• DANA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hosszú kihagyás után először látogattam el egy ilyen műintézménybe, és akár már most el is spoilerezhetem, hogy nem bántam meg. A környékbeli pici lányok közül Danára esett a választásom, felhívtam, és szerencsére tudott is fogadni. Az első jó benyomást a hangja tette, ami kedves, tinilányos. A kapuból ismét hívnom kellett, amikor is megkaptam az instrukciókat a lakás megtalálásához.
  • Megközelítés:

    A Lehel-csarnoktól kőhajításnyira. A 3-as metró ott tesz ki a szomszédban, gondolom parkolni is lehet itt vagy a környékbeli kis utcákban, de erre nem figyeltem.
  • Helyszín:

    Modern, liftes társasház, nem kell sokat csámborogni a lakásig, de amúgy sem futottam össze senkivel ezen a hétfő délutánon. A lakás is szép, a célnak berendezett 2-3 szobával, de a hölgyek ügyelnek a diszkrécióra. A szobát egy nagy tatami uralja, körben tükrök, fényfűzérek és porcelánelefántok, van hely lepakolni is, szóval teljesen rendben van. A tükrökön azért lehetne állítani, mert pl. csúszkamasszázs közben szinte csak Dana popsija volt a képben (ami viszont az adott popsi esetében több mint kielégítő látványt képez már önmagában is).
  • Lány külseje:

    Pici, de nagyon formás leányzó, olyan feszes idomokkal, amilyenekhez még nem volt szerencsém. Ahogy mondjuk Salma Hayeket elképzeltük a Desperado ágyjelenét nézve… Az arca olyan vadmacskás típus, nagyon szép és mosolygós.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után elhelyezkedtem a tatamin, Dana pedig ledobta az összes textilt, és az Achilles-inaktól kezdve elindult felfelé a masszírozással. Azt kell mondjam, ez több volt, mint az ilyen helyeken szokásos simogatós masszázs, mert – az egyéb okok miatt - a tarkómat szorongató láthatatlan vasmarok szép lassan lazított a fogásán, és mire a fordulásra került a sor, tényleg sikerült felfrissülnöm és kellemesen ellazulnom. Közben csevegtünk picit a filmsorozatokról (Dana, majd nézd meg a Stranger Things-t, lehetőleg egy szuszra, de semmi esetre sem éjszaka ;)), de leginkább csak csendben élveztem a masszázst. Már itt is sor került megfelelő mennyiségű belső comb cirógatásra, ami jól előkészítette a későbbi történéseket. Ezek a csúszkával vették kezdetüket, és - a fentebb megénekelt feszes gömbölyűségeket megérezve - rögtön kértem is egy félórás hosszabbítást, a csúszkára fókuszálva.
  • Levezetés:

    A szemből csúszkálás pedig már a kényeztetés része: cicivel és teljes testtel váltogatva, a fülembe pihegve, rám mosolyogva; erotikus élményben ez a „program” nálam simán dobogós helyen volt. Közben engedélyt kértem és kaptam, hogy Dana popsiját simogassam, és nem is nagyon tudtam lefeszegetni onnan a kezeimet többé, pedig szemből is szuperfeszes domborulatok szánkáztak rajtam. Nem igazán tudnék részletesebben beszámolni erről a második részről; csak átadtam magam az élménynek, miközben párszor közel kerültem a véghez, ekkor kértem egy kis lassítást, de végül megadtam magam, és Dana krémes kezecskéi megszabadítottak kínjaimtól.
  • Elszámolás:

    Szóba sem került a végéig, csak búcsúzáskor kérdeztem rá. Már évekkel ezelőtt is ilyesmi volt a virágszálak száma másfél órára, de az élmény tekintetében ez a részlet nem is igazán érdemel említést.
  • Összkép:

    A beszámolók szinte teljes hiánya miatt egy kicsit tartottam ettől a találkozótól, de a fent leírtak fényében ez teljesen felesleges aggodalom volt. Külső, hozzáállás, masszázs és az erotika terén is ott van a topon a hölgyemény, és ezúton is köszönöm neki az igazán emlékezetes délutánt :)
Happy Massage