mit érni tudok selymes bőrén... Sajnálom, hogy időm kevés és mennem kell meg hogy a puska nem soklövetű, mert bizony ennek a masszázsnak is lehetne durranás a vége...
  • Levezetés:

    Kellemes meleg víz alatt kitágultak a vérgyűjtők és igen fellelkesedtem, így tusiból jövet azt vezettem elő: Mi lenne, ha kivételesen hangszeres próbával kezdenénk? Elsőre nem értette, mondom, hogy „az egyetlen szívós hangseren egy futam?” Csupa mosoly lett. Hát, ahogy kérted azt nem lehet nem teljesíteni, de még mindig mosolyogva.. letelepedett az ágy szélére elé álltam bátran, attól bátor hogy, ez az állva élvezés nem erősségem, de annyira felpörögtem, hát nosza. Megfogott, kis mozgatástól keményedtem és finoman ráhúzódott, egyre jobban. Nagyon jó érzés, különösen, hogy nem is szeretem ezt a franciás dolgot, no de a muzsika, és ahogy kezével a golyók közt próbált hangolni… a hangszer egyre jobban magára talált illetve művésznőre hangolódott és késztetett szuszogni, talán kicsit sípolva… még volt erőm lepillantani. Néztem, hogy nyeli el hímtagom ritmusosan egyre jobban ritmusban én is mozgásba jöttem, innentől már csak az van meg, hogy törölget és állok, és nagyon boldog vagyok...
  • Elszámolás:

    Érkezéskor előre, korrekt, sőt! Bármikor megyek, jövetben mindig tudom, hogy kevés ilyen jó hely és ember adódik egy életben.
  • Összkép:

    Ahhoz képest hogy a kicsi vékony lányok az idáljaim, Alexánál mindig jól érzem magam. Kedvessége, tréfás csipkelődése, szakmai hozzá értése lebilincsel és csodálom minden szép részét, Így egyben tökéletes.
Happy Massage