• Mesi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mesi reagálása

    Kedves Kamerás!
    Köszönöm szépen a beszit!
    Örülök hogy ilyen jól érezted magad!
    Várlak legközelebb is sok szeretettel!
    Millió csók!
    Mesi

  • Egyeztetés:

    Kora délután hívtam telefonon, sikerült még aznapra időpontot foglalnom. A telefonban kedves volt, könnyen megbeszéltük a részleteket.
  • Megközelítés:

    Új építésű ház a Duna parton, közvetlenül mellette lehet parkolni, én autóval mentem, nem volt fizetős a hely.
  • Helyszín:

    Többen is rendelnek a műintézményben, de abszolút nem volt zavaró, kollégával sem találkoztam. A kapun telefonos segítséggel jutottam be, maga a szoba tiszta, rendezett, a fürdő hatalmas, a kádra ráépített zuhanyfülke ötletes, bár kicsit szűkös. Tusfürdő komoly választékban. A szobában van egy masszázs ágy, illetve egy nagyobb matrac, a műsor különböző részeit szolgálandó :)
  • Lány külseje:

    Mesi az a típusú MILF, aki után akkor is megfordulnál az utcán, ha a barátnőd melletted sétál. Nem hivalkodó, de iszonyatosan formás teste van, a szilikonok szép munkák, az arca pedig azt mutatja, hogy ez itt bizony egy olyan nő, aki tisztában van azzal, hogy bármikor maga alá gyűr, ha akar. Olyan típus, akivel bármikor reprezentálnál, bármilyen rendezvényen.
  • Action:

    Másfél órás programot kértem, aminek az elején gyorsan lezuhanyoztam, majd jött egy kellemes masszázs a masszázságyon. Minden porcikámon végigment, nem volt erős, de határozott, jól esett, főleg hogy egy elég erős edzésnap után voltam, ezért is gondoltam, hogy meglátogatom, és kicsit kilazítom magam a nyaralás előtt. Közben beszélgettünk, nagyon jó partner ebben is, a humora is rendben van. Én az a típus vagyok, aki nem igényli a csendet a masszázs közben, ezért kifejezetten jól éreztem magam. Közben csodáltam a bombasztikus testet, amikor szemmagasságba ért, vagy éppen a tükörben figyeltem. Idővel szólt, hogy költözzünk át a matracra, ott kaptam egy finom cicimasszázst, én is felfedeztem a kezemmel a csodás domborulatokat, majd kezdetét vette a franciás levezetés, mivel most ezt kértem. Finoman kezdte, érezte, hogy mennyire vagyok érzékeny, a kezét is úgy használta, hogy az amúgy kényes szerszámom rendben legyen. Nem semmi látvány volt eltűnni a szájában. Nem kapkodott, így végzett ki, nagyot élveztem a melleire. Szépen letörölgetett, elmentem még egy gyors zuhanyra, majd elbúcsúztunk azzal, hogy fogunk még találkozni.
  • Elszámolás:

    A mostani fővárosi átlag, én előre rendeztem, ha először vagyok egy lánynál, mindig így szoktam. Most nem kértem semmi extrát, de legközelebb biztos, hogy ki fogok mást is próbálni.
  • Összkép:

    Én nagyon bírom a MILF kategóriát, Mesi pedig egészen kiemelkedő a hazai mezőnyben. A teste bombasztikus, nagyon kellemes beszélgetőtárs is, én visszajárója leszek, az biztos.
Happy Massage