• NIKI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam, felvette, megbeszéltük, hogy 20 perc múlva ott vagyok - ennél simább nem is lehetett volna. Két lehetőségről tájékoztatott, amiből az egyik tökéletesen megfelelt az én elvárásaimnak. (Másfél óra kölcsönösséggel, akár többszöri "kényeztetéssel".)
  • Megközelítés:

    Sok éves múltra visszatekintő helyszín a katonavárosi amfiteátrum mögötti utcában, autóval gyerekjáték odatalálni, parkolni ezúttal nagyon könnyű volt, majdnem az épület előtt találtam helyet, de ez valószínűleg esetleges, mert a környék tud forgalmas is lenni. BKV-val kicsit gyaloglósabb, de van választék ehhez is.
  • Helyszín:

    Ahogy egy korábbi beszámolóban olvastam: ilyennek kellene minden helynek lennie. Kellően új, tiszta, jól felszerelt, de otthonosnak mondható, nem "steril". A szobában hatalmas tükrök vannak, az egyik Niki szerint már túl nagy is, de a vendégek nyilván nem fogják így gondolni. (Van olyan férfi, akit zavar, ha minél többet lát a "légyott" közben?)
  • Lány külseje:

    Nemigen lehet kivetnivalót találni benne. Vidám természetű lány, ami a mosolyából tökéletesen átjön. Tiszta, ápolt, igényes. A "cég" fotósa mindig túlretusálja a lányokat, pedig most sem lenne rá semmi szükség. (Élőben szerencsére sokkal természetesebb.)
  • Erotikus masszázs:

    Amiért mentem, megkaptam. Nem profi masszázs, de számomra kellően frissítő volt és kényeztető. Nem az a nagyon ellazulós, de egyáltalán nem csak könnyed simogatás. És amikor fölém hajolva egész testét bevetette, az számomra nagyon "intimnek" hatott, vagyis igyekszik a vendég kedvében járni - valahogy pont annyit kaptam, amennyi nekem akkor kellett. Se többet, se kevesebbet. És a közben (meg előtte, meg utána) zajló beszélgetés is pont annyira tűnt spontánnak mindkettőnk részéről, ami engem szintén kielégített. Ha minden vendég aktuális igényeire így rá tud érezni, akkor nagyon ügyes!
  • Levezetés:

    Másfél órához többszöri kényeztetés és kölcsönösség is jár, és mivel ezt egy átlagos férfi a saját "erejét" úgy tudja leginkább beosztani, ha az elején és a végén él át "megkönnyebbülést", ezért azt kértem, hogy kezdjük egy kis erotikával. Hozzám bújt, "kínálta magát", (a tükörből nagyon szépen ráláttam arra a gyönyörű popsira közben), ajkaival, nyelvével és kezével is simogatta a dákót, és közben hagyta, hagy simogassam én is őt ott, ahol érem - vagyis bárhol. Az ajkai között mentem el, majd adott egy kis papírtörlőt, hogy letöröljem magam - neki erre most nem volt szüksége.
    Aztán jött az a masszázs, ahol nem is igazán vált el élesen a masszázs a további kényeztetéstől - de azért idővel már kizárólag ez utóbbivá olvadt persze. Amikor hason feküdve elkezdte simogatni a lábam köztit, az nagyon-nagyon érzéki volt. Felkeltem a padról, ismét összebújtunk, ölelkeztünk, majd javasoltam a 69-es formációt, amit sikerült is kellően kimatekoznunk. Ügyes volt az enyémmel, és kínálta az övét.
    A beteljesülésem után egymás mellé "kuporodtunk", és úgy beszélgettünk már-már meghitt hangulatban, mintha mindketten elégedett lennénk azzal, hogy így itt vagyunk most. Én a magam részéről az voltam - és annyira ő sem érezhette rosszul magát, mert "visszavár". Talán akkor majd csókot is lopok tőle - majd meglátjuk!
    (Ha valaki azt várná, hogy ítéljem meg, hogy ő élvezte-e, arra csak azt tudom mondani, hogy ez nem az a szituáció, hiszen itt én mindig is vendég maradok, ő pedig "szolgáltató". Ha máshol találkoznánk, nyilván nekem is nagyon fontos lenne ez - fontosabb akár a sajátomnál is -, de arról meg úgysem írnék!) :P
  • Elszámolás:

    Mindenki szereti, vagy szeretné azzal áltatni magát, hogy az ajándék annyira nem számít, és a nők is szeretik, ha a férfi gavallér. Pedig mindenkinek számít, és én annak a híve vagyok, hogy a nő ne várjon el többet, mint amit ő tud belerakni a "zsákba". Ezért én igyekszem jól megfontolni, mire költök, és nagyon elégedett tudok lenni magammal akkor, ha nem érzem terhesnek azt, hogy ajándékot adok valamiért. Most nem fogok azon morfondírozni, hogy mehetett-e volna jobb helyre ez az - egyébként átlagosnak mondható - csokor.
    Korrekten zajlott az elszámolás, utólag.
  • Összkép:

    Nagyon örülök neki, hogy együtt töltöttük ezt a nem is tudom, percre pontosan mennyi időt is. Megvan rá az esély, hogy találkozzunk még. Mesélte, hogy van olyan vendége pl., aki szereti megmosni a (Niki) haját - talán majd én is pancsolok vele egyet... vagy valami más "fétist" keresek magamnak, mert bizonyos határok közt ő vevő a vendégek ilyen kéréseire. (Állítólag a talpát szeretik például előszeretettel kényeztetni - engem ez kevésbé hoz lázba, de annyi hülyeség van, amit ki lehet találni, és mivel ő is kíváncsi természetű, talán okozhatunk még kellemes pillanatokat egymásnak. XD
Happy Massage