• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző este indítottam egy VTR egyeztetést, amit nem sokra rá vissza is igazolt.Igen könnyen és gyorsan ment.
  • Megközelítés:

    A hirdetésében és a térképen is pontosan meg van adva a cím. Majdnem a ház előtt találtam parkolót, ami ugyan fizetős, de manapság mi nem.
  • Helyszín:

    Rendben van a kéró teljesen, rend és tisztaság volt a kutya ellenére is, ami igényességet mutat, ez az igényesség rajta is meglátszik. a zuhanyzóban több féle tusfürdő és szájvíz is található. A szoba lényegében egy nagy nappali, de jó az elrendezése.
  • Lány külseje:

    A fotói visszaadják a valóságot, aki szereti az érett nőket, azt nem érheti csalódás. Formás mindenhol, látszik rajta, hogy foglalkozik a külsőjével. sok fiatalabb lány példát vehetne róla.
  • Action:

    Beinvitált a tetthelyre, ahol egy kicsit beszélgettünk, majd elmentem zuhanyozni. Már a szobában várt, amikor visszatértem.Az ágyon folytattuk a beszélgetést, ahol először én kezdtem vele foglalkozni.A ciciktől indulva leértem a puncihoz, ami szintén ápolt és jó illatú volt.Éreztem hogy sikerre lehet vinni az ügyet, amit elég intenzíven vissza is jelezett.Kis pihegés után ő foglalkozott velem, először finoman, majd egyre mélyebben és a kedvencemet, a zacsit sem hagyta ki. Kérdezte hogy mi legyen, mire én a popót választottam, mivel ehhez jutok ritkábban. A méretemre hivatkozva csak kutyusban vállalta, amit nem bántam egy csöppet sem. Viszont a franciás felvezetés, a mozgása és a hangeffektek gyorsan megtették a hatást és a gumiban végeztem. Másfél órára neveztem be így volt időm rehabilitálódni egy kellemes masszázs alatt. A második kört franciával kezdtük és mivel sikerült neki elég keménnyé varázsolnia, így ezt a kört is popóval folytattuk. A póz ugyanaz, mint az első körben, de most már kevésnek bizonyultak a kiegészítő elemek, így kértem a franciás levezetést.Az idő vége felé járt és rásegítettem, de nem kellett sok és kész lett a második kör is.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt, a VTR mindent tartalmaz és nem is került szóba. Én a végén rendeztem a kis asztalra helyezve. Nincs lehúzás, óranézegetés, csak a megbeszélt program.
  • Összkép:

    Kellemes másfél órát töltöttem nála, ki is élveztem minden percét. Ajánlott MILF, főleg annak aki szereti a nyafogásmentes popószexet.
Happy Massage