• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Szia Markosz!

    Tartozom egy bocsánat kéréssel, hogy ilyen későn reagálok rád.
    Igazából nem is tudnék mit hozzá tenni, mint amit megírtál.
    Talán annyit, hogy pontosítva nem fürdőruci volt rajtam hanem fehérnemű szett. De ez legyen a legnagyobb hiba amit elvétettél.

    Ezért szeretem a VTR-rt ahogy írtad is. Néha sokkal gyorsabb, mint telcsi aztán azt is összehoztuk. :)

    Nagyon szépen köszönöm, hogy nálam jártál és remélem, hogy lesz még alkalmunk együtt lenni néhány órácskát.

    Puszillak és vigyázz magadra.

    Alexa

  • Egyeztetés:

    Innen az oldalról került a kedvencek közé. Telefonon nem értem el, ezért VTR-en egyeztettünk, majd a telefonos kontakt is összejött.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, parkolás sima ügy volt és ingyenes. Mivel forgalmas út közelében van BKK-s MT-aknak sem lehet gond a megközelítés.
  • Helyszín:

    Panel. Lift működik. Kecó rendben, otthonosan berendezve. Van hova lepakolni a feleslegessé váló ruhadarabokat. Tisztaság, rend, pedantéria. Fürdő kicsi, zuhanyzóval, zuhanyfüggönnyel. Tusfürdő, szájvíz, nagy türcsi (minden zuhanyzáshoz külön-külön), száraz kilépő. Tetthelyen masszázs ágy, tatami és sok tükör.
  • Lány külseje:

    Úgy éreztem magam, ahogy a 7 törpe valamelyike érezhette magát, amikor meglátta Hófehérkét. Kb. a melleiig érhettem, pedig még magassarkú sem volt rajta. Iszonyat jó teste van! A cicik formásak, feszesek, tenyérbeillőek. Isteni, formás feneke van és gyönyörű combok. Bikiniben fogadott, melynek a felső része a kezelésem megkezdése előtt lekerült.
  • Erotikus masszázs:

    Kiválasztatta velem, hogy mivel végezze a masszázst, felvezényelt a masszázságyra és talptól vállig végigmasszírozott. Kellemes, lazító átdolgozást végzett minden porcikámon. Nem kínzott meg, sőt, amikor, vélhetően ösztönösen megrándultam, megkérdezte, hogy fáj-e, visszavegyen-e az erősségből. Közben végig csacsogott, beszélgettünk. Persze folyamatosan sasoltam őt a tükrök valamelyikében és gyönyörködtem benne. Kellemesen ellazított, amit igazándiból távozás után konstatáltam, mert addig minden más elvonta a figyelmemet.
  • Levezetés:

    Az utolsó etapban átköltöztetett a tatamira és az általam választott franciás levezetésben részesített. Kellemes, cuppogós franciája van, kézhasználattal kombinálva. Kényeztette a környék közvetlen lakóit is, amit lassan, finoman abszolvált, Közben fel, fel nézett, kéjes pillantásokkal. Mély torok, köpködés, nyálcsorgatás nem volt, de talán az alkalomhoz nem is illett volna (azt inkább a másik térfél SZT-inál keressük). Összességében egy kellemes NFVSZ kivégzésben volt részem.
  • Elszámolás:

    Az elején elhejeztem a polcon lévő kosárkába, az előzetesen, telefonon egyeztetett ajándékot. Szerintem még a régi pesti átlagot sem közelíti meg.
  • Összkép:

    Korrekt, cserfes masszőzlány, bombázó testtel. Már csak azért érdemes meglátogatni őt, legalább egyszer az életben, hogy megcsodáljuk és érezzük őt. A masszázs és a levezetés, már csak hab a tortán.
Happy Massage