• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon gördülékenyen ment a hölgy népszerűségéhez képest. Mindenről részletesen és búgó hangon tájékoztatott.
  • Megközelítés:

    Béke tér környéke, a térkép nagyjából stimmel. Közösségi közlekedés terén is számos opció van. Parkolás fizetős, de nem vészes a tarifa. Ajánlatos a Lidinénit és Rmann bácsit felkeresni ha van náluk hely. Számozás egyértelmű, bejutás egyszerű. Annyira nem diszkrét, pláne ha épp a postással futsz össze.
  • Helyszín:

    Újabb építésű ház lentebbi emeleti kis lakása. A célnak tökéletesen megfelel. Minden patent, van légkondi. A sötétítés talán sok volt, de a tűző nap miatt indokolt. A bútorzat némileg avítt, de kit érdekel, ha nem nyikorog. Előtérben hangulatos fényfüzér. Lift viszonylag közel van. Fürdőszoba is kellően felszerelt, tiszta és modern. Akárcsak a hölgy, az infrasztrákcsör is tökéletes.
  • Lány külseje:

    Sok erre a minimális karakter. Észbontóan dögös BOMBANŐ. Mintha egy poreszből lépett volna ki eléd. Megkockáztatom, hogy vékonyabb, mint a képeken! Tökéletes cickók és vékony alkat, hosszú haj, magassarkú. Angelina Valentine-hoz tudnám leginkább hasonlítani. Az arckitakarítástól nem kell tartani egyáltalán. Egy piros cérnaruhában fogadott, ami csak a puncit fedte, minden mást megmutatott. Van piercing felül és alul is, illetve szép tetkók főleg a lábain. Ezek fokozzák az élményt.
  • Action:

    Vétek lett volna egy ilyen kaliberű hölgynél a kényszert kihagyni, ezért a zuhanyt követően ezzel indítottunk. Ahogy lekerült a törölköző máris nekilátott az ágyon térdelve a figurának. Cuppogás, köpködés, öklendezés, minden volt. Annyira felhúzott már az is ahogy fogadott, hogy pillanatok alatt végem lett. Szájában hagyott lenyugodni és kiment rendbe tenni magát. Masszázzsal és csevegéssel folytattuk, kellemes élmény volt mindkettő. Ezt követően ismét kényszer, illetve KF volt a program. Egészen elképesztő tempót lehet diktálni neki. Nem is bírtam sokáig, ismét a szájában ért a vég. Némi beszélgetést követően irány a zuhany. Igen, az aktus elmaradt, de enélkül is brutál jó élmény volt Jázminnal eltölteni egy órát. Legközelebb bepótolom.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt, telefonban tisztáztuk illetve az elején ismét elmondta a kondíciókat. Az asztalra helyeztem. Extrákkal együtt az átlag felett, de Jázmin csak egy van.
  • Összkép:

    Egy igazán emlékezetes pornós élményben volt részem egy szuper lánnyal. Nem barátnős, de tőle ne ezt várjuk. Ahogy fogalmaz, a szerelem nem az ő asztala. Ki kell próbálni mindenképpen.
Happy Massage