• Jana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon csábító az étlapja és a fotók is csinos nőről árulkodtak, szerencsére hamar elértem és mivel épp ráért, már indultam is hozzá.
  • Megközelítés:

    Óbudai lakótelep, a Szentendrei mögött a Kerékben könnyed volt a parkolás is, sajnos már itt is fizetős jó ideje. Buszok is járnak erre, könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Panel, de ez nekem nem gond és eléggé rendben van a lépcsőház is. A lakás a célnak megfelel, a fürdőben érdekes módon van kialakítva egy nagy zuhanyzó, akár ketten is el lehet mókázni benne. Törölköző és tusfürdő nem kimagasló, de megfelelő.
    A szobában kinyitott kanapé, néhány helyen kemény, szóval vigyázni kell a térdre és derékra. Szomszéd szobákat nem láttam, de a helyszín egyértelműen ilyen tevékenységre van berendezve több szereplővel.
  • Lány külseje:

    Érett hölgy, eszméletlen karbantartott testtel. Nem túl izmos, szerencsére, de egy csepp zsír sincs rajta, nagyon jó lábak és segg, formás karok, lapos has. A sok sport miatt a mellek sajnos elég kicsik, de nagy és meredező bimbókkal, amik jól reagáltak a szopogatásra. A punci nagyon simára borotvált, és finom ízű.
    Az arcon kicsit jobban meglátszik az idő, a korának megfelelő ráncok, ami a test tökéletes feszességével kissé kontrasztos, de összességében mindenképp helyesnek mondanám.
  • Action:

    Úgy tűnt szimpatikus vagyok neki, így őszinte, érzéki csókkal kezdtünk, egyre jobban belemelegedve, közben kezdtem felfedezni a feszes testét, markoltam kemény seggét. Tetszett neki ahogy a fülét is nyalogattam, a tangáján keresztül és éreztem, hogy nedvesedik. Az ágyra huppantunk és csókolgatni kezdtem lefelé haladva a testén. A combok hamar kitárultak és várta, hogy végre ott is kényeztessem. Lassan nyalni kezdtem majd ujjazni is, mindkettő tetszett neki. Próbáltam megspricceltetni, de ez most nem jött össze, viszont nagyon felizgatta és egy kis csiklójáték után szépen elélvezett. Magához húzott és csókolóztunk tovább, megköszönte az orgazmust és azt mondta, most ő jön.
    Lejjebb bukott és ügyesen szopni kezdett, golyók is kaptak, mélytorokkal is próbálkozott, de teljesen nem tudott bevenni. Ennek ellenére eléggé felhúzott a szája, így gumit kértem és szemből beléhatoltam. Ahhoz képest, hogy eléggé kitágult az ujjaimtól, meglepően szoros volt megint, nagyon ügyesen fonta körbe a farkam. Kis reszelés után doggyba fordultunk, gyönyörködtem feszes seggében és finoman ujjazni kezdtem kívánatos ánuszát. A gyűrű szépen tágult, de olyan kívánatos látvány volt és annyira szűk benne lenni, hogy elég közel kerültem a véghez. Megbeszéltük a popót is, de tudtam, ha oda bepréselem magam, rögtön elélvezek. Így ez marad legközelebbre. Kérdeztem, hogy menni fog-e neki megint, de mondta, hogy az sok idő lenne, így váltottunk. Oldalról hátulról folytattam a dugást, szeretem ezt a pózt, mert szinte mindenét elérem, csókolózni is lehet közben, és ráadásul nem túl megerőltető. :-)
    Így dugtam egy ideig markolva a seggét, majd rákérdeztem a lenyelésre. Tetszett neki az ötlet, szóval kivettem, gumi le és a kitátott szájába vertem, ő pedig ügyesen kiszopogatta az összes cseppet. Szopott gyengéden egy ideig, majd megdicsérte az ízem és adott törlőt a homlokomra.
    Kicsit még beszélgettünk, majd zuhany és el.
  • Elszámolás:

    Az elején elkérte, és amíg zuhanyoztam el is vitte vagy tette valahova, engem ez nem zavar. Komplett csomagot kértem, és bár a popó kimaradt, nem vártam visszajárót, hisz nem miatta maradt ki. Nem voltam csalódott, mert igazán élvezeteset szexeltünk, amit ő is élvezett.
  • Összkép:

    Egy rendkívül feszes testű, ápolt MILF, akivel szeretői hangulatban kielégítettük egymást. Nem egy észvesztő kefélés volt, ha nem egy gyengéd szeretkezés, amibe beleférhetnek extrémebb játékok is. Mivel érzem még benne a potenciált, vissza fogok menni egy teljesebb programra.
Happy Massage