• Honey

  • Beküldte:
  • Honey reagálása

    Kedves Decameron!

    Köszönöm hogy sikerült erőt, bàtorsàgot venned magadon ès felhìvtàl!
    Rèszemről is ùgyszint kellemes hangulatban telt el az együtt töltött idő.. :)
    Remèlem lesz mèg alkalmunk talalàlkozni!

    Legyen szèp napod ès csodàs hètvègèt! :)

  • Egyeztetés:

    Honey nagyon régóta fent van a kívánságlistámon, de valahogy csak a képek nézegetéséig jutottam eddig. Az oldalon mindig jelzi, amikor elérhető és most is villogott, hogy hívj, hívj, hívj. Végre erőt vettem magamon és felhívtam. A vonal túloldalán egy halk, kedves hang válaszolt. Élvezet volt hallgatni, ahogy elmondja mi merre hány méter. Lágy, nőies hangja búgott a fülemben miközben készülődtem.
  • Megközelítés:

    Nem kaptam pontos címet, hanem egy kicsit odébb navigált. Nem kell megijedni, még én is könnyen megtaláltam utólag a végleges helyet, pedig nem vagyok pesti gyerek. Késő este oda parkoltam ahova akartam, közvetlen a ház előtt is lett volna hely, de maradtam az első címen. Így legalább 1-2 perc laza sétára volt a tetthely.
  • Helyszín:

    Kapukódot megkapva lépcsőházba be, szerencsére nem kellet sokat menni és már a lakáshoz is értem. Már az ajtó előtt is kellemes illatot éreztem, így be tudtam lőni a helyet.
    A kecó nagyszerűen néz ki. Igényesen kialakítva minden helyiség ahol jártam. Cuccokat a nappaliban szórtam le. Fürdő is szép, végre a kedvenc tusfürdőmmel fürödhettem. Szájvíz + pohár megtalálható és kettő törölköző is jár a vendégnek, amelyek kellően nagyok voltak.
    A szoba ahol az időnket töltöttük pici volt. Egy ágy töltötte ki a teret mellette a falon pedig egy tükör. Kellemes hangulatvilágítás tette meghitté az aprócska szobát.
  • Lány külseje:

    És végre a lényeg…
    Mikor kinyílt az ajtó meglepődtem, mint faltörő kos a fotocellás ajtó előtt. Egy hihetetlenül szép NŐ állt előttem. Lélegzetem is elakadt mikor megláttam. Lehet észrevette arcomon a döbbenetet és nem tudta mi a franc bajom van, de egyszerűen lenyűgözött. Ez volt az első másodperc történése. De aztán továbbra is csak hülyén néztem, mint lufiárus a nyílzáporban.
    Hogy miben fogadott? Ne kérdezzétek. Az arca volt az, amibe egyből belehabarodtam. Persze aztán miután lekerült róla a fogadóruha már nem csak az arca volt ami nagyon tetszett. Közhely, de a képek abszolút nem adják vissza az igazi szépségét, testének bájait, a hangját és a nyugodt személyiségét. Fiatalságától és szépségétől nincs elszállva.
    Ami nagyon brutális volt, az a nézése miközben kényeztetett.
    Honey tipikusan az a nő, akinek a közelébe máshogy nincs esélyem kerülni. Akiről kamaszkorom óta (ami nem most volt) álmodok, hogy majd egyszer, ha nagy leszek, akkor ilyen barátnőm lesz. Ő lenne az, akivel ha az utcán végigsétálsz, megállna a forgalom.
    Tudom a szépség szubjektív, de hát nekem Ő az ideálom. Ez van.
  • Erotikus masszázs:

    A programot elmondta telefonba és a vendég egyéni igényei alapján eldöntheti mit szeretne. Végre egy lány, akinél nincs forgatókönyv.
    Én mindenképpen szerettem volna a masszázs részt, mivel petyhüdt testemet az irodában edzem a klaviatúra heves ütögetésével, aminek következtében a csekély mértékű izomzatom megkeményedett a vállamon és a nyakamon. Ezen izomcsomókat igyekezett eltüntetni Honey gyengédebb és erősebb mozdulatok kombinációjával.
    Én eközben nyálcsorgatva bámultam a tökéletes Nőt, ahogy testemen dolgozik. Néha váltottunk csak szót, pedig hangja is varázslatos és én elég szószátyár tudok lenni, de ez nem az a pillanat volt amikor dumálnom kellett volna. Csak élvezkedtem és feküdtem mint egy darab fa.
    Alaposan átgyúrta hátamat, vállamat és nyakamat. Majd ezután rákérdezett a csúszkára. Ezt ki nem hagytam volna semmi pénzért…
  • Levezetés:

    Szóval megfordultam, bekrémezett engem s magát is. Gyönyörű teste fel s lecsúszott rajtam és közben, ahogy rám nézett…
    Talán Stephenie Meyer amerikai írónő szavai passzolnak ide : „A szemét hagytam utoljára, mert tudtam: ha egyszer belenézek, alighanem elveszítem gondolataim fonalát.”
    És én belenéztem és elvesztem. Megbabonázott teljesen. Szétszedett és összerakott, a pokolba taszított és a mennyekbe emelt. Ajkai ajkaim előtt voltak, de nem csókolt meg, még nem. Csak húzott tovább, látta rajtam az édes kínt, amit okozott. Aztán megkegyelmezett és megkaptam jutalmamat. Szenvedélyesen, hevesen csókol Honey. Aztán egy kis időre csak magamhoz szorítottam és öleltem. Bárcsak megállt volna az idő…
    De az idő nem állt meg s az események sem. Lecsusszant kőkemény falloszomhoz és belekezdett a kivégzésembe. Dús ajkai elnyelték férfiasságom. Változatossan dolgozott meg, nem maradt semmi sem szárazon. Én meg közben csak feküdtem a gyönyörtől kábultan és közben kelyhére vágytam, de közben arcát is akartam látni, ahogy kényeztet. Így most önző módon csak a saját élvezetemmel voltam elfoglalva. Jól vegyítette a lágy elemeket a pornóssal. Sajnos nem vagyok nagy író, hogy átadjam az olvasónak azt az érzést, amit akkor éltem át, így csak azt mondom: ezt meg kell tapasztalni.
    Az idő gyorsan szállt és a végéhez közeledet. Kézbe vettem az irányítást, míg Ő a golyóimat kényeztette hevesen. Pillantok alatt ki is táraztam. Kábultan hevertem tovább egy percig.
    Összekapartam magamat, lezuhanyoztam és fájó búcsút vettem.
    Fehérvár felé az út gyors volt. A rózsaszín felhő, amiben úsztam hamar hazarepített.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondta a rózsaszálak mértékét. Első hallásra kicsit ijesztő lehet az óra, de ha megtapasztalod, amit én is, bagatellnek fog tűnni. Akció végén raktam ki az asztalra, de rá sem nézett.
  • Összkép:

    Lehet kicsit elfogult vagyok, de Honey tényleg nagyon bejön nekem. A vicc az, hogy különösebb dolog nem történt. Egy külső szemlélő számára teljesen átlagos massz együttlétnek tűnhet, de számomra különleges volt.
    Honey maximálisan kihasználja nőiességét. Személyisége is tetszik, nem az a pörgős fajta. Kedves, nyugodt és bájos.
    Amint alkalmam adódik, egyből megyek. Az idei év legjobb kalandja volt számomra.
Happy Massage