• Anna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Annával valahogy nincs szerencsém, mert amikor hívom nem Ő, hanem valamelyik kolléga nője veszi fel a telefont. Ebben sincs semmi rossz, mert a lefoglalt időpontra Anna már teljes életnagyságban rendelkezésre áll. Ezzel azt akarom mondani, hogy bátran tárgyalhattok a barátnőkkel is, pontosan vezetik és betartják az ügyfél listát.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem a helyszínre, általában mindig van szabad parkoló, ami fizetős (a másfél órát meglehet úszni 400-ból). Tömeg közlekedés sem lehet bonyolult, de erre nem tudok érdemi lehetőséget írni. Aki így érkezik, az bizonyára utána néz a járatoknak.
  • Helyszín:

    Új építésű ház „jeles” emeletén van a lakás, direkt erre a célra kialakítva. A szobában diszkrét világítás, de amikor a szem hozzászokik a félhomályhoz, akkor mindent lehet látni. A nagy meleg ellen légkondi is rendelkezésre áll. A masszírozás történhet masszázspadon, vagy tatamin. Halk zene töri a csendet, de ha valaki beszélgetni akar, akkor sem kell hangoskodnia. A fürdőszobában tisztaság elegendő tusfürdő áll rendelkezésre. A száj ápolásához is meg vannak a kellékek. Törölközőt minden fürdés előtt tisztát és szárazat kapsz.
  • Lány külseje:

    Anna nagyon csinos lány, és arcra is kimondottan szépnek tartom. Alkata arányos, kemény izmos feszes mellekkel rendelkezik. Popsija kerek marokba illő, bőre feszes és sima. Puncija illatos és jól reagál az érintésekre.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor valószínű emlékezett rám mert rögtön egy szájra puszit kaptam, majd be invitált a szobába. Gyors vetkőzés után a fürdőszobát vettem igénybe és mostam le az út porát magamról. Amikor végeztem vissza mentem a szobába, ahol Anna a tatamin széttett lábakkal állva egyenes, merev térdekkel előre hajolva igazította a párnát. A látvány lenyűgözött kikerekedett szemmel, kitágult pupillával néztem fenekét és punciját, amelyek a terpesztől kissé szét nyíltak. A gondolatom egyből a szex felé terelődött. Legszívesebben mögé ugrottam volna és be csempésztem volna a lompost, de mint azt tudjuk masszázsra jöttem. Amikor Anna kiegyenesedett felém fordult és megkérdezte, „hogy szeretnéd”. Mielőtt válaszoltam volna magamhoz húztam és csókolózni kezdtünk és közben a testét is feltérképeztem. Félénken megkérdeztem, hogy kezdhetem-e én masszírozni Őt. – Azért félénken, mert én nem szoktam másokat masszírozni. – Anna beleegyezett és hasra feküdt a tatamin. Körülbelül 10 percig simogattam a hátát, lábát, fenekét, amikor fordulásra kértem, ezért hanyatt fordult, be fészkeltem magam a lábai közé és folytattam a „masszírozást” a mellein, a hasán és a punciján. Ekkor már nem csak a kezeimmel, hanem a számmal is segítettem a masszírozásban. A mellbimbói a csókolgatásomra keményedni kezdtek kéjes sóhajtások kíséretében. Amikor a puncijához értem először kívül simogattam nyaltam, majd a belsejét is „megdolgoztam”. Természetesen ekkor már kellően nedves lett a punci. Sajnos nem sikerült a csúcsra jutatnom.
    Anna következett a masszírozásban. Én is hasra feküdtem és Anna hozzáértő kezeivel jó erősen átgyúrta a hátam, a vállam. Be kente magát vastagon olajjal és csúszkálni kezdett rajtam. A mellei közé vette a combomat és felcsúszott a derekamig, aztán ugyan így a másik combomon. Így játszadozott, majd feljebb haladt. Éreztem mellbimbói keménységét a hátamon. Amikor a mellével a tarkómhoz ért akkor frissen borotvált punciját nyomta a fenekemhez. Isteni érzés volt, aminek eredménye képen már alig bírtam hason feküdni. A fülembe súgta, hogy forduljak meg. Eleget tettem kérésének. Amíg én megfordultam Ő magára kent még egy kis olajt. Úgy ült a hasamra, hogy a farkamat a feneke mögé helyezte közben a melleivel a mellkasomon csúszkált. Időnként a bimbóját a számhoz érintette, hogy szopogassam egy kicsit. Aztán rám hasalt és lábait hátra nyújtva combjai közé szorította a merev lompost. Teljesen elvesztettem a fonalat, már szinte nem voltam észnél. Aztán egy rutinos mozdulattal lecsúszott a lábszáramig most már Ő volt a lábam között. Kezeivel a mellkasomtól a térdemig végig simított, de oly érzékien, hogy azt kimondani nem lehet. Határozott mozdulattal el kapta a farkam és most már azt masszírozta. De ez már a kényeztetés.
  • Levezetés:

    Szóval simogatta a farkam és a környékét is. Egyik kezével a szerszámom izgatta, míg a másikkal a zacskómat, illetve az ánuszomat. Ekkor már a tükröt figyeltem és onnan kontrolláltam a történéseket. A merev farkamon a fitymámat felhúzta és a szájába vette a velem egykorút. Profi módon játszadozott a lompossal. Volt, hogy a zacsitól végig nyalta és utána bekapta és szívott rajta egy hatalmasat, de volt olyan is, hogy oldalról kapta be és harapdálta, és mind ezt úgy, hogy a tükörben szemeztünk. Aztán jött a kivégzés. Ezt úgy csinálta, hogy bekapta jó félig és a nyelvével a makkomat izgatta, miközben bólogatott. Aztán kivette a szájából és csak kézzel izgatott. Nos, ekkor jött el a csúcs és egy hatalmas spriccet kiadva élveztem el. Anna olajos kezével addig simogatta a makkom, míg le nem nyugodtam. Letisztogatott, majd mellém feküdt és kb 5 percig még beszélgettünk.
    Fürdés után, mert rám fért a tisztálkodás boldogan, kielégülten távoztam.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a végére maradt a pesti átlagnak mondható rózsaszálakat az ajtó melletti szekrénykére helyeztem. Anna, bízva bennem, oda se nézett.
  • Összkép:

    Az elején azzal kezdtem, hogy Annával valahogy nincs szerencsém. Most mégis úgy fejezem be, hogy Annával szerencsém volt, és véleményem szerint annak is, aki már felkereste. Anna nagyon kedves hölgy és odaadó a munkájában. Nem utoljára voltam nála, a kollégáktól jó „ajánlás” volt.
Happy Massage