• KYLIE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Néhány napja, szinte véletlenül fedeztem fel Kylie hirdetését az oldalon. Nagyon megtetszettek a feltett képek, a bemutatkozást is frappánsnak találtam, a már fenn lévő beszinek viszont csak a besorolását néztem meg, mert mentes szerettem volna maradni minden előzetes befolyástól. Ezután felhívtam, hogy rákérdezzek néhány számomra fontos részletre. Kylie azonnal felvette de kért, hívjam vissza néhány perc múlva. Számomra nagyon fontos a szóbeli kommunikáció, a HÖLGYNEK pedig nemcsak a hangja volt varázslatos (tökéletesen hasonlított egy régebbi kolléganőmére, akibe halál szerelmes voltam), de az is szimpatikussá tette, hogy bár nem volt alkalmas, mégis beszélt velem néhány szót, pedig megtehette volna, hogy fel sem veszi, vagy kinyomja. Nem ezt tette, visszahívtam, minden kérdésemre választ kaptam, és mindjárt meg is beszéltük a 1,5 órás randit másnapra.
  • Megközelítés:

    A helyszín az egyik Lehel úttal párhuzamos utcában található. Én kocsival mentem, de a villamos megálló is egy sarokra van a háztól. A parkolás fizetős, mint a XIII. kerületben lassan már majdnem mindenhol, viszont cserében se szeri se száma a parkolóhelyeknek, a parkolás nem lehet gond. A cím tökéletesen egyértelmű, a GPS is odavezet, de aki lusta használni, a házszám is tökéletesen látszik.
  • Helyszín:

    Új építésű ház emeleti lakásáról van szó, hála a kapukódhoz kapott pontos telefonos eligazításnak, a liftből kilépve azonnal megtalálható. Bent hangulatosan berendezett és megvilágított szoba kényelmes ággyal, körülötte tükrökkel és szobainassal. Az előszobából tipp-topp fürdőszoba nyílik, melynek rendben tartására nagy gondot fordítanak a lányok, pedig a forgalom miatt ez nem egyszerű logisztikai feladat. Tökéletesen szabályozható zuhany, egy sereg tusfürdő és szájvíz pohárkákkal. Szóval minden rendelkezésre áll a készülődéshez.
  • Lány külseje:

    Bár Kylie arca nem látható a képein, valami azt súgta, ezzel nem lesz probléma. Nem is lett !!! Az ajtó mögül csodaszép sötétbarna hajú és szemű lány mosolygott rám széles, sötét keretes szemüvege mögül. Bár ki nem állhatom a sztereotípiákat, de annyira "titkárnősen" jól állt neki a szemüveg, hogy egyből arra gondoltam, egészen biztosan 0 dioptriás, és csak a látványért viseli. Nem bírtam ki, később meg is kérdeztem tőle, de azt mondta, optikailag is szüksége van rá. Mindehhez igéző hang, kedves mosoly és szavak ... !!! Gyönyörű haját, alakját, lapos hasát, gömbölyű fenekét és szép hosszú lábait képei sokkal jobban megmutatják, mint amit én írni tudnék róla. Ahogy ott állt az 1-es és a 4-es képeken láthatóhoz hasonló együttesben, csak azt tudom mondani, minden szín igaz, amit a képek mutatnak.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve két dologra kértem Kylie-t, aki közben felkötötte szép hosszú haját. A masszázs során koncentráljon a derekamra, mert arra mindig különösen ráfér, és hagyjon időt arra, hogy én is masszírozhassam és kényeztethessem őt. A harmadik a csók lett volna, de erre sajnos függetlenül a remélt szimpátiától, a Listerine és a pohárkák ellenére sem volt lehetőségem. Mindezt azonban már telefonon megbeszéltük, így szóba sem hoztam, csak nagyon sajnáltam (és sajnálom azóta is). Ahogy hasra feküdtem, a tükörben láttam ahogy Kylie-ról lehullik az utolsó két falatnyi ruhadarab, majd rólam is eltűnt a törölköző, és kezdetét vette a masszázs. Achilles és környéke, vádli, combhajlító volt a sorrend mindkét lábamon változatos intenzitással. Keze időnként nagyon izgatóan el-elkalandozott, én pedig jobbra-balra sasoltam a tükrökben. Közben nagyon jót beszélgettünk igen különböző múlt- jelen és jövőbeli témákról, célokról, de nagyon finoman intimebb dolgok is szóba kerültek. Kylie remek, könnyed beszélgetőpartner, és nagyon intelligensen pontosan érzi, mennyire kívánja vendége a beszélgetést. Miközben masszírozott, hol jobb, hol bal oldalamon tűnt fel, megdolgozva a hátamat, karjaimat és vállamat, végül pedig egy remek frissítő nyakmasszázst is kaptam. Miközben a "kezelés" hatására lassan másodfokú harckészültségbe kerültem és vártam az ilyenkor szokásos bűvös szót, Kylie egyszer csak megkérdezte: "Most én jövök ?" Ilyen még nem fordult elő velem, ám mindezt olyan aranyosan tette, hogy hirtelen legszívesebben megcsókoltam volna. Épp csak az utolsó pillanatban jutott eszembe, hogy azt nem szabad. Ekkor elveim, melyek szerint a hölgyek ez irányú kérését mindig teljesíteni kell, kerültek szembe önzésemmel, ami arra sarkallt, hogy ne engedjem lefújni a másodfokú harckészültséget. Az utóbbi győzött és biztosítva Kylie-t, hogy mindent meg fogok tenni, ami tőlem telik, kértem, hagy forduljak meg. Mosolyogva megengedte.
  • Levezetés:

    A fordulás után a Kisasszony beolajozta magát, és a hangulatos gyertyafényben gyönyörűen csillogva félig keresztben csúszkálni kezdett rajtam. Majd lassan fordulva teljesen fölém került, ami egyre jobban emelte a harckészültségi szintemet. Felfelé jövet csókolhattam cicijeit, útban vissza pedig szép és illatos nyakát, arcát (csak az a csók...). Közben visszafelé lábai között újra és újra beleakadt az egyre jobban meredező farkamba. Érezve a helyzet komolyságát, Kylie felegyenesedett a csúszkából, és farkamat olajos combjai közé szorítva fel-le kezdett mozogni. Elképesztő volt, pont olyan, mintha szeretkeztünk volna. Érezte, hogy közeledik a vég, de Ő még nyújtani szerette volna, ezért lassan hátrébb csúszott finoman lábaim közé ült, és ahogy feltámaszkodtam a könyökömre, barna szemével mélyen a szemembe nézett, és finoman franciázni kezdett. Közben egyik kezével farkamat kezdte kényeztetni, hol hosszabb mozdulatokkal, hol pedig lágyan rövidebbekkel, közvetlenül csak a makkot ingerelve, miközben finoman, de ellentmondást nem tűrve hátra feszítette. A másikkal közben hol csak finoman érzékien gyönyörű körmeivel, hol intenzívebben szorítva a golyókat és a lejjebb levő területeket kényeztette. Az egyre emelkedő kéj érzéshez finoman adagolt fájdalom hullámzását már nem lehetett bírni, úgy éreztem, kilépek a jelenből, és több hullámban hatalmasat durrantam. Kylie közben lassuló tempóban folytatta makkom ingerlését, ami fájdalomhatárig nyújtotta az élvezetet. Elképesztő volt. Miután visszatértem a jelenbe, eszembe jutott, hogy be kell tartanom ígéretemet. Kértem Kylie-t most ő forduljon hasra, és amatőr, de szívből jövő technikámmal végig masszíroztam vádliját, combját fenekét hátát vállait. Azonban éreztem, hogy száll az idő, és nem szerettem volna visszaélni vele, ezért kértem, forduljon meg. Készségesen megtette, így cicije, hasa, majd combfeszítő izmai következtek. Miközben finoman masszíroztam a hasát, kezeim el-el tévedtek a lába között. Majd szép lassan lejjebb csúsztam. Klye figyelmeztetett, hogy már nagyon nedves odalent. Masszőri képességeim ismeretében ez nagy meglepetés volt, de hazudnék, ha azt mondanám, nem örültem neki. Hasát és a belső combját végigcsókolva szép lassan eljutottam csodálatos puncijához. Miközben éreztem, hogy jó úton haladok, Kylie egyre intenzívebben mozgott, és kis remegések futottak végig gyönyörű hasizmán. Mire talán épp célt érhettem volna, hirtelen az órára nézve kérte, hagyjuk abba. Mount Everestnyit zuhantam, s bár tény, hogy nem sok időnk volt már hátra, talán még azt is bevállaltam volna, hogy inkább a lépcsőházban öltözöm csak Neki is jó legyen. Sajnos nem sikerült, amit azért is bánok, mert utána logisztikai okokból percekig várnunk kellett, és hallgatóztunk az ajtóban, hogy kiléphessünk a szobából és elmehessünk zuhanyozni. Végül aztán sikerült, és miközben lemostuk egymás hátáról az olajat, Kylie kedvesen biztosított, hogy azért ő sem érezte rosszul magát.
  • Elszámolás:

    A telefonon megbeszéltet (új budapesti átlag) érkezésemkor a polcra tettem. Nem tudom, mi lett vele, nem esett szó róla.
  • Összkép:

    Több kellemes meglepetéssel és oldott beszélgetéssel tarkított másfél órát töltöttem Kylie-nál, miközben remekül ellazultam, mikor az volt soron, és mindenem megfeszült, mikor úgy kívánta a program. Úgy érzem, első találkozásunkhoz képest sikerült egymásra hangolódnunk. Több pillanat adódott, amikor nagyon szerettem volna megcsókolni, és természetesen azt is nagyon sajnálom, hogy végül nem volt elég időm ügyesnek lenni. Annak viszont örülök, hogy bár nagyon kellett sietnünk, végül nem éltem vissza az idejével. Kylie köszönöm szépen az együtt töltött pénteki 1,5 órát, biztosan jelentkezem, ha nincs ellenedre.
Happy Massage