• Dalia

  • Beküldte:
  • Dalia reagálása

    Szia draga!
    Eloszor is koszonom a beszit masodjara meg sajnalom h igy alakult. Mikor eloszor idopontot eggyezzettunk meg semmi bajom nem volt utanna le pihentem es az erkezesed elott kb. 10 percel keltem arra h kapar a torkom de mivel tudataban voltam annak hogy te videkrol josz fel gondoltam megprobalom gyorsan ossze szedni magam es a leheto legtobbet megtenni annak erdekeben hogy szamodra a legjobb formamat hozzam. Sajnos ez nem jott ossze de nem talaltam vna korrektnek hogy tobb mint 1 ora kocsikazas utan hozzam erkezven az fogadjon teged hogy bocsi de nem tudlak fogadni. A roviditest annak koszonhetjuk h rosszabbul lettem szedultem es minden bajom volt. Gondolom te se szeretted volna ha epp rajtad ullve ajulok el? Mindenesetre koszonom szepen a beszamolot es remelem lesz meg alkalmam karpotolni teged. Puszika es jo legy :*

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre felvette.Megbeszéltük az időpontot ami számára megfelelt /1óra múlva/ Nem bőbeszédű, de a fobtos dolgot megértettem.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, így a 20.ára való tekintettel sem volt túl hó a forgalom és a Corvinnál sem a legegyszerűbb parkolni, de pár perc séta belefér. Az odatalálás level II nehézségi szint, de egyszerű megtalálni.
  • Helyszín:

    A házban van lift..szinte másodpercek alatt az emeleten is vagyok, az ajtót is egyszerű megtalálni, mert szinte a liftből kilépve már ott is vagyok. A lakás rendbem van amit láttam belőle.A tetthelyen lévő ágy kiválóan alkalmas a hancúrra, bár elég sokat tudna mesélni. :) A fürdőben kád, tusfürdők nagy választéka, szájvíz, kispohár , kilépő és egy nagy törölköző....Egyszóval minden rendben eddig :)
  • Lány külseje:

    A képek egy része teljesen visszaadják némelyik pedig csalóka. Én bíztam benne hogy jó a megérzésem, és valóban :) Az arca nagyon bájos, kedves, időnként némi mosolyt is ki lehet csikarni belőle. Alakra is számomra tökéletes. Kerek popsi és kemény ahogy kell....mellek kis tenyérbe illő, bár én inkább az arc és a popsi miatt választottam és nem ért csalódás. Szivesen láttam volna abban a fekete rucijában, de ez sajnos nem volt nála....így rábóztam és egy világos tanga és melltartó szettben fogadott...Kissé szolidabb, de igazán jól állt neki.
  • Action:

    Már a telefonban elmondta hogy az alapok azok benne vannak, szóval így nagy meglepetés nem érhet. Ugyan sok esetben nem is élek vele, de legalább tudom hogy tényleg egy bevállalós csajhoz megyek. A gyors fürdés után irány a szoba.....Elöször állva fedeztem fel a testét...apróbb csókok elcsattantak, de nem az a szenvedélyes. Megszabadítottam a melltartótól, gondoltam az ilreket is feltérképezem. Javaslatára folytattuk az ágyon...ami első körben az ő kényeztetéséről szólt. Puncija finom jól esik neki és élvezi is a ténykedést..Elöször egy újjal aztán kettővel is bebocsájtást nyertem ami tetszett neki :) Ezt követően pózcsere és akkor lássuk hogy miként szed szét. Egy kis natur franciával kezdett...n mélyen de kellemes...nyálcsorgatós...apróbb kézmozdulatokkal próbált vinni a csúcs felé.Aztán ő feküdt le az ágyra aztán én mellé térdeltem. Ebben a pózban legalább jobban hozzáférek a combjaihoz is és ebben a helyzetben élveztem egy nagyot a szájába meg még ahová ment. Ezt követően egy kis törölgetés és pihenő következett....A fejemben már ment a forgatókönyv hogy egy ilyen gyönyörű popsi hamarosan rajtam lovagol...ohhh szinte le sem tudtam nyugodni.. Sajnos jött a fekete leves, hogy fáj a torka és nem fog neki menni...így inkább rövidítsük le fél órára....Belépésemkor abban bíztam hogy egy istennő beszámoló lesz, ha a szexben is annyira ott van mint külső adottságaiban....ez sajnos nem így alakult. Mint a brazil szappanoperákban...folytatjuk....majd egy másik alkalommal, ha toppon lesz akkor vissza megyek a folytatásért...
  • Elszámolás:

    Elöre megbeszélt uj pestit lehelyeztem a szobában, ami a módoaított fél órára változott... Ennyiben korrekt volt, bár ha az ember úgy megy el, hogy egy óra...akkor elég kellemetlen úgy hazamenni, hogy nem elégült ki rendesen
  • Összkép:

    Vegyes érzelmek, de majd egyszer meglátogatom még...akkor hátha jobb passzban lesz.Egyenlőre nem vonz a dolog, mert ez elég kiábrándító volt.
  • Webi megjegyzése:

    Sokáig göndolkodtam kitegyem e a beszit. A lány korrekt volt, nem érezte jól magát, és ahelyett hogy neked csalódást okozzon, inkább rövidítettetek a TE BELEEGYEZÉSEDDEL. Amit kaptál arról pedig szuperlativuszokban beszélsz. A magas rangod miatt, és amiatt, hogy he nincs jól akkor nem kellene fogadnia, teszem végülis ki.
Happy Massage