• Lotti

  • Beküldte:
  • Lotti reagálása

    Drága FlyingSpirit1!
    Köszönöm a jó minősítést,örülök hogy jól érezted magad velem és visszavárlak mihamarabb......kevésbé fogsz izgulni de szivesen segítek óldodni:))
    puszi

  • Egyeztetés:

    Már nagyon régóta szerettem volna őt meglátogatni, de de úgy alakult, hogy folyamatosan elkerültük egymást. Részben a véletlenek miatt, részben mert csak ritkábban vagyok a fővárosban. Éppen elutazni készültem most is, amikor láttam, hogy elérhető. Felhívtam és mivel a környéken voltam, sikerült egy elég közeli időpontot egyeztetnünk.
  • Megközelítés:

    Az egyik legforgalmasabb csomópont mellett helyezkedik el, ezért tömegközlekedéssel könnyedén elérhető. Onnan már csupán pár perc séta.
  • Helyszín:

    Az épület kívülről illeszkedik a többi arculatához, igazából semmi különös nincs benne. A bejutás a megadott gomb nyomása után azonnal megtörténik, onnan már nem kell sok utat megtenni. A lakás maga már sokkal pozitívabb benyomást tett rám, mint meg is jegyeztem, nagyon szép és ízléses belülről. A fürdőszobában kád és többféle tusfürdő található, maga a "tetthely" pedig egy kisebb és lakályos háló.
  • Lány külseje:

    Amint beléptem, azonnal átjárt egy régen tapasztalt jóérzés! Az egyik jól ismert szexi ruhájában fogadott, ami jól kiadta vonzó alakját. Az arca pedig még szebb, mint vártam, gyönyörű és sokat fokoz rajta a bűvölő, érdeklődő tekintete. Két puszival köszöntött és megsimogatta a vállamat.Nagyon barátságosan, kedvesen fogadott; már ekkor tudtam, hogy érdemes volt olyan kitartónak lennem!
  • Action:

    Tekintettel arra, hogy első alkalommal és az idő korlátai közé szorítva jött létre a randink, csak egy rövidebb alkalomra találkoztunk. Ez azonban nem jelentett semmilyen problémát, mert annál tartalmasabb volt. Elmentem zuhanyozni, majd visszatérve kezelésbe vett. Ekkorra ő is megszabadult a rucitól. Már a személyes varázsa is sokkal vonzóbbá tette a franciás kényeztetést, a hanghatások és az odaadása pedig már csak a hab volt a tortán. A környékkel is foglalkozott és miközben ezzel foglalatoskodott, a tekintetével rám-rámsandított és láthatta, hogy nagyon jólesik "áldozatul esni" neki. :) Közben én is simogattam őt, nagyon selymes, finom az érintése a bőrének, kellemes és nőies illattal fűszerezve.
    Egyszer kellet egy picit változtatnia a "műveleten", egy lehelletnyivel finomabban kértem, amit azonnal teljesített is. Hamarosan elért a vég, ő pedig nem kegyelmezett, de nem is bántam. :)
    Utána még egy picit beszélgettünk, majd megtisztálkodtam és lassan elbúcsúztam.
  • Elszámolás:

    Ahogyan előre megbeszéltük és a tusolás előtt átadtam. Így gondoltam korrektnek.
  • Összkép:

    Az összkép számomra a lehető legpozitívabb! Amikor jól sikerül egy találkozó, az embert átjárja belülről egy kellemes melegség. Nagyon régen éreztem már, most viszont annál inkább, teljesen kicserélődtem! :)
    Egyedül az volt némi zavaró tényező, hogy borzasztóan izgultam, de ő ebben is segített, nagyon kedvesen bánt velem.
    Lottiban egy értelmes, aranyos és vonzó ifjú hölgyet ismertem meg. A megérzésem nem okozott csalódást, remekül éreztem magamat a társaságában; megérte kivárnom, amíg sikerül találkoznunk!
    Nagyon várom a következő találkozónkat, hogy viszonozhassam a figyelmes (és érzéki) törődést, amit kaptam tőle!
Happy Massage