• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt telefonon hívtam, elsőre elértem, informatív, szimpatikus és kedves volt. Aznap délutánra beszéltük meg, a címért pedig egy órával a találka előtt kellett hívnom. Pontosan hívtam érte, ő pedig pontosan meg is adta.
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető, a parkolás nem gond, a ház előtt nagy parkoló van, sok szabad hellyel, akár a kapu előtt is meg tudsz állni, persze, csak ha akarsz. A házszám jól látható, a google pontosan tudja a helyét.
  • Helyszín:

    Panel épület, sokadik emelet, feljutás lifttel, ahol a folyosót plusz rács védi, mely mögött Alice fog várni. A lakás rendezett és tiszta, egyszerűen berendezett, keleti illatokkal. Fürdő klasszik panel, de szintén tiszta, minden megtalálható, mi kellhet, törülköző is rendben van.
    Szobában félhomály, mely függönnyel szabályozható, ágy a sarokban, de rendben van, és egy székre le tudsz pakolni. Üvegszekrény mögött pedig citromfa és elefánt. :)
    Szerintem egyedül voltunk.
  • Lány külseje:

    A képeken látszik, de élőben látod igazán, hogy Alice vékony, pici cicikkel. Hogy mennyire, az egyéni ízlés kérdése. Ami a képeken nem látszik, hogy nagyon helyes, aranyos, kedves, szép kis arca van. A piercingek (nyelv és orr) és karkötők nagyon jól állnak neki, vagány, picit lázadós kinézetet kölcsönöznek neki.
    Természete kedves, az elején nem olyan közvetlen, de 20-25 perc után már az volt. Értelmes, jó fej és normális, nem elfajzott értékekkel rendelkezik.
  • Action:

    Köszönünk, bekísér, dumcsizunk, vetkőzők, fürdök, bla-bla-bla.
    Feketeneműben vár, nyelves, valódi csókkal üdvözöl. Ágyra fekszem, ő rajtam, tovább csókolózunk, elindul lefelé, mellemen és hasamon keresztül eljut a farkamhoz, mely ekkor már majdnem kőkemény. Elkezdi szopni, mert ez nem francia, ez egy tökéletes szopás. A mélytorok nem esik nehezére, szerintem szereti, mert szinte végig így csinálta. Annak ellenére volt valódi torkos mutatvány, hogy olyan irányból csinálta, hogy a farkam görbülete pont ellentétes volt az ő torkának görbületével. Sokáig kényeztetett, majd felsegítem az arcomhoz, egy kisebb csókcsata után pedig az arcomra ültettem, és nyalni kezdtem punciját. Nem volt ellenére, hangja megjött, tette vette magát az arcomon, volt hogy csak ő mozgott a nyelvemen. Gumit húzott, rám ült és szemből meglovagolt. Nem csak vonaglott rajtam, rendesen volt magassága is a mozgásának. Néha én mozogtam alatta, de a javát ő végezte rajtam. :) Ez a kedvencem, önző módon nem is variáltam túl, egy kiadós vágta után a gumiba élveztem. Rajtam maradt, ami nagyon jól esett. Később rendbe rakott, és vállamra feküdt.
    Simi, cirógatás, dumcsi. Érdeklődött, hogy lesz-e második, mondtam felejtős. :)
  • Elszámolás:

    Telefonban magától elmondta, -ilyen jó hírű lánynál- természetesen később sem változott. Picit közelebb van az újhoz, mint a régihez.
  • Összkép:

    Nagyon jó. Rendes, kedves, ügyes lány. Az értékelésekből látszik, hogy nem átlagos.
    Költői kérdés: a hozzá hasonló, kimagasló lányoknál merül fel bennem mindig a kérdés, hogy egy számára kevésbé, vagy egyáltalán nem szimpatikus vendéggel is ilyen tud-e lenni? Egyáltalán én szimpi voltam neki? :)
Happy Massage