• Anna

  • Beküldte:
  • Anna reagálása

    Kedves KisBuddha!:)
    Nagyon szépen köszönöm a részletekben gazdag beszámolót!:)
    Teljesen levettél a lábamról ezzel az irománnyal, te aztán tudod hogyan lehet belopni egy hölgy szívébe magad:))
    Nagyon jól éreztem magam a társaságodban!:)
    Szeretettel várlak vissza akár az Eszterrel is, ígérem nem leszek féltékeny csak egy picit:)
    Csókjaim,Neked
    A.

  • Egyeztetés:

    Könnyen elértem, rögtön találtunk közös időpontot, és azt is rzgalmasan kezelte, hogy még érkezésem előtt módosítottam az egy órát másfél órára.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető bkv-val és kocsival is. Hatalmas háztömb, diszkrét a belépés. A környék nem túl forgalmas.
  • Helyszín:

    A kerületnek azon része, amely még kicsit lehangoló, de ahogy közeledünk a pontos címhez egyre jobb a benyomásunk. A épület, lépcsőház, lakás viszont teljesen rendben van: tiszta, rendezett, korrekt. A szoba egy kicsit elsőre sötétnek tünt, de mikor hozzászoktam a félhomályhoz pont tökéletes lett az alaklomhoz, elegendően láttam mindent.
  • Lány külseje:

    Nem kell tartani az arc kitakarásától. A legszebb lány akivel az itteni pályafutásom során találkoztam. És a legcsinosabb is. Perfekt, tökéletes. Csak szuperlativuszokban tudok beszélni róla és a közösön eltöltött időröl, mert nem csak a testi adottságai vannak renben, hanem a kisugárzása is. Levetközteti az ember gátlásosságát, felnyit, figyel, reagál. Könnyen is ment az összehangolódás.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél óra időtartamot szeretem a felvezetéssel kezdeni egy rövid ráhangolódást követően. Minden tisztáztunk, hogy mit lehet, csupa pozítiv választ kaptam, úgyhogy a fürdő után (ahova kedvesen elkísért) izgatottan érkeztem vissza a szobába, ahol már meztelenül fogadott. Ahogy a földre terítette a lepedőt, már eldöntöte, hogy hamar végem lesz, már abban annyi erotika volt. Finoman neki is kezdett egy finom kéz, száj, cici kombós kényezetetésnek, de túl sokáig nem tartott, mert szünetet kértem, és én idultam testének a felfedezésére, miközben egymás fülébe sóhajtottunk, csókoltunk. Szinte semmi sem volt tabu sem a kéznek, sem a szájnak. Korábban folyton rámszólt, hogy nagyobb terpeszt vegyek fel, hogy mindenhez jól odaférjen, most fordított volt a helyzet. Finoman kézzel addig simogattam és ujjaztam, mig nem érzetem , hogy nem elég neki és a nyelvenet kéri. Finom franciával folytattam félig nyilt puncija kényeztetést. Elöször azt éreztem, hogy bár jólesik neki, de mégsem vagyok sikeres, de aztán beindult. Élvezetem, hogy élvezi. Gyönyörűen jött a beteljesülése. Szerintem igazi volt, természetes és őszinte lány, nem játszaná meg. Kicsit büszke is voltam magamra.
    Kis pihenő után Ő folytatta. Gyönyörködni való látvány volt. Nagyon jól tükrözött a szoba, figyelemmel tudtam követni minden mozdulatát egy ideig. Aztán elvesztettem a időt és teret. Az utolsó amire emlékszem, hogy nem vagyok egy túl nagy méret, de hatalmasra varázsolt. A kezében, szájában óriásinak tüntem. Még időben tudtam szólni a beteljesülés előtt, kár hogy nincs befejezés szájba. Nem azért, mert oda jobb lenne elmenni, (bár jobb, erotikusabb) hanem mert egy százaléknyi kontrollt így meg kell tartani.
    Majd jött a relax masszázs. Csendesen indult, de végül jót beszélgettünk.Az is annyira érzéki volt, hogy kb 10 perc után készen is álltam volna a második menetre. Persze előbb masszázs és egy közbeiktatott zuhi következett, meg egy rövid ismerkedés Eszterrel. Fontolgatom legközelebb az édeshármast...
  • Levezetés:

    Imádom a második menetet, mert tovább lehet bírni, józanabb az ember és így jobban tud figyelni a részletekre is. Egy lingamot kértem csúszkás felvezetéssel. Na ebből lett a végére kölcsönösség és egy hatalmas farokverés, kicsit pórnós feelinggel. Itt az oldalom általában negatívan értékelik, ha fent említett módon történik a "kivégzés", alap esetben én is finobban szeretem és szájjal, de ha elragadja az embert a hév az nagyon jó tud lenni... Lingam közben egy kicsit messze éreztem magamtól, és nem volt elég a látvány, újra érezni akartam Annát. Jött az ötlet és szemből magam fölé ültettem, úgy hogy mind kézzel a melléhez, mind szájjal a puncihoz jól hozzáférjek. Csak nyaltam és nyaltam, míg ő szó szerint lovagolt a nyelvemem, közben pedig hátranyúlva masszírozta a füttyköst. Minden egyre intenzívebben és gyorsabban történt, majd elmentünk, elrepültünk...egyszerre, ha jól érzékeltem. Utánna csak hálát éreztem és azt is láttam az ő szemeiben is.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, vagy még alatta is egy kicsivel. Az érték arány kiváló.
  • Összkép:

    Gyönyönyörű, csinos lány, egyszerre barátnő és pornós feeling. Felejthetetlen együttlét. Kisugárzás. Csak ajánlani tudnám, de szeretném megtartani is magamnak. Vigyázatok rá!
Happy Massage