• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Szia drága :)
    hát köszönöm az élményt amit megfogalmaztál rólam.
    Ne haragudj ha egy kicsit távolság tartó voltam :)

    Legközelebb is várlak
    Puszi

  • Egyeztetés:

    Korábban már próbáltam elérni néhányszor sikertelenül, most simán felvette. A másik oldalon is láttam a hirdetését, és az elérhetőségi adatai gyakran eltértek egy kicsit. A telefonos megbeszélésünk hatékony volt, rugalmasan állt a dologhoz, találtunk még aznapi időpontot.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű, könnyen megtalálható, tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Az épületen belül a "kétszer jobbra" leírás engem egy kicsit megtévesztett. Az első "jobb" lényegében a liftből való kilépést jelenti.
  • Helyszín:

    Szépen felújított lakás egy régi bérházban. A fürdő nagyon jól néz ki, talán a legszebb amit láttam. Hatalmas szögletes kád van benne, amiben kapaszkodó híján sem könnyű elcsúszni, és nagyon kényelmesen lehet ketten is zuhanyozni. Függöny, vagy ilyesmi nincs, ami az első zuhanyzásnál egy kicsit zavart. Nagyon figyeltem, hogy ne pacsáljak ki vizet. A második zuhanyzásnál nem voltam abban az állapotban, hogy ezzel ennyire foglalkozzam, de végül is akkor sem ázott el a fürdőszoba. A tényleges helyszín a fürdőszobán keresztül közelíthető meg, illetve mintha lett volna egy másik bejárata is. Jól ki van találva. Tatami van benne. Hangulatos, de nagyon gyenge világítása van. Igazából sűrű félhomályról beszélhetünk, ami kezdetben nem tetszett, de aztán nagyon bejött. Jól be van tükrözve.
  • Lány külseje:

    A képek nagyrészt magukért beszélnek. Gyönyörű, nagyon karcsú, szép arcú lány. Ami fontos, hogy az arca szebb mint a közeli képeken, mivel azok közül néhány torzít egy kicsit (persze még így is nagyon szép azokon). Nagyon barnára szoláriumozza magát, amit ha az utcán látnék, valószínűleg erős túlzásnak tartanám. A későbbiek fényében azonban azt kell mondanom, hogy így volt jó, ahogy volt.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs közben rákérdeztem, hogy tanulta-e valahol? Azt mondta, hogy nem, csak az alapján csinálja, hogy neki hol szokott fájni. Ha ehhez viszonyítjuk, akkor fantasztikus volt a klasszikus masszázs rész, és ettől függetlenül is nagyon jó. Nagyon gyakorlottnak tűnt, és nagyon jól használta a testsúlyát, ami pedig igazán nem jelentős. Nagyon hamar megjelentek a csúszkás, erotikus elemek a masszázsban. Sötét volt, de pont ez emelete ki a látványát a tükörbe. Amikor állva láttam őt korábban, azt valóban jól leírja a "gazellaalkatú" kifejezés, de csúszka közben sokkal inkább volt "párductestű". A félhomályban csodálatos volt, ahogy az ő jóval sötétebb, olajtól csillogó teste, az én "civil" fehér testemen mozog. Partra vetett fehér bálnához lehettem hasonlatos, ahogy elterültem alatta, de próbáltam elvonatkoztatni ettől. Neki ez valószínűleg kevésbé sikerült. A mozdulatai nagyon szépek voltak, ugyanakkor ezerszer begyakoroltnak tűntek. Nagyon sokszor járta be pontosan ugyanazt az utat a teste, sőt még a szeme is. Soha nem nézett rám, mégis nagyon izgató volt látni ahogy a szeme szinte villogva jár a sötétben. A haja természetesen fel volt tűzve, de nagyon jó volt, hogy nem tömör konty volt, hanem a hajának a végéből egy jó 15-20-nyi felálló "pálmafa"-félét alkotott. Ahogy a masszázst, főleg az erotikus részét csinálta, abban volt valami szoborszerű. Pedig mozgott, meleg (élményként: forró) volt, lágyan rugalmas volt a teste, mégis: a távolságtartása, az alkatának és bőrének tökéletessége, sötét, csillogó színe és a mozdulatainak harmóniája egy szoborhoz tették hasonlatossá,
  • Levezetés:

    Ami a kényeztetést illeti, nagy gondban voltam a pontozással. Igazából egy kicsit sem volt barátnős és egy kicsit sem volt pornós, viszont hihetetlenül erotikus és esztétikus volt, a masszázzsal szerves egységet alkotva. Nagyon jó volt bár nehéz megmondani, hogy mitől. A kézi kényeztetést egyáltalán nem bonyolította túl, a francia csak egy-két rövidebb rész volt, amit én inkább csak jelzésértékűnek találtam. A testre élvezés a végén abból állt, hogy közel tartotta a jobb mellét, így néhány csepp talán arra is juthatott. Megkérdeztem előtte, hogy befejezhetem-e a szájában. Azt mondta: nem szeretné. Korábban telefonban azt mondta, hogy ez a lehetőség szimpátiától függ. Ezek szerint nem voltam szimpatikus. Meg nem lepődtem ezen, de azért jól sem esett. Ugyanakkor ez mégsem lombozott le, csak erősítette az érzést, hogy most egy olyan lány elégít ki éppen, akihez úgy egyébként talán csak életmentés esetén lenne esélyem hozzáérni. Az említett mellhezérintéses módon pumpálta a férfiasságomat, miközben én a másik csodálatosan feszes, csúcsos kis mellét morzsolgattam (remélem nem túl erősen). A háton fekvő szakaszban már korábban is fogtam, ahol értem. Fantasztikus volt. Katartikus, rendszerleállásos orgazmussal lett végem a kezében.

    Megkérdezte, hogy zuhanyozhatunk-e együtt, és segítsen-e lemosni a hátamat. Én egyetértettem, bár még alig voltam magamnál. Zuhanyzás közben is gyönyörű volt a teste de ebben a helyzetben már nem volt semmi erotikus, csak teljesen normális dolog volt. Talán az évszázadok óta meztelenül szaunázó finneknél lehet ilyen. Szedelődzködés közben volt egy nagyon emberi kis beszélgetésünk. Én sajnos orgazmus után szoktam beszédesebbé válni, és talán ő is oldottabbá vált. Elmeséltem valamit magamról, amiről neki rögtön eszébe jutott, hogy az apukája is így van ezzel. Újabb kis öntudatlan jelzés arról hogy kinek hol van a valódi helye. :)
  • Elszámolás:

    Korrekt volt. Talán az újabb pesti átlag, bár nem vagyok nagyon tájékozott. Abszolút megérte, minden távolságtartás ellenére is.
  • Összkép:

    A képek egy modern, és a szépségében nagyon öntudatos lány képét mutatják, amit a személyes tapasztalataim is jelentő részben megerősítettek. Van benne egy komoly távolságtartás, de ez nem rontja le az élményt inkább különös, érdekes színeket ad annak. Egyébként meg - úgy látom - van egy jóval közvetlenebb oldala is, ami viszont csak a körülményektől és a hangulatától függően jelenik meg. Mindezek ellenére, vagy talán éppen ezek miatt, csodálatosan erotikus élményt tud nyújtani.
Happy Massage