• ERIKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábbi beszámolók alapján a hárememben volt.Elsőre elértem szombat délután és fél óra múlva a helyszínen voltam.Telefonban is már szimpatikus és kedves volt velem.
  • Megközelítés:

    Qp-val érkeztem a Kolosy tér közeli házhoz amiben már vagy ötször voltam régebben más masszcicáknál.Parkolni a házzal szemben tudtam szombaton grátiszba.
  • Helyszín:

    Családi ház felső emeletén van a maszoda.Bejutás kapun keresztül majd ajtón be és fel a csigalépcsőn.Ajtón belépve Erika várt rám a lépcsőn,hogy bevezessen illetve felvezessen az egyik tatamis,tükrös maszobába.Több hölgy,szoba és fürdő van ott.
  • Lány külseje:

    Képei retusáltak,mint általában ebben a kerületben,de nyilván Ő van rajta.Kívánatos szexi és szép arcú milf.Magas hosszú lábú tünemény szép és játékra hálás tenyérbe illő cicikkel,formás popsival és finom puncival.Nagyon erotikus kisugárzása van igazi vadmacska.
  • Erotikus masszázs:

    Követtem a lépcsőn fel,közben hesszelgettem a szexi fehérneműben ahogy halad előttem szexi Erika.Gyorsan leverettem a kádban az út porát és már bent is voltam a maszobába,hogy megtörölgessen.Már csak egy bugyi volt rajta mire vissza értem éreztem,hogy vibrál a levegő.Rá tapadtam a cicikre és szopogattam a kemény bimbiket és markolásztam kemény popsiját.
    Hasra vágódtam a tatamin,hogy lenyugtassam magam Ő csak mosolygott milyen mohó vagyok.Rábíztam magam mert éreztem,hogy most így kell lennie. Talpamnál kezdte a masszt krémes kencével.Tanult mozdulatokkal operál.Eszméletlen relax masszban volt részem,teljes testes verzióban.Szépen haladt felfelé.A derekamnál és hátamnál elidőzött.Mozdulatai szakszerűek voltak,közben beszélgettünk erről arról.Éreztem,hogy erotikusabbá válik a mutatvány és cicikkel a hátamat izgatta,karcolta a bimbikkel...
  • Levezetés:

    ...Popsimnál be besimított és a zacsit is hergelte.Éreztem,hogy most jön a rész amire vártam.Lábamat békába raktam és belenyalogatott a fenekemben amit nagyon élveztem.Zacsit a gátat és az ánuszom is szétnyalta fantasztikus volt.Sokáig elidőzött,de már nem bírtam feküdni és rá fordultam a vágyamra.Állt a kápó mint a cövek,de nem vette be csak a környékkel foglalkozott húzta a vágyam.Először körbe üdvözölte a farkam teljes hosszában és végre bevette a makkom és brutál bőnyálas franciába kezdett.A tükör felé pucsított és puncijával játszottam.Rám ült,hogy nyalogassam mézes punciját és vonaglott arcomon,közben vadul cumizott.Sokáig kóstolgattuk egymást,éreztem,hogy végem és a szájába lőttem egy forró adagot.Lekettyent az órám és elmentem fürdeni.

    Nem akartam még el menni,mert csodás élményt kaptam tőle.Kijöttem a fürdőből és kérdeztem,hogy maradhatok-e még fél órát.Mondta persze ha szeretnél.Hurrá vadul le smároltam és már hanyatt is vágódtam a tatamin.Végig csókolt a vadmacska és ajkával kezelésbe vette a vezérem.Mohón szopott én meg alá dolgoztam.Néha felhúztam,hogy csókoljam mohó ajkait hihetetlen volt.Rám fordult 69-ben és szét nyaltuk egymást.Éreztem,hogy így kell maradni a popsijába is bele nyalogattam.Elöntött a mámor és alá dolgozva a szájába robbantottam a második patront is.Közös pancsi és kiléptem a nagyvilágba.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztem a kerületi átlagos rózsacsokrot kerekítve a felejthetetlen kék élményért.
  • Összkép:

    Nagyon megérte a szombati kiruccanás.Háremem tagja marad a hölgy ami elég ritka nálam.Nem túloztak a beszik csodás élményben volt részem Erikával,örülhettem neki.Nagyon odadó volt leste minden kívánságomat.Szeret kényeztetni nem vitás és a masszázsa is kiemelkedő.Nagyon tetszett a másfél órás szeánsz. :)
Happy Massage