• Dóri

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, délelőtt többször hívtam. Amikor felvette nagyon kedves, készséges volt, rögtön találtunk közös időpontot. A tudnivalókat is elmondta, a lapon is megjelenő korlátozásokkal együtt, ami az ottlét során sem változott.
  • Megközelítés:

    Magas panel ház, nagyjából a fogarasi tescoval szemben. Könnyű megtalálni, és általában található parkolóhely. BKV a főúton. Érdekes, hogy a többi felújított épület homlokzatán az utca házszám szerepel, óriás betűkkel, ezen nem.
  • Helyszín:

    Másfél szobás panel, majdnem a legfelső szinten. Kérésére a liftből kilepve egy emeletet gyalog kénytelen megtenni a vándor. A lakás felújított, a fürdő átlagon felül jól sikerült. A szoba egyszerűen berendezett, nem sok minden vonja el a fegyelmet, esetleg a bekapcsolt TV zavarhatja az erre érzékenyeket.
  • Lány külseje:

    A képek visszaadják a valóságot. Törékeny, kislányos alkat, karcsú szolizott virágszál. Az arca szubjektív, de nem kell félni, aranyos. A kommunikáció vele egyszerű, beszédes, kínos csend nem alakul ki.
  • Action:

    Megérkezéskor megbeszéltük a részleteket, majd vetkőzés. Ő utcai ruhában fogadott, ami ez idő alatt róla is lekerült. Együtt mentünk a fürdőbe. Ki idő elteltével ő is belépett a kádba, ketten pont elfértünk. Szappanos kézzel kellemesen simogatta az ébredező szerszámot, így kénytelen voltam én is besegíteni a neki a fenekének és puncijának a mosásában. Közben mindenféléről beszélgettünk, kellemesen mulattuk az időt. Egy idő után végeztünk, és irány a szoba. Itt hasra feküdtem és egy masszázst kértem. Ez kellemes, volt, valamilyen olajjal történt. Természetesen nem sport masszázsra kell gondolni, erre a célra mást vennék igényben, de felvezetésnek megfelelt. Az órát fél szemmel azért figyeltem, hogy egy fél óra maradjon a fő műsorszámra, egy lövetű lévén úgy gondoltam annyi elég lesz. Amikor tehát elérkezettnek láttam az időt elkezdtem mocorogni, amit értett, és felkért a fordulásra. Megkérdezte, hogy feladhatja-e a kabátot, amit beleegyezésemre meg is tett, és egy kellemes, átlagnál erősebb francia vette kezdetét. Nagyon jól esett, de nem hagytam sokáig a punciját érintetlenül, magamra húztam, és 69 -es felállásban folytattuk. Amikor kimerítettem ezt a felállást, oldalra fordultunk, majd ő alul elrendezésben folytattuk a kölcsönös franciát. Mindvégig aktív résztvevő volt, nem azt éreztem passzivitást, hogy elveszem az örömöt hanem, hogy kölcsönösen benne vagyunk a dologban és mindketten élvezzük.
    A következő felvonásban hátulról támadást kértem. Itt meglepett, hogy mennyire szűk, állítom, hogy sok szolgáltatónak a popójával vetekszik. Isteni volt, az aktív hozzáállás is megmaradt. Közben a kis formás fenék markolászása annyira megfogott, hogy spontán döntés szerint itt is lett végem. Hú...
  • Elszámolás:

    ideális, érték arány utolérhetetlen. Elszámolás utólag történt a megbeszéltek szerinti mértékig, nem változott menet közben a dolog. Vagyis ebből a szempontból is egy korrekt lányt ismerhettem meg benne.
  • Összkép:

    Nincs mit részletezni, nagyon rendben van. Ha lehetséges visszatérek. Szerintem még fogunk találkozni és közösen munkálkodni azon, hogy még többet kihozzunk a szeánszból
Happy Massage